Nişanlıyım ama içime sinmeyen şeyler var,lütfen okuyun...

burda gerçekten desteğe ihtiyaç birine bu desteği vermeye çalışmak çok güzel bir şey.

yalnız değilsin.biz burdayız.sakın üzülme.üzülmeye acı çekmeye değmeyecek birisi.belli ki seni aramadığı dönemde o kişiyle yakınlaşmış olabilir.çok bencil.her şeyi yapabilir.

inan bunları atlatmak düşündüğünden kolay olacak

Evlenmek kolay is, ben esegim bin sirtima dedikten sonra ayni gun icinde koca bulmak kolay

Ama amac sana saygi duyan deger veren birini bulmak olmali

Ha baktin bulamadin illa da evlenmek istiyorsun o zaman dersin, ben sana cocukta veriririm, ev islerini de yaparim, banka kartimi da veririm somur beni istedigin kadar..

Bunu dedikten sonra bekar kalma ihtimalin neredeyse 0

Son düzenleme:
sana tavsiyem boşver gitsin evlenmek çok kolay tatlım ama boşanmak hem çok zor hem çok yıpratıcı oluyor.daha gençsinararın neresinden dönersen kardır.karsına daha iyi kısmetlerin çıkar.bu adamla ömür geçmez gibi geldi bana

sene sonunda milli eğt git...durumunu anlat seni baska bi okula görevlendirme ile göndersinler...aynı okulda onla calışmak cok zor...kurtulduğuna ilerde şükredeceksin cnm...ben evlenip boşandım...şimdi tekrar evlendim ve coooook mutluyum....

eh sana ödetiyormuş ya, ne denir ki...

Ayyy inanamiyorum bir erkek bu kadar onursuz +gurursuz +kaypak olabilir mi?!!

Ayrildiniz ve giydigi seyin taksidini sen mi oduyorsun?!!! Serefli bir ADAM! olsaydi, getirir sana parasini verirdi. Hadi bunu gectim, ilk basta sana kendine takim elbise aldirmazdi zaten.

Resmen sinir oldum, git takim elbiseyi iste bence. Parasini ben oduyorum de al bu kazmadan, giyemesin, bedava mala kondum diye kendini kurnaz sanmasin.

Bir de bu gerzek eski sevgilisiyle konusuyor diye dert mi ediniyorsun sekerim, bence eski sevgili icin uzul :))) Birak kim alirsa alsin , senden uzak olsun.

Bir kere daha soylemek istiyorum: bu tipi cok aradin mi, numunelikmis!! Bunun neresini sevdin kurban olayim?? Su adam icin uzulme ne olur, kendine bos yere yazik etme. Ben de 26 yasindayim, hayat cok guzel, gez, arkadaslarinla eglen....hayatin tadina var.

bir kaç takım elbisede diğerine aldırır...sonra yine başka birine...bırakın ne halleri varsa görsünler...tabi bunu yaşayınca zor fakat...görmezden gelip..bir an önce başka okulu olursa olması iyi olur...bence üzülecek bir şey yok..tam aksine kurtuldun..servet avcısı ne olacak...

kendini toparla, dağıtma gerekirse doktor , ilaç takviyesi al ama kesin bu adamdan kurtul

ayrılcam diyince hiç engel olmadı sanırım...boşver cnm bölesinden koca falan olmaz....coook ii yaptın bence....

hiç normal değil canım, ilk baştan belli etmiş kendini,
para konusunda hayır demeyi bilmelisin, kendini yoldurma,uyanıklık yapmaya çalışıyor.

biliyorum geçecek ama çok yoruldum... dualarınıza ihtiyacım var... gördükçe darlanıyorum, konuşmuyordum 3 gündür bugün okulda olmaz artık dedim haklısın en doğru karar bu, iyi oldu bencede dedi... o kadar zoruma gitti ki öyle demesi... daha haftasonu seni çok seviyorum diyordu, kendimi aptal gibi hissediyorum senin bir suçun yok benle ailen arasında kaldın olan sana oldu diyor birde, ben memleketine gitmedim diye nasıl üzdü beni nasıl incitti, bir kızın duyguları ile böyle oynanır mı ben ne dualar etmiştim karşıma hayırlı biri çıksın diye neden böyle oldu ki ((

anlattım ama olmadı çok yoruldum en son sen kimsinki dedi bana annem seni niye arayacakmış sen kimsin ki evine mi gittin dedi... biz aynı yastığa baş koyacaktık... sevdiğiydim... her şey yormuştu bitirmiştim de zaten, yinede o söz o kadar ağır geldi ki...

Bugün keşke böyle olmasaydı dediğin her şeye bir gün iyi ki öyle olmuş dersin..
Doğru bir karar aldın emin ol, üzülmeye değmez.
Evlenmeden önce sen kimsin ki diyen adam evlendikten sonra ailesi için
neler sayar sana canım.. ahh Ahhh sevdiğiydim, herşeyiydim diye diye kahroluyor insan ama
Erkekler bencilce seviyor be canım..

kim ne yorum yaptı sen şuan ne düşünüyorsun bilmiyorum ama bu yazdıklarını eğer evliliğimin ilk dönemlerinde okusaydım ılımlı yorumlar yapardım.Altıncı yılın içindeyim evlilikle ilgili fikirlerim çok değişti eğer bu adam şimdiden bunları yapıyorsa hiç arkana bakmadan kaç.Özellikle bir erkeğin daha aynı evin içine girmeden kadının parasına müdahale etmesi aynı evin içinde daha neler neler yapacağının göstergesidir.Öfke kontrolüde yok hele bu daha vahim...umarım hakkında hayırlısına karar verirsin.

kaç kurtul diyecektim sanırım ayrılmışssınız.Bir erkek bunları yapabiliyorsa ondan ne eş ne baba olur.Evlilik zor ve boşanmak ayrı yıpratır insnaı en güzeli yol yakınken uzaklaş bu adamdan.Merak ettiğim bu öküzün eğitim verdiği çocuklara ne katkısı olacak acaba

öküz dedim ama dayanmadım yani

o ne demek o ya!
heralde bir genç kız gece bir erkeğin evinde kalmamalı bu nişanlısı dahi olsa aile buna izin vermez
şahsen benim ailem asla izin vermez ve bana da ters gelir zaten
hem neden kıyameti koparıyor amacı başka bişidi heerlade o gece için tövbe ya
ALLAHIM hayırlı insanlarla karşılaştır ve yuvamızı kurmamızı nasip et senin sevdiğin adamlarla AMİN
:18:

Son düzenleme:
Ayrıldınız mı emin değilim ama bu insandan ayrıldıysan bence en doğru şeyi yapmışsındır.Sadece ilk sayfada yazdıklarını okudum.3 ay zaten nişanlılık için çok erken bir zaman 2 senelik sevgilimle bile ben evlenmekten emin olamıyorum.Hala tanımadığım yönleri çıkıyor.3 ayda bir insanı ne kadar tanıyabilirsin ki?

Ki yaptıklarına bakılırsa bu adam çok menfaatçi,paragöz bir tip.Evlendiğinizde de kendi parasını da senin paranı da sadece o yer.

Ayrıca davranışlarına bakılırsa nevrotik,dengesiz bir tip.Ayrılmadıysan bence hemen ayrıl.

ayrıldım o yüzden üzerimdeki kırgınlık, yorgunluk... kırgınım, şaşırıyorum olanlara vr üzerimde büyük bir ağırlık var... sanki hiç mutlu olamayacakmışım gibi hissediyorum, nefesim kesiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…