Nişanlıyım ama evlenip evlenmemekte kararsızım yardım...

Bi konu da tebrik ettim herseyin farkındasin. Ama ne bu aile ile ne de bu nisanlin ile ilerisinI iyi düşün derim sana zor iş gibi

Bacım hiçbir şüpheye kalmadan eski ilişkinin tamamiyle bitmesi gerekliymis zaten hala niye bu saçmalıği keşke devam ettirseymisim diyosun? Muhtemelen suanki evliliğini eski ilişkideki aşkla yapmadın. Keşke demen gerekiyosa daha doğru birilerini tanisaydim diyebilirsin.
Eşini seviyorsan mesele nedir anlat istersen biz de yardımcı olalim

Konuyu okumaya bile gerek yok, başlık yeterli. Kafanda en küçük soru işareti varsa evlenmemelisin.

Ekleme: Konunu okudum, sakın evlenme. Bu kadar çok sır, dedikodu, saygısızlık varken (üstelik nişanlın saygısızlık olduğunu bile kabul etmiyor) mutlu olman ihtimal dahilinde değil.

Edit: eski konuymuş, pardon.

Babasi 93 yilinda ispanyada oldurulmus abide yanindaymis baba olduruluyo abi kayip ortada yuklu miktarda para varmis kayip o donem.avrupadaki uyusturucu saticilarindan biriymis babasi asil isim ilginc yani ayrilmadan bir ay evvel cikti o kaynanam bile diyemicegim kadin hocaymis valla istda bide unlu bi hocaymis ufurukcu mu denir bilemedm

Aile hiç tekin gelmedi bana.Nişanlınız sizleyken ailemle mesafeliyim deyip aslında öyle olmaması da sizi kışkırtmamak evlilik öncesi.Evlenince bu da olmayacak muhtemelen.Yol yakınken dönün bence.İşte bunlar hep sinyal.Bu sinyalleri almayıp veya evlenince geçer diyenlerin sonu da hep aynı: Mutsuz evlilikler.Bu sinyalleri iyi değerlendirin derim.
Ayrıca kültürel fark cidden sorun.Doğulu demişsiniz misal.Ben de güneydoğunun bir kentindenim.Ayrışma yaratmak için yazmıyorum bunları onu belirteyim.Ama bazı doğu şehirlerinin örf adetine katı aile kurallarına biz bile uyum sağlayamıyoruz ve tuhafımıza gidiyor.Benim kuzenim bu yönden sıkıntı çekiyor mesela.Ki dediğim gibi biz de güneydoğuluyuz.Kaldıki siz göçmen biri olarak kültürel şok yaşarsınız heralde.Daha düğünde evlendikten sonra falan tonla saçma şey görürsünüz.Yakmayın başınızı.

Evet çok eski konuynus bakmadan okudum. Yalnız kardeş sayısı 6dan çok fazla geldi kafam karıştı:)) iyki olmamis bu iş.

A yazmışsınız tamam. Hakkınızda hayırlısı olsun. Şimdiki eşinizle neden mutsuzsunuz acaba?

Esimle.ayni yatagi bile paylasmadigimiz icin mutsuzum gerginim artik sinirimin son noktasindayim doktora gitmiyo bu konuyla alakalo jic bir cabasi yok herseyin normal oldugunu iddaa ettigi icin mutsuzum

Aklın varsa yaklaşma bile. Nisan dediğin takılır da atılır da. Bu tam armalık. Hayatını çöpe atacağına nişanı at.

Ve bu durumu ne aileme ne yakin arkadfaadaslarima anlatamadigim icinse cok mutsuzum
Nisan atmakla en dogru karari vermissiniz...
Cok ama cok mutsuz olurdunuz. Muhtemelen simdiye kadar bosanmistiniz.
Esinize karsi sicak ve sabirli olmanizi tavsiye ederim. Belki aranizdaki sogukluktan dolayi yakinlasamiyorsunuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…