Nişanlıyım ama eski sevgilimi unutamıyorum arada aklıma geliyor napmaliyim çok da özlüyorum kafayı yicem. ??

siz hala eski sevgilinizi seviyorsunuz. nişanlınızı gerçekten sevseniz başkası Brad Pitt olsa aklınıza gelmez. nişanı atamam demişsiniz, bence o zaman nişanlılığı uzatın evlenmeyin bari. nişanlınıza yazık yani. sonra size de yazık, bi anlamda tam aşık olmadığınız biriyle vakit geçirceksiniz, evleneceksiniz.

Siz daha geçen gün nişanlım esnaf diye ailem istemiyor çok yıprandım sürekli ağlıyorum diye konu açmadınız mı ? Hem bu problemler var üstüne bir de eski sevgili meselesi varmış. Erkek yapsa ne tepki verilecekse size de burada aynı tepkiler verilecek tabiki. Bir iyilik yapıp nişanı atın

Aklınızın bir köşesinde hep öbür adam olacak, ve her olayla onunla olsa nasıl olurdu diye düşüneceksiniz. Yazık değil mi size?

Eski sevgilinizi unutturan birini bulana kdr evlenme fikrini bir kenara bırakmalısınız.

Aynen ben yeni üye oldum buraya olaylara bak
Kk ya hoşgeldin canım :)
Eski konuları karıştır daha fazlası var Eltiyi tokatlayanmı dersin, evli olup değimi yerindeyse rahat batan kocayı aldatan ama normal birşeymiş gibi anlatanmı dersin, kocasının telefonunda ablasının açık fotosunu, bebe emzirirken fotosunu görüp hala kocamda kocam diyen mi dersin daha da var
Ama aklı başında muhteşem arkadaşlıklar kurabileceğin insanlarda var karartma yüreğini :))

Nasıl ya değil işte..
Hem diyorsun ki elimdeki pastayi(nisanlin) kaybetmek istemiyorum hem de diyorsun ki ara ara bir dilim kekten de (eski sevgilin) tatmak istiyorum.
Biz anladık seni..
Ama ikisinden biri bu denklemde fazla.

Bence bir insan eski iliskini icinde bitirmedikce evlilik islerine kalkismamali. Hani anilar kafana gelir gecer o ayri. Ama hala o eski iliski icin üzülüyorsan orda sorun var iste. Herkes esinin kalbinde tek olmak ister. Bu nisanliniz degilse ayrilmaniz en dogrusu olur

neden aklınıza geliyor peki farkı ne daha mı kuralsızdı yaşadıklarınız nişanlınız kurallara mı uyuyor

Gördüm cnm yorum yazdım gördüklerime yorum yazdım hoşbuldum

Bence sizin ayağınız kayıyor farkında değilsiniz. Akıl değildir o kayan.
Seni burda görmek ne güzel artemiss

Deyip mevzuya döneyim
Sevgilisi varken nişanıyla konuşuyormuş
Bu nasıl ikilem
Ikisi de bi anda Hayatin dan çıkıcak o zaman görücen kalp kaymasını akıl kaymasını
Konu sahibi N Nisanlikiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…