nişanlısını hiç öpmemiş ama beni istiyormuş siz ne düşünürsünüz??

aklıma pekçok şey gelirdi ama hiçbiri olumlu olmazdı....aldatmaya açık birisi asla birdaha görüşmeyin sizi birçok sıfata büründürmüş olabilir...

yeni tanışıp öpmek istiyorsa ilerde neler neler ister. Kolla kendini canım:)

bencede biraz saçma konuşmuş karşı taraf mantıksız yani

yalancıya bakkkk

ayy bi şarkı vardı ya athenanın o geldi aklıma: '' öpücem öpücem dedim sanaaa''

ahahaha niye boyleleri bana denk gelmiyor neden!!! hayatim cok heyecansiz valla. Ben olsam neden opmek istiyorsun kurbaga oldugunun farkindasinda prens mi olmak istiyorsun derdim ahahhahaha

1 ay oldu tanışalı

bence bu tarz yakınlaşma için normal bi süre, (tabii 1 aydır sevgiliyseniz) ama tabi bu çiften çifte değişir
ama yinede bunu önceden bildirmesi tuhaf geldi, öpmek istiyosan öpersin, tepki görürsen geri basarsın, öpüşmek üzerine bu kadar konuşmazsın

Son düzenleme:
yaşım 30 nişanlısıyla mantıken oldu dedi ikimizde mantıkla istedik birbirimizi bu yüden belkide hemen koptuk dedi.aynı şeyler olsun istemiyormuş hayatında hata yapmak istemiyomuş muş muş

ben ona en son ne zaman bi kızı öptün dedim 3,4 yıl oldu dedi şaşırdım nişanlını öpmedin mi dedim o da hayır belkide bu yüzden bi sorunda bitti dedi

benim dediğim çıktı işte. nişanlısı öptürseydi şimdi herşeyi yaşamış olurdu o adam :)
demek ki öptürmezsen ayrılcak senden, bunu söylemeye çalışıyo bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…