nişanlısını hiç öpmemiş ama beni istiyormuş siz ne düşünürsünüz??

Bu yeni tanışılan birileriyle öpme muhabbetleri falan kurabiliyorsunuz, öpmeye neden çekiniyorsunuz?

10 numara hatunsunuz, vay be adam size deli divane olmuş falan dememizi mi bekliyorsunuz

Allah Allah nısanlısını öpmüyo sızınle öpüşmek ıstedgını soyluyo ılgınc ...

cocuk gibi o ne oyle ben nisanlımı hic opmedim seni opebilirmiyim boyle erkeklerden kacmak lazım hangi erkek boyle bir cumle kuraryahu ne sacma

yaş kaç öğrenebilir miyim??
salak bi çocuk olduğunu tescillemiş baştan!
arkadaşlarında dediği gibi duygusal bi zamnda ve aniden olur bu vakti gelince :44:

tatlım sakın olaki derdine güldüğümü sanma ancak bunu okuyunca kahkaha attım : ))
yahu bu erkek milleti iyice fırıldak olmuş, eskiden kaypaklıklarının bir adabı vardı ağır ağır ilerlerlerdi, pi...lerini akla yatkın bahanelerle sergilerlerdi.
bu nedir be : ))
atlı mı kovalıyor, bi de güzel olduğun için, peki nişanlısına ne yapmış kesekağıdı mı geçirmiş ?
hala gülüyorum : ))
uzaklaşşşşş...

tanışır tanışmaz öpmek isteyen adam 1 hafta sonra ne ister acaba ben nişanlımla birlikte olmadım ama seninle birlikte olmak istiyorum mu diyecek

evet güzel olduğumu,adamın haklı olduğunu ama yeni tanıdığım birine kendimi öptürecek kadar saf olmadığımı düşünürdüm!

Neler düşünmezdim ki

Seni keklemeye çalışıyo, inanma.. Hatta selam bile verme artık..

Seni gaza getiriyo bence öptür diye.. ( bi yerlerden başlamak gerekiyo diye düşünüyo aklı sıra )

Sapık mıdır nedir..

Son düzenleme:
Öpüş,kokuş bunlar güzel şeyler yahu.
Şimdi eski kız çok çirkin ve senin kadar seksi olmadığı için onu 3+3 aylık periyotta öpmemiş olabilir.
Bence öpüş kokuş ne var yani kaç kere geleceğiz dünyaya derim ben

Hee sen ne yapardın dersen yeni tanıştığım adam benimle öpüşme muhabbeti yapacak ; uzun süre kimseyle öpüşmek istemeyeceği anılarla başbaşa bırakırdım onu..

ya bu erkeklere gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum ya bi dur be adam bi tanı bi tadını çıkar o flört döneminin hepsi aynı bunların git totonu öp hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…