Nişanlıyım annem bana el kaldırdı

atlasirmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
1.207
520
23
O kadar saçma sapan duygular icerisindeyim ki bu sabah uyandım kahvaltı yapmadım annem iki de birde k ahvaltiya çağırdı yapmıyorum dedim sonra telefonu alıp içeri geçtim nisanlimla telefon da konuşuyordum odaya girdi çocuklara bak dedi telefonun elinden düşmüyor dedi daha yeni elime aldım telefonu kaç gündür hiç konuşamadık konuşacam dedim kalk iş tut çocuklara bak diyor (biri yeğenim diğeri annemin baktığı cocuk) X' le konuşacam hep ben bakıyorum her işi bana yaptırıyorsun birazda diğer kızların yapsın dedim ablam ayağını burkmuş annem yemek yapıyormuş yeğenimin anneside kpss ye çalışmak için evlerinde duruyor yeğenim daha 1,5 yaşında ve sizde kalsın size akllisirsa geceleri ağlamaz diyor halbuki çocuk her gece uyanıp ağlıyor yani annelik görevini yapmıyor neyse odaya geldi böyle dedi bende nisanlimla konuşacam dedim o sirada başıma vurdu sen bana nasıl vurursun dedim seni ezerim dedi bir daha vurmaya yeltendi elinden ayrıldım ve X'i arayayım da gör sen ne hakla bana vurursun evden kaçalım yeter artık dedim nişanlımı aradım. X her neredeysen gel kaçalım biran önce evlenelim bu kadın bana el kaldırdı şimdide ısırdı kafama da vurdu gel kaçalım evlenelim dedim oda şimdi niğdedeyim ama akşamgelicem üzülme canım sakin ol geleyim herşey hallolacak dedi kendimi odaya kilitledim öylece ağlıyorum bu şiddete meyilli kadından nefret ediyorum küçükken de bizi döverdi büyüyünce vurmuyordu ama bugün yine el kaldırdı ne yapacagimi bilmiyorum nisanlimla kaçsam ki yoksa düğünü mu bekleyeyim ama bu kadınla aynı evde olmakta istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum düğünümüz 22 ocakta hayırlısıyla inşallah salonu tuttuk o zamana kadar bu kadınla durmakta istemiyorum kaçsam mi emin de değilim lütfen fikir verin bana

Ve ben kaçıp gidecek görürsün dediğimde kimse sana değer vermez arkanın üstüne gidesin de bir daha kalkamayasın dedi beddua etti

Nasıl böyle düşünmeden hareket edebildin
aklım almıyor.
Annenin yaptığı ne kadar yanlışsa senin
bunu nişanlına yansıtman da aynı ölçüde yanlış.
Daha doğrusu büyük hata.
Keşke hiç söylemeseydin.
Kaçalım gel beni al falan resmen batırmışsın.
Kaç yaşındasın?

Hayret yani, nasıl bi aileniz var? Bu kadına bir de çocuk mu baktıruyorlar?

4 ay kalmış düğüne, rezillik çıkarmaya gerek yok.

Babanızla konuşun, o da annenizi dövsün bari

E şimdi siz neden çocuk ki telefona sarılıp annenle ne yaşadıysan anlattın ki nişanlına
Şimdi canım cicimli konuşur kaçıp gidersin veya evlenir gidersin bilemem ama başına kalkması an meselesi olur nişanlının
Bilemiyorum annenizin yaptığı belki doğru değil ama sizin yaptığınız hiç normal değil !

Kucuk bir kiz cocugu gibi davranmissin.

Nişanlımi arayimda gor vs. Cok cocukca ve asice geldi bana.
Sen simdi sırt bulmak icin nisanlina sikayet edip kaclaim demissin. Saniyormusun ki buugn teselli eden adam yarin evlendiginde de teselli edecek?
Kendiside el kaldirdiginda yada sana kizdiginda, ne o seni doven annenin yaninami gideceksin vsm diye basina kalkacak.
Bence herdeyi nisanlina yetistirme. Her erkek yada kadin herseyi vakti geldiginde basina kalkar.
Deger gormek.istoyorsan deger ver kendine. Gel beni kacir ne demek ya.
Bence sen 18 yasinda falansin.

Nişanlana otu boku anlatma bunların daha beterini yaşarsan ona gittiğinde zaten sana ailende değer vermiyor der aklın varsa ara ve ben yalan söyledim de anneme kızdım ev kalabalıktı bunaldım bu yalana başvurdum de sakın aileni en kötü aile bile olsa kötüleme elim Ada'mının eline koz verme benden sana tavsiye otur bekle düğününü annenle güzel vakit geçirmeye bak iş bölümü yapmak çok zor olmasa gerek

hic evlenmeye kalkısmayın bence annenizin ıkı lafına tahammül edemiyosunuz el oglunun laflarına nasıl tahammül ediceksin evlilik sürekli askım bebegim canım cicimli degil bende yedim annemden terlik oklava :)) hicte o kadın diye hitap etmedim canım o benim yaaaa

Bak güzelim, tamam annen normal değil, ama evden kaçmayı bırak keşke hiç yansıtmasaydın bile nişanlınla. Sana fazlasıyla döner bu ileride. Tekrar konuştuğunuz da anneden taraf görün; trip attığını falan söyle.

Ocak'a ne kaldı şurada. Aileleri birbirine yüz göz etme sakın; sabret, evde annene yardımcı ol azıcık. İyi ayrılın.Sakın aptalca bişey yapma. Hem eşin için bir ağırlığın olsun, hem de ayrıldığın yerde güzel anıl.

düğününüze bir şey kalmamış kaçıp gitmek doğru bir davranış değil, eşinizin ailesi ve etrafın lafını almaya gerek yok, nişanlınıza anlatmanız hoş olmamış bence de keşke biraz sakinleşmeyi bekleseydiniz.

sürekli anneniz ile birlikte evde misiniz çalışmıyor musunuz bu dönemde en azından işe girebilirsiniz çalışıyorsanız da akşamdan akşama idare edebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…