Nişanlıyım ama eski sevgilimi unutamıyorum arada aklıma geliyor napmaliyim çok da özlüyorum kafayı yicem. ??

Nisanlikiz

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2022
94
-95
16
25
Erkek arkadaşımla 1 sene sevgili olduktan sonra nisanlandim. Bu süreçte çok sıkıntı çektim. Yeri geldi ayrıldık baristik. Bu nisanlimdan önce çok sevdiğim biri vardı ama hatalarına dayanamayıp ayrıldım. Nisanlimla sevgiliyken küsünce bu eski sevgilimle arada konusuyoduk çünkü aklım bazen ona kayıyordu. Hala da onu bazen özlüyorum kolay değil benim için anılarımız çok fazlaydi napmam lazım yanlış bişey ama duygularımı da bastiramiuorum ki cok seviyordim onu. Her konuda dikkatimi cekiyodu cinsellikte bile. Napmaliyim artık lütfen yardım edin .

Nisanlinizdan neden ayrilmiyorsunuz? Muhtemelen iyi bir karaktere sahip diyeceksiniz. Aklınız, kalbiniz hâlâ bir baskasindayken neden karşınızdakine bunu yapıyorsunuz?
Nisanlimi da seviyorum iyi biri ama bazen böyle oluyor işte unutamıyorum. Nisan atmak da benim için hiç kolay değil aileler söz konusu çünkü yapamam böyle biseyi

Nisanlimi da seviyorum iyi biri ama bazen böyle oluyor işte unutamıyorum. Nisan atmak da benim için hiç kolay değil aileler söz konusu çünkü yapamam böyle biseyi
Bir insan bir kalbe iki kişiyi sigdiramaz. Nişan atmak kendinizi ve karşınızdakini kandırmaktan daha zor değildir diye düşünüyorum.

Nişanlınizin hakkına giriyorsunuz. Adamı oyalamayin. Gerçeği söyleyin ve ayrilin. Yazık günah. İleride sorun yaşarsanız aklınız eskisinde kaldığı için adama huzur vermezsiniz.

Nişanlınizin hakkına giriyorsunuz. Adamı oyalamayin. Gerçeği söyleyin ve ayrilin. Yazık günah. İleride sorun yaşarsanız aklınız eskisinde kaldığı için adama huzur vermezsiniz.
Nisanlimi seviyorum ama ister istemez aklım ona bazen kayıyor ve bu elimde değil nisanlimdan ayrılamam ben nolursq olsun

NİŞANLANMAK;

Biriyle bir ömürü geçirmek üzere atılmış ciddi bir adımdır. Ne demek nişanlımla küsünce eski sevgilimle konuşuyorum? Daha evlenmeden sadakat sıfır. O adamda bunlardan habersiz yoldaşım eşim olacak diye seviniyor yazık adama ayrılın kimle konuşuyorsanız konuşun.

Nisanlimi seviyorum ama ister istemez aklım ona bazen kayıyor ve bu elimde değil nisanlimdan ayrılamam ben nolursq olsun
Niye nişanlım kenarda dursun diye mi... Sevmiyorsun. Sadece ilgisi hoşuna gidiyor. Sevsen öbürü aklına gelmez. Kendini kandırma.

Allah aşkına ayrılın yazık adama ya siz evliykende yaparsınız.
Ayrılınca ne halt yerseniz yiyin
İnşallah nişanlın bunu öğrenirde adam yol yakınken kurtulur.

Neden nişanlandınız?
Tabiki nisanlinizla ayrılmaniz gerekiyor, bunu bilemeyecek ne var...

Nişanlınızdan ayrılacak kadar erdemli olun. Eski sevgilinizle sonra ne yapıyorsanız yapın.

Bir kadın : Nişanlısı ile arası bozulduğunda aklı eski sevgilisine kayiyorsa..
Fırsattan istifade ediyorsa..
Cinsellikte bile eskisi aklından çıkmıyorsa..
Bu nişanlısına hakarettir.
Nişanliniz bunu size yapsaydı ne hissederdiniz ?
Ben doğru bulmadım bu tavrı.

Aynı şeyi siz değil de nişanlıniz yapsaydı?

Aynisi size yapilsa ne hissederdiniz.ne kadar ayip bi davranis.nisanlinizin yerinde olmak istemezdim.sevdigim biri benimleyken aklinda baskasinjn olmasi ne kadar aci.yapmayin bunu nisanliniza.zaten baskasina akliniz kayacak kadar dusunceye sahip iseniz evlenmeye de hazir degilsinizdir.

Yazık edersin nişanlına, yüzüğü at ..

Sevgiliyken kusuyorduk biz o zaman onunla konuşuyordum

Niye nişanlandin ozaman aklın baskasindaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…