- 30 Temmuz 2022
- 94
- -95
- 16
- 25
- Konu Sahibi Nisanlikiz
-
Nasıl yaBence sizin ayağınız kayıyor farkında değilsiniz. Akıl değildir o kayan.
Sadakatsiz volkan misn bacım senNisanlimi da seviyorum iyi biri ama bazen böyle oluyor işte unutamıyorum. Nisan atmak da benim için hiç kolay değil aileler söz konusu çünkü yapamam böyle biseyi
Sevgililikte bir ilişki kılıf bulmayın yaptığınıza.Sevgiliyken kusuyorduk biz o zaman onunla konuşuyordum
Ay evet ya dişi versiyonu. Mide bulandırıcıSadakatsiz volkan misn bacım sen
Hem onu seviyorum hem onu aynı anda iki kişi neden sevilmesin kiSadakatsiz volkan misn bacım sen
Aferin kalben adamı aldatmaya devam.Ne olacak canım fiziken aldatmiyorsunuz!!!!!Nisanlimi da seviyorum iyi biri ama bazen böyle oluyor işte unutamıyorum. Nisan atmak da benim için hiç kolay değil aileler söz konusu çünkü yapamam böyle biseyi
Ay evet ya dişi versiyonu. Mide bulandırıcı
Kalp dedimiz 4 odacıklı zaten sığdırir hepsini artıkHem onu seviyorum hem onu aynı anda iki kişi neden sevilmesin ki
Aileler her şeyi öğrenince aklım kaydı diyemeyeceksiniz sonuçta, ayağım kaydı eski sevgilim de oradan geçiyormuş üstüne düştüm dersiniz.Nasıl ya
Ama volkan'in sonunu da göz önünde bulundursunKalp dedimiz 4 odacıklı zaten sığdırir hepsini artık
Hahhh işte çok güzel söyledinzAma volkan'in sonunu da göz önünde bulundursun
2 sini de seviyor galibaHem onu seviyorum hem onu aynı anda iki kişi neden sevilmesin ki
Ailem istediNiye nişanlandin ozaman aklın baskasindaydi
Aynen doğru2 sini de seviyor galiba
4 odacık ama sporla geliştirip 6-8e çıkarılabiliyor, bilimsel açıklamalar var.Kalp dedimiz 4 odacıklı zaten sığdırir hepsini artık
Ya ne kadar yargılamayı seviyorsunuz. Ben sadece eski anıları hatırlayınca üzülüyorum. Çünkü onunla güzel anilarim oldu. Nisanlimla o kadar güzel anım olmqdi daha o yüzden ben nişanlımı seviyorum ama onunla olan anıları özlüyorum sadece anlatamadım galinaHahhh işte çok güzel söyledinzinşallah açıp bakar utanır da nişanlınin hayatını da maf etmez
Az daha zorlayıp haremde kurulabilir4 odacık ama sporla geliştirip 6-8e çıkarılabiliyor, bilimsel açıklamalar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?