- 30 Temmuz 2022
- 94
- -95
- 16
- 25
- Konu Sahibi Nisanlikiz
-
Nisanlimi da seviyorum iyi biri ama bazen böyle oluyor işte unutamıyorum. Nisan atmak da benim için hiç kolay değil aileler söz konusu çünkü yapamam böyle biseyiNisanlinizdan neden ayrilmiyorsunuz? Muhtemelen iyi bir karaktere sahip diyeceksiniz. Aklınız, kalbiniz hâlâ bir baskasindayken neden karşınızdakine bunu yapıyorsunuz?
Bir insan bir kalbe iki kişiyi sigdiramaz. Nişan atmak kendinizi ve karşınızdakini kandırmaktan daha zor değildir diye düşünüyorum.Nisanlimi da seviyorum iyi biri ama bazen böyle oluyor işte unutamıyorum. Nisan atmak da benim için hiç kolay değil aileler söz konusu çünkü yapamam böyle biseyi
Nişanlınizin hakkına giriyorsunuz. Adamı oyalamayin. Gerçeği söyleyin ve ayrilin. Yazık günah. İleride sorun yaşarsanız aklınız eskisinde kaldığı için adama huzur vermezsiniz.Erkek arkadaşımla 1 sene sevgili olduktan sonra nisanlandim. Bu süreçte çok sıkıntı çektim. Yeri geldi ayrıldık baristik. Bu nisanlimdan önce çok sevdiğim biri vardı ama hatalarına dayanamayıp ayrıldım. Nisanlimla sevgiliyken küsünce bu eski sevgilimle arada konusuyoduk çünkü aklım bazen ona kayıyordu. Hala da onu bazen özlüyorum kolay değil benim için anılarımız çok fazlaydi napmam lazım yanlış bişey ama duygularımı da bastiramiuorum ki cok seviyordim onu. Her konuda dikkatimi cekiyodu cinsellikte bile. Napmaliyim artık lütfen yardım edin .
Nisanlimi seviyorum ama ister istemez aklım ona bazen kayıyor ve bu elimde değil nisanlimdan ayrılamam ben nolursq olsunNişanlınizin hakkına giriyorsunuz. Adamı oyalamayin. Gerçeği söyleyin ve ayrilin. Yazık günah. İleride sorun yaşarsanız aklınız eskisinde kaldığı için adama huzur vermezsiniz.
Niye nişanlım kenarda dursun diye mi... Sevmiyorsun. Sadece ilgisi hoşuna gidiyor. Sevsen öbürü aklına gelmez. Kendini kandırma.Nisanlimi seviyorum ama ister istemez aklım ona bazen kayıyor ve bu elimde değil nisanlimdan ayrılamam ben nolursq olsun
Allah aşkına ayrılın yazık adama ya siz evliykende yaparsınız.Erkek arkadaşımla 1 sene sevgili olduktan sonra nisanlandim. Bu süreçte çok sıkıntı çektim. Yeri geldi ayrıldık baristik. Bu nisanlimdan önce çok sevdiğim biri vardı ama hatalarına dayanamayıp ayrıldım. Nisanlimla sevgiliyken küsünce bu eski sevgilimle arada konusuyoduk çünkü aklım bazen ona kayıyordu. Hala da onu bazen özlüyorum kolay değil benim için anılarımız çok fazlaydi napmam lazım yanlış bişey ama duygularımı da bastiramiuorum ki cok seviyordim onu. Her konuda dikkatimi cekiyodu cinsellikte bile. Napmaliyim artık lütfen yardım edin .
Neden nişanlandınız?Erkek arkadaşımla 1 sene sevgili olduktan sonra nisanlandim. Bu süreçte çok sıkıntı çektim. Yeri geldi ayrıldık baristik. Bu nisanlimdan önce çok sevdiğim biri vardı ama hatalarına dayanamayıp ayrıldım. Nisanlimla sevgiliyken küsünce bu eski sevgilimle arada konusuyoduk çünkü aklım bazen ona kayıyordu. Hala da onu bazen özlüyorum kolay değil benim için anılarımız çok fazlaydi napmam lazım yanlış bişey ama duygularımı da bastiramiuorum ki cok seviyordim onu. Her konuda dikkatimi cekiyodu cinsellikte bile. Napmaliyim artık lütfen yardım edin .
Erkek arkadaşımla 1 sene sevgili olduktan sonra nisanlandim. Bu süreçte çok sıkıntı çektim. Yeri geldi ayrıldık baristik. Bu nisanlimdan önce çok sevdiğim biri vardı ama hatalarına dayanamayıp ayrıldım. Nisanlimla sevgiliyken küsünce bu eski sevgilimle arada konusuyoduk çünkü aklım bazen ona kayıyordu. Hala da onu bazen özlüyorum kolay değil benim için anılarımız çok fazlaydi napmam lazım yanlış bişey ama duygularımı da bastiramiuorum ki cok seviyordim onu. Her konuda dikkatimi cekiyodu cinsellikte bile. Napmaliyim artık lütfen yardım edin .
Aynı şeyi siz değil de nişanlıniz yapsaydı?Erkek arkadaşımla 1 sene sevgili olduktan sonra nisanlandim. Bu süreçte çok sıkıntı çektim. Yeri geldi ayrıldık baristik. Bu nisanlimdan önce çok sevdiğim biri vardı ama hatalarına dayanamayıp ayrıldım. Nisanlimla sevgiliyken küsünce bu eski sevgilimle arada konusuyoduk çünkü aklım bazen ona kayıyordu. Hala da onu bazen özlüyorum kolay değil benim için anılarımız çok fazlaydi napmam lazım yanlış bişey ama duygularımı da bastiramiuorum ki cok seviyordim onu. Her konuda dikkatimi cekiyodu cinsellikte bile. Napmaliyim artık lütfen yardım edin .
Yazık edersin nişanlına, yüzüğü at ..Erkek arkadaşımla 1 sene sevgili olduktan sonra nisanlandim. Bu süreçte çok sıkıntı çektim. Yeri geldi ayrıldık baristik. Bu nisanlimdan önce çok sevdiğim biri vardı ama hatalarına dayanamayıp ayrıldım. Nisanlimla sevgiliyken küsünce bu eski sevgilimle arada konusuyoduk çünkü aklım bazen ona kayıyordu. Hala da onu bazen özlüyorum kolay değil benim için anılarımız çok fazlaydi napmam lazım yanlış bişey ama duygularımı da bastiramiuorum ki cok seviyordim onu. Her konuda dikkatimi cekiyodu cinsellikte bile. Napmaliyim artık lütfen yardım edin .
Sevgiliyken kusuyorduk biz o zaman onunla konuşuyordumNİŞANLANMAK;
Biriyle bir ömürü geçirmek üzere atılmış ciddi bir adımdır. Ne demek nişanlımla küsünce eski sevgilimle konuşuyorum? Daha evlenmeden sadakat sıfır. O adamda bunlardan habersiz yoldaşım eşim olacak diye seviniyor yazık adama ayrılın kimle konuşuyorsanız konuşun.
Bence sizin ayağınız kayıyor farkında değilsiniz. Akıl değildir o kayan.Nisanlimi seviyorum ama ister istemez aklım ona bazen kayıyor ve bu elimde değil nisanlimdan ayrılamam ben nolursq olsun
Sevgi bu değil. Bilin istedim.Nisanlimi da seviyorum iyi biri ama bazen böyle oluyor işte unutamıyorum. Nisan atmak da benim için hiç kolay değil aileler söz konusu çünkü yapamam böyle biseyi
Niye nişanlandin ozaman aklın baskasindaydiErkek arkadaşımla 1 sene sevgili olduktan sonra nisanlandim. Bu süreçte çok sıkıntı çektim. Yeri geldi ayrıldık baristik. Bu nisanlimdan önce çok sevdiğim biri vardı ama hatalarına dayanamayıp ayrıldım. Nisanlimla sevgiliyken küsünce bu eski sevgilimle arada konusuyoduk çünkü aklım bazen ona kayıyordu. Hala da onu bazen özlüyorum kolay değil benim için anılarımız çok fazlaydi napmam lazım yanlış bişey ama duygularımı da bastiramiuorum ki cok seviyordim onu. Her konuda dikkatimi cekiyodu cinsellikte bile. Napmaliyim artık lütfen yardım edin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?