Nişanlıyım ama evlenip evlenmemekte kararsızım yardım...

Kafandaki soru işaretlerini hiçbir şekilde giderememişsin üstüne bunun için de nişanlın sana hiç yardımcı olmuyor aksine sorgulama vs. deyip üstünü kapatıyor... Bence yol yakınken dönmelisin.. Bir şey başta iyiyse iyidir baştan kötü başladım mı düzeltmek çok zor canım.. Ben de karadenizliyim eşim doğulu... Şükür büyük bir sıkıntımız yok ufak şeyler ama ben bile çoğu şeye hala alışamadım... Ki senin anlattıkların gerçekten hiç hoş değil ve karanlık önü... Yol yakınken dön derim ben de... Hakkında hayırlısı olsun..

ayrılıp ayrılmamak sana kalmış lakin ben olsam asla evlenmezdim..
birde babasıyla abisini çok fazla merak ettim ben.
ne olmuş olabilir ki?

Kesinlikle bitirmelisin. Sen şu an objektif bakamıyor olabilirsin ama burdan ayan beyan görünüyor herşey

canım bende yugoslav göçmeniyim,bizde aile bağları en değer verilen konulardan biridir.Malesef nişanlının ailesi şimdiye kadar aile olmayı becerememiş,sen birşeyleri araştırma içine girince sana karşı güç birliği yapmışlar.Senin soruların merakın gidince tekrar tesbih gibi dağılırlar gibime geldi buda seni çok üzer.Yanlış anlaşılmasın ama doğu kültürü ve bizim kültürümüz iki uç nokta,bu yüzden bazı şeyler içine sinmeden evliliği yapma derim.

Boşver bence bu aileyi yarın bir gün evlenirsin mutsuz olunca boşanıcam dersin o zaman sana ve ailene de kimbilir neler yaparlar, uzak dur boşver

anlattıkların hiç hoş şeyler değil. benim aklıma hemen acaba baba kan davası veya terör olaylarında mı öldü, abi dağa mı çıktı gibi sorular geldi. ailenin aileyi araştırmamış olmasına da ayrıca şaşırdım. ben de nişanlıyım. eğer ki böyle tuhaf şeyler olmuş olsa, aşk meşk dinlemem hemen ayrılırım.

önceki yorumları şimdi okudum ve böyle düşünen bir tek ben değilmişim dedim.

Hayırlısı ama ben olsam evlenmezdim, mutsuz bir evlilik olacak gorunen

sorgulamaman gerektiğini söyledikleri kısımdan sonrasını bile okumadan şunu söyleyebilirim
o işin peşine düş
siz yarın bir gün aile olacaksınız ne demek sorgulama her şeyi öğrenmeniz lazım..

Senin için olmaması daha iyi. .
Ne karmaşık bir aile böyle. .

Canım böyle kapalı ailelere girmek zordur, çıkmak daha da zordur. Sana olay her neyse şimdiden anlatıp kabul edip etmeme şansı vermeleri lazım. 90 lı yıllar faili meçhul cinayetlerin özellikle doğuda çok olduğu yıllar. Bence baba göz altında falan yok edildi, abi de intikam için dağa çıktı orada öldü muhtemelen.

Olay her ne olursa olsun kızı alalım da sonra bakarız mantığı var. Bence ne olduğunu bilmek hakkım de ve Öğren. Kabullenemezsen de ayrıl. Ha diyelim ki bizim düşündüğümüz gibi kötü bir şey çıkmadı, o görümce ve elti tayfasıyla nasıl baş edeceksin? Hakkında her şeyin en iyisi olsun

en kötüyü düşünüyorum. bunlar ya kan davalı yahut terör kurbanı/ destekçisi. başka hangi durumda ölüm/kayıp bilgisi paylaşılmaz ki..bence gelecek yok bu işte. hayırlısı olsun. ama perşembenin geleceği çarşambadan belli olur derler..

Anlattıklarınızda kültür farklılığıyla ilgili bir şey göremedim ben. Karanlık bir aile söz konusu, kan davası olur uyuşturucu kaçakçılığı olur bir sıkıntı var belli ki. İçinize şüphe düştüyse nişanlılık süresini uzatabildiğiniz kadar uzatın derim. Bu süre zarfında şüpheleriniz artarsa ve sorunlarınızı çözemezseniz evliliği kesinlikle düşünmeyin. Yazık etmeyin kendinize.

sana bunu nisanli hatta nikahina gunler kalmis biri olarak yaziyorum. Kesinlikle bu aile bu es seni uzer. Yol yakinken donmeye bak. Ask sevgi kutsal guzel ama bir omur aglamaktansa 3 ay aglarsin 3 yil aglarsin. Bir kere ne olursa olsun siz aile oluyorsunuz tabi ki arastiracaksiniz aileler birbirini sorup sorusturacak. Ki sen onlara gelin gidiyorsun nasil insanlar nasil bir gecmise sahipler senin misal 2 kere arastirman en dogal.Nisanlinda cifte oynuyor bence. Sana geip onlara onlara gidip onlara mesafeliyim der. En azindan bayramda seni orada kimsessiz gibi birakmamaliydi. Daha nisanliyken seni o duruma sokuyorsa evlennce dusunebiliyor musun? Eltiye guvenmekle de hata etmissin elti seni one surup kendini cici gelin yapmis belli. Sen o aileye yeni giriyorsun seni daha cok sahiplenip gonlunu almalya tadsizlik yasamamaya calismlari gerekne yerde problem cikartan taraf olmuslar.

Kisacasi yol yakinken don. Gelecegin hic aydinlik degil bu aileyle de adamla da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…