- 29 Temmuz 2022
- 48
- 78
- 3
- 31
- Konu Sahibi Nisanlikiz
-
siz hala eski sevgilinizi seviyorsunuz. nişanlınızı gerçekten sevseniz başkası Brad Pitt olsa aklınıza gelmez. nişanı atamam demişsiniz, bence o zaman nişanlılığı uzatın evlenmeyin bari. nişanlınıza yazık yani. sonra size de yazık, bi anlamda tam aşık olmadığınız biriyle vakit geçirceksiniz, evleneceksiniz.Erkek arkadaşımla 1 sene sevgili olduktan sonra nisanlandim. Bu süreçte çok sıkıntı çektim. Yeri geldi ayrıldık baristik. Bu nisanlimdan önce çok sevdiğim biri vardı ama hatalarına dayanamayıp ayrıldım. Nisanlimla sevgiliyken küsünce bu eski sevgilimle arada konusuyoduk çünkü aklım bazen ona kayıyordu. Hala da onu bazen özlüyorum kolay değil benim için anılarımız çok fazlaydi napmam lazım yanlış bişey ama duygularımı da bastiramiuorum ki cok seviyordim onu. Her konuda dikkatimi cekiyodu cinsellikte bile. Napmaliyim artık lütfen yardım edin .
Evet dedi buna kesinlikle dişi volkan2 sini de seviyor galiba
Aynen ben yeni üye oldum buraya olaylara bakEvet dedi buna kesinlikle dişi volkan
Zaten bir yıl var evlenmeme dahaAklınızın bir köşesinde hep öbür adam olacak, ve her olayla onunla olsa nasıl olurdu diye düşüneceksiniz. Yazık değil mi size?
Eski sevgilinizi unutturan birini bulana kdr evlenme fikrini bir kenara bırakmalısınız.
Bu adamla olmayacağını çünkü eskiyi unutturamadığını, şu anlattığınız 2 satırdan ben bile anladım. Siz anlamıyor musunuz?Zaten bir yıl var evlenmeme daha
Nişanlınızla bu durumu konuşun, kabul ediyorsan ben ikinizi de severim, yok etmiyorsan aha kapı orada deyin bence. Sizi seviyorsa kabul edecektir.Zaten bir yıl var evlenmeme daha
Bu iyiydi ,Nişanlınızla bu durumu konuşun, kabul ediyorsan ben ikinizi de severim, yok etmiyorsan aha kapı orada deyin bence. Sizi seviyorsa kabul edecektir.
Bana ulaş lütfen mesaj attımBende mecburen unuttum evliyim mecburen unuttun
Kk ya hoşgeldin canım :)Aynen ben yeni üye oldum buraya olaylara bak
Nasıl ya değil işte..Nasıl ya
Gördüm cnm yorum yazdım gördüklerime yorum yazdım hoşbuldumKk ya hoşgeldin canım :)
Eski konuları karıştır daha fazlası varEltiyi tokatlayanmı dersin, evli olup değimi yerindeyse rahat batan kocayı aldatan ama normal birşeymiş gibi anlatanmı dersin, kocasının telefonunda ablasının açık fotosunu, bebe emzirirken fotosunu görüp hala kocamda kocam diyen mi dersin daha da var
Ama aklı başında muhteşem arkadaşıklar kurabileceğin insanlarda var karartma yüreğini :))
Seni burda görmek ne güzel artemissBence sizin ayağınız kayıyor farkında değilsiniz. Akıl değildir o kayan.
Özlüyorum bazen kuralla alakası yokneden aklınıza geliyor peki farkı ne daha mı kuralsızdı yaşadıklarınız nişanlınız kurallara mı uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?