Nişanlıyım ama evlenip evlenmemekte kararsızım yardım...

Boyle karanlik tipli bi aileyle komsuluk etmeye korkar insan sen bir de evlenmeyi dusunuyosun.

Baba ölmüş ama nedeni yok, abi de kayıp. Abi babayı öldürmüş hapse girmiş diye bir senaryo canlandı aniden kafamda.. Ya da buna benzer şeyler..

ne demek ya 'bizi arastirmasi kabul edilemez'?! millet evlilik yapacagi aileyi elbet sorusturur.. bi tuhaflik var bunlarda, uzak dur derim..

Bence bu ailenin derin devletle ilgisi var. Kaynanan da aslında MİT ajanı, görümce ve eltiler CIA'den, enişteler de MOSSAD'tan.

Kayınpederin çok önemli bir operasyonda öldürülmüş, kaynın da bu operasyondan sonra estetikle yüz nakli olmuş Polat Alemdar gibi.

Kurcalama yoksa ölürsün.

Dıdıdıdıdııııııı..

Bu ne secret aileymiş. Neden korkuyorlarsa bence bulaşma topukla..

bazen çok sevmek çok aşık olmak yetmez, bununla birlikte önemli olan şeylerde vardır. yazdıklarını tekrar tekrar oku evlenmemen gerektiğini sende anlayacaksın. Nişanlılık tanıma sürecidir uymadığını düşündüğün zaman ayrılabilmenin en kolay halidir.. Burda sanırım herkes aynı fikirde, aileninde fikrini almalısın onların gözlemleri daha iyidir.

Canım doğulularla olmuyor hepsini genellemyorum ama çogu aşiret gibiler katı kuralları var en küçük çocuk her zaman anne babayla birlik oturmak zorundadır ve gelin değil hizmetçi gibi görülür eger akraba evliliği değilse ki senin akrabayı bırak göçmensin. Hep akraba evlili yaparlar bende böyle biriyle tanıştırmışlardı arkama bakmadan kaçtım şimdi kendi kültürümde bir evin tek çocugu ve hep benim ağzıma bakan bir ailesi var harika insanlar maşallah . Rabbim hayırlı kişilerle karşılaştırsın seni ömür boyu üzüleceğine bir kez üzül ve ayrıl herkezin bir kısmeti vardır insan ölüm acısına bile alışıyor zamanla. hayatta mutluluklar

Aynen Benim de aklima Ilk teror geldi. Konu sahibi arkadasim uzak dur bence. Hemen ayril.

Bile bile lades yapmak istiyorsan sen bilirsin ama bu aileyle evlenirsen kendi elinle kendine yazik edersin. Açik ve net... Olacak is degil. Bu kadar sey yasanmis bu saate kadar ayrilmaman bile tuhaffff

Ayrica karisik isleri de var açiklayamadiklari, nasil icin rahat ediyor nasil guveniyorsun?

bir konu daha vardı böyle ona da yazmıştım.çok zor.kültürler çatışıyor.ayrıca senin gideceğin ev seni kızı gibi değil el gibi gördüğü sürece olmaz.nişanlında sana oynuyor belli.bir akrabam boşandı.bir arkadaşım boşanmk istese de aileden korkuyor.benim eski erkek arkadaşım siyasi görüşler yüzünden yapamadık.annemin ikinci eşi de aynı böyle herkese onun yanında olduğunu söylerdi.ses çıkarmazdı.sonuç boşandı.ben şimdiye ayrılmıştım yerinde olsaydm

Her türlü karanlığı bırak, aile çok dominant. Evlenince ya tutturursa Asmalı Konak gibi dib dibe oturalım diye? Göçmenleri de bilirim, saf insanlardır akılları saman altından su yürütmeye yatkın değildir. Nişanlın belki iyi bir insan Allah yardımcısı olsun ama bu aile seni girdap gibi içine çeker yokeder. Dön arkanı sessizce kaç annem sen.

Yorumlari okumadan cevap yaziyorum belki sorulmustur.ailenin butun bunlardan haberi varmi? Okurken bile irkildim.dallas dizisi gibi.baba nasil olmus soylenmiyo abisi kayip.asiret mi bunlar yahu?kimse senden daha degerli degil bunu aklindan cikarma.

Canım hakkında hayırlısı neyse o olsun bir yola çıktığında yolun yarısından geri dönmek ne kadar zorsa yolun sonundaki uçurumsa oraya kadar gittikten sonra dönmek daha zor sen bu yola girmişsin anlattıklarına bakınca yol yakınken dön belki seviyosun o zaman da devam etmek niyetindeysen aranızda hiçbir gizli saklı kalmaması şartıyla devam et sen ailedensin bunu kabul ettirecek kişi öncelikle nişanlın o bunuları yapabilecekse devam edip yoluna bak ama sakın acele etme bu süreç madem tanıma süreci sen de hepsini tanı tanıyabişdiğin kadar ama anlattıklarına bakılınca bizim alışkın olduğumuz aile bağından çok uzak bir aile resmiyeti elden bırakma ezdirme kendini Allah yardımcın olsun canım doğrusuna karar verebilmek için bol bol dua et

Cevremin cogu dogulu ve bizde yari dogulu sayiliriz.. cok sukur boyle bi ailem yok ama genelde "kayip" olanlar daga cikmis oluyor bosuna ustunu kapatmiyorlardir.. babasida ya kan davasi ya da politik/terör bir olayda olmustur bence. Ayrica nisanlinin kucukluk fotolarini bile gostermeyen bi aileye nasil ailem diyeceksin? Cok sevmis olabilirsin ama ilerde evlenirsen cocuklarinda bu karanlik ailenin etkisinde buyuecektir o yuzden yol yakinken don derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…