Nişanlıyım ama içime sinmeyen şeyler var,lütfen okuyun...

sabahın 5 inde uyandım, dönüyorum dönüyorum uyuyamıyorum, küçük bir yerde görev yapıyorum,bir tane eczacı varmış o da vefat etmiş eczane falan da yok sağolsun bir arkadaşım mesaj atmış destek için, onun önerdiği hapı kullanacağım kendime gelene kadar...

üzülme canım. bn de dün 1buçuk senelik sevgilimden ayrıldım. neredeyse herkes öğrenmişti. ben de 25 yaşındaym ve öğretmenim bu arada

çok zordur sizi anlıyorum ama; evlenmeden gerçek yüzünü göstermiş....

ne yazıkki böyle biriyle aynı ev paylaşılmazdı...

çok yıpranırdınız, allah duanızı kabul etmiş aslında, daha iyi bir insan için... onun gerçek yüzünü göstermiş, ya politik olup gerçek yüzünü sonraya saklasaydı...

mutlu güzel bir hayat sizin olsun....

3ayda nişanlanmak??
Çok erken olmamış mı?

Ben çok uyanık ve dengesiz gördüm nişanlınızı. Bence uzun bir süre nişanlı kalın.
Evlilikten dönmek daha zor.

bahane..........

sevgisizliğini bahanelerle örtmeye çalışıyor.

seven adam bu kadar kolay kabullenmez.

canım allah yardımcın seninle hemen hemen aynıyız bende çok erken nişanlandım ve şimdi sanki biraz yanlış yapmışım gibi geliyor ilk tanıştığımızda ki adamı bulamıyorum adam daha evlenmeden ya boşanırsak diye konuşuyo düğün olmadan altınları bozdurup araba alıcam diyo öyle bir çıkmazın içindeyim ki bende ne yapacağımı şaşırıyorum daha bir sürü şeyler va senin yaşadıklarını hemen hemen hepsini yaşıyorum ayrılayım diyorum güçsüz düşmekten korkuyorum ama babamın bi lafı vardır yapıcam diyen adam yapar diye bunun şakası olmaz böyle bir ömür geçmez diye düşünüyorum şimdi böyleyse evlenince nasıl olur acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum ama çok zor düzelmesi

düzelmiyor, ben herşeyi onu kırmamak için itinayla düşünürken o bir konu için beni kırıklarla doldurdu, sen benim ailemi şubat tatilinde görmeye gelmedin... konunun özü bu... ve dün diyorki ailenle benim aramda kaldın olan sana oldu... evet olan bana oldu ama iyi ki gitmemişim gerçek yüzünü gördüm... altın mevzusuna gelince bizimkide aynısını diyordu düğünden sonra daha iyi bir model alırız diye inan ben onlara takılmadım insan olsaydıda altında para da pul da onda kalsaydı 6 ayımı geçirdim 6 yıllık dert sahibi oldum çıktım ömrümden ömür gitti o kadar alıştırmıştı ki kendine, nereye gitsem arabayla götürüyordu,hiç çevrem olamadı onun yüzünden, sürekli yaımdaydı beni boşluğa itti şimdi... nefes alamıyorum

canım kaç yıllık öğretmensin. tayini ne zaman istersin en erken?

önce bi sakin ol...dünyanın sonu değil tek erkek de o değil...sene sonu milli eğt git...seni görevlendirme ile başka bi okula alsınlar...cevre değişikliği sana ii gelecektir...ben boşandım ve tekrar evlendim...suanda bi boşlukta olman cok normal...ama hayat iniş cıkışlarla dolu....önemli olan sana değer veren birisi ile evlenmen....

özel mesajlara cevap veremiyorum, çok teşekkürler destekleriniz için... öyle yapacağım artık eğer imkan varsa başka okula giderim...

özel mesajlara cevap veremiyorum, çok teşekkürler destekleriniz için... öyle yapacağım artık eğer imkan varsa başka okula giderim...

olsun cnm...lütfen bırakma kendini yasın daha cok genc daha neler cıkar...önemli olan sana değer versin...üzerine titresin....ben yaptım bi hödükle evlendim...hayatımı mahvettim..neyse ki tez zamanda cocuk olmadan ayrıldım...şimdi coook mutluyum...her gün şükrediyorum ondan kurtulduğum için...şimdi canın yancak ama zamanla azalcak...sonra ne olcak karsına hiç ummadığın yerden birisi cıkcak ...bak görceksin....

İnşallah öyle olur

olurrr neden olmasın..yazdıklarından bi anda kendimi buldum...ben de aynı seyleri yasadım...evlenmeden önce ne dualar ettim...4444 ler yasinler vs ..sırf iii bi evlilik yapayım diye...boşanınca dedim ki rabbim ben bu kadar mı kötüyüm neden böle oldu o kadar dua ettim dedim...sonra bi anda hiç ummadığım yerden rabbim şimdiki eşimi cıkardı...herseyin bi zamanı var...herkesin bi sınavı var...en büyük avantajın ne güzel mesleğin var...ailen yanında ve evlenmeden ayrıldın....daha ne olsun...hayat cok güzelllll....zamana bırak herseyi ....baka rabbimin hazinesinde neler var neler...içine sinmeyen birisyle asla evlenme...rabbim gönlüne göre versin inş....

bu anlattığın adam aklıma zamanında beni tanıştırdıkları bir adam müsveddesini getirdi
adam bana ikinci buluşmada yatak odasını kız yapar, senin ne kadar birikmişin var dedi
ben de gereken cevabı verip dehledim
sonradan beni aradı ama nafile ben adamın notunu vermiştim çoktan
hayatta en katlanamadığım insan tipi üçün beşin hesabını yapan tipler
daha basit bir şey düşünemiyorum
bunlar hayat arkadaşı mı arıyor banka matik mi arıyor
bu arada bu anlattığım adam müsvedesinin birikmiş 100 bin lirası vardı.

Bence onunla evlenseydin mutlu olmayacaktın..bu durumda şanslı, ileride de mutlu olacağını düşünüyorum..

korkma güçlü ol ve dua etmeye devam et.demek duan çok daha iyi bir şekide kabul olacak inşaallah.

başka bir okul olayı iyi olur.yoksa takıntı haline getirip böyle bir adamı sevdiğini düşünme olasılığın çok yüksek. bu da sana hata yaptırabilir.gereksiz aramalar yapabilirsin.adam seni daha bir üzer.

ben de düzelir dedim, korktum ayrılmaktan alıştığım için, şimdi boşanıyorum.

şimdi cesaret etmessen ilerde daha büyük şeylere cesaret etmek zorunda kalırsın. içine sinmiyorsa uzatabildiğin kadar uzat.. iyice belli etsin yüzünü, gözünle gör, sonra vur tekmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…