nişanlısını hiç öpmemiş ama beni istiyormuş siz ne düşünürsünüz??

Kumrual

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
374
1
116
Diğer
kızlar tanıştığım biri var daha önce 3 aylık ilişkisi olmuş ve nişanlanmışlar 3 ayda nişanlı kalmışlar ve hiç öpmemiş.biz yeni tanıştık ve güzel olduğumu öpmek istediğini söylüyor siz ne düşünürdünüz

sallaaaaaaaaaa
külahıma anlatsın
ne oncekı doğru bence
ne senden istediği
nabza göre şerbet verecek göya çakallllll

Nişanlısını öpmek istemiş mi? Yoksa ondan böyle bir şey istememiş mi?

Nedense iyi şeyler düşünemiyorum.

öpmek istediğini mi söylüyor o nasıl bişeydir böyle şeyler söylenmekle olucak şeyler değil ki, zaten zamanı geldiğinde olur.öpüşmek için sözleşilinir mi?

Son düzenleme:
üç ay nişanlı kalmışlar ama hiç öpüşmemişler, seninle yeni tanıştı ve öpmek istiyor!
bize sormana bile gerek yok, sana yalan söylediği apaçık ortada

öpmek istediğini mi söylüyor o nasıl bişeydir böyle şeyler söylenmekle olucak şeyler değil ki, zaten zamanı geldiğinde olur.öpüşmek için sözleşilinir mi?

bende tam bunu diycektimm yada önceden birini öpmüş olması yada olmaması ne farkeder ki şu an bir birliktelik yaşıyorsanız zamanla içinizden geldiğince birbirinize davranırsınız öpmek istiyorum öpücem vs vs söylenirmiymiş hiç

Maşallah, artık erkekler de pek geniş canım, her güzel gördüğünü öpecekse...!
Herkes birilerine sevgilisi olsun olmasın bazı duygular besleyebilir, arzuları olabilir ama bunu dillendirmek ne edep ne adaba uyar...
Yakın zamanda arkadaşımın telefonuna da bu içerikli bir mesaj geldi, hem de sevgilisini tanıdığı bir erkekten!
Rahatlığın bu kadarı gerçekten çok mide bulandırıcı...

o nasıl bi istektir yaaa
Böyle şeyler pazarlıkla mı olur Ne biliyim aniden bi yakınlaşma falan olur romantik bi ortamda kendiliğinden olur Böyle önceden öpüşebilirmiyiz diye sormak ilginçmiş gerçekten

kız sen deli misin? bize sorman bile gerek yok, sana yalan söylediği apaçık ortada

Böyle şeylerin kelimelere dökülmesi çok basitçe ve iğrenç bir tutum bence. İçinden gelirse , vakti geldiğinde yaşarsın zaten . Sana şunu yapmak istiyorum böyle öpmek istiyorum şöyle dokunmak istiyorum filan demek kadar iğrenç bir cümle olamaz. Böyle kalitesiz, kişiliksiz insanları hayatınızdan çıkarın bence.

Seni güzel bulmuş öpmek istemiş

Yaş kaç ?

Evcilik falan mı oynuyosunuz ? Oyunda mı böyle bi olay oldu anlamadım da

Son düzenleme:

ne kadardır berabersiniz, öpmek istiyorum diye bildirenide ilk görüyorum ha

benım esımın yıgenı soler bıze kendısı 3 yasında bı bıcırık hatta soole yapar opcem opuoum optıımmm..bıraz safcaymıs herlde sevgısı baksana dıllendrmıs ole seymı olur ya opesın geldı ne guzel seysın sen.nıyetı bozuk bence bole bısı ınsan hoslandıgı bırıne kıza nasıl lak dıe solerkı kızarr bozarır ya kızarsa yanlıs anlarsa der.massallah pek bı rahtmıs ben bı nabız yoklıım olursa ne ala olmazsa muaalla modunda.uzak durunuz.

Nasıl yani?

Şu şekilde olabilir mi?

"Aşkım ben eski nişanlımla öpüşmedim ama seninle pazar günü saat 14:00'da öpüşmeyi düşünüyorum. Sen ne dersin?:44:"

İlginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…