Nasıl yani?
Şu şekilde olabilir mi?
"Aşkım ben eski nişanlımla öpüşmedim ama seninle pazar günü saat 14:00'da öpüşmeyi düşünüyorum. Sen ne dersin?:44:"
İlginç.
kızlar tanıştığım biri var daha önce 3 aylık ilişkisi olmuş ve nişanlanmışlar 3 ayda nişanlı kalmışlar ve hiç öpmemiş.biz yeni tanıştık ve güzel olduğumu öpmek istediğini söylüyor siz ne düşünürdünüz
kızlar tanıştığım biri var daha önce 3 aylık ilişkisi olmuş ve nişanlanmışlar 3 ayda nişanlı kalmışlar ve hiç öpmemiş.biz yeni tanıştık ve güzel olduğumu öpmek istediğini söylüyor siz ne düşünürdünüz
Nasıl yani?
Şu şekilde olabilir mi?
"Aşkım ben eski nişanlımla öpüşmedim ama seninle pazar günü saat 14:00'da öpüşmeyi düşünüyorum. Sen ne dersin?:44:"
İlginç.
cocuk gibi o ne oyle ben nisanlımı hic opmedim seni opebilirmiyimboyle erkeklerden kacmak lazım hangi erkek boyle bir cumle kuraryahu ne sacma
Acaba eski nişanlısının ağzı filan mı kokuyorduda öpmedi
Acaba eski nişanlısının ağzı filan mı kokuyorduda öpmedi
Konu sahibesinin de nasıl mis kokuyorsa(varsa kullandığınız bir ürün hakikaten tavsiye alabilirim, sigara içenlerin derdidir bu) herhalde beyefendi dayanamıyor demek ki...
Çocuk bile inanmaz buna.
Bayıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?