Nişanlıyım ama eski sevgilimi unutamıyorum arada aklıma geliyor napmaliyim çok da özlüyorum kafayı yicem. ??

Ömür boyu aklında başka bir erkek varken , bir digerinin yanında uyuyacaksan; belki de ona dokunurmus gibi hayal edip diğerine dokunacaksan ve o insanı kandiracaksan; bu ailenin nişanı attın diye sana kizmasindan daha vahim bir durum. Bir insanı kandırarak yaşamaktansa ailemden 40 gün dayak yerim daha iyi.

Nisanlimi da seviyorum iyi biri ama bazen böyle oluyor işte unutamıyorum. Nisan atmak da benim için hiç kolay değil aileler söz konusu çünkü yapamam böyle biseyi
Aferin kalben adamı aldatmaya devam.Ne olacak canım fiziken aldatmiyorsunuz!!!!!
Aynısı size yapılsa ne hissedersiniz????
Eskiyi unutmayacaksiniz bu çok belli, ulaşılmaz oldukça aşk sandığınız şey giderek büyüyecek.Mert olun ayrılın,bunu sürdürmeyin...

Hahhh işte çok güzel söyledinz inşallah açıp bakar utanır da nişanlınin hayatını da maf etmez
Ya ne kadar yargılamayı seviyorsunuz. Ben sadece eski anıları hatırlayınca üzülüyorum. Çünkü onunla güzel anilarim oldu. Nisanlimla o kadar güzel anım olmqdi daha o yüzden ben nişanlımı seviyorum ama onunla olan anıları özlüyorum sadece anlatamadım galina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…