Nişanlıyım annem bana el kaldırdı

Bu tarz konularda "ay ben anneciğmi çok severim,ay kardeşler arasında olur,ay baba sevilmez mi" gibi yorumları anlayamıyorum.Herkesin aile yapısı farklı herkesin aile ilişkileri farklı,siz çok iyi geçiniyorsunuz diye kimsenin annesiyle sorunu olamaz mı yani?
Konu sahibine gelince,bence şu an seçeneklerine ailen veya evlenmek gibi görmüşsün.Oysa kendi ayakların üstünde durabilirsin,nişanlın hayır gelmem deseydi ona kırılacaktın mesela,oysa kimseye muhtaç değilsin,o evde mutlu değilsen kendi başına çözümünü bulmaya çalış en azından düğüne kadar.
Ablanın çocuğunu resmen size "satması" kabul edilemez.Böyle saçma şey olur mu çocuk bu.madem ben ananemde kalıyorum gece ağlamayayım mı diyecek!
Evde her iş annenin değil.Ama sen genel olarak iş yapan yardım eden biriysen bir on dakika telefonda konuşman,dinlenmen,odanda oturman senin hakkın.
Hepsi bir yana şiddetin haklı sebebi olamaz.Annesidir yapar hepimiz anamızdan dayak yedik diyenlere soruyorum: kocandır döver cümlesi size nasıl geliyor? Veya o da küçükken şiddet görmüştür ondan seni dövüyor hoşgör demek ne kadar mantıklı?

Bu kadın(!),evet bu kadın senin annen..

Hanı şimdi ondan kurtulmak için nişanlına kaçalım dediğin Annen var ya,işte evlenince ilk arayacağın kucak o olacak.

Lütfen,ne olursa olsun ailenizle ilgili dert yanmayın.

Nişanlın kim Allah aşkına??

OLur da işler yolunda gitmezse nişanlınla,döneceğin kapıyı bu kadar sert çıkma..

O kadar kızdım ki şu yazına..

Annelerin ve babaların da hataya yapmaya hakkı var..Hatalar sadece evlatlara mahsus değil..

Evlenirken,annenin ve babanın hayır duasını alıp ellerini öpmeden o kapıdan çıkma derim..

Beni anlayan birisinin olmasına çok sevindim herşey için çok teşekkür ederim

Anneler ve babalar da hata yapabilir..

Annesi onu o yaşa getirmiş bakmış büyütmüş..Şimdi bu annelik görevi demeyin..

Annesidir,bakacak gibi mecburiyeti yok. Öyle olsa Çoçuk Esirgeme kKurumu gibi diye bir şey olmazdı..Sokağa atılan çoçukları da biliyoruz.

Kısaca Anne olmak,öyle basit bir şey değil..

Koca kim de anneyle mukayese edilecek??İkisinin de yeri başka..Karıştırmayın lütfen..

Kimse kocam döver demiyor zaten,ama anne ile mukayesesi gülünç..

Bizi bu yaşa getiren insanlara da azıcık vefalı olalım değil mi?

Bize bir hata yaptıklarında ilk sırt dönecek evlatları olmamalı değil mi?

Çünkü Anne, ne benim patronum,ne iş arkadaşım ne de başka bir şey.

Bizi onlara bağlayan ,çok daha farklı bir şey..

Olgunlaşmadan evleniyorsunuz, asi bir tipsiniz.
Yarın bigün evlendiğinizde yüzünüze vurulur bu anlattıklarınız.
Evliliği çiçek böcek sanıyorsunuz, annenizin evini çok özlersiniz ilerde.
Evlenince el oğluna böyle het hüt konuşun bakalım ne oluyor.
Sen annenle de anlaşamıyordun zaten diyecek.
Annecim 10 dkya geliyorum telefondayım hemen ilgilenicem demek çok mu zor.

31 yaşındayım 3 cocuk annesiyim annem bana 5 ay önce tokat attı hiçbişey yapmadım. Nişanlına sana el kaldırdıgını söyledin de ne oldu yarın evlendikten sonra onun da sana el kaldırmayacagı ne malum kaçar gidersen annenin evine tekrar gelecek yüüzn olacak mı herşeyi iyisiyle kötüsüyle düşün. tavrını evinden beyaz gelinliğinle çık ondan sonra koy annene.kaçıp gitmek kurtuluş değil.

kimse sana değer vermez

Bakın konuya bunu bir sürü kişi yazmış ama inanmayacaksınız eminim. Demin bir konu okudum. Ailesi ile 1 yıl yaşayacağız sonra kendi evimize çıkacağız diye konu açmış bir arkadaşa herkes o 1 yıl asla 1 yıl olmaz uzar da uzar yazmış zamanında. Ama o gene de evlenmiş ve siz demiştiniz diye konu açıyor.
Burdaki insanlar size hayat tecrübesi ile yazıyor. Size 1-2 kişi derse bir şeyi ciddiye almayabilirsiniz ama 10-15 kişi aynı şeyi söylüyorsa bir durun. Bir düşünün.
Evlilikte dik bir duruşunuzun olması çok önemli. Bunu kendiniz sağlayabiliyorsanız ne ala, ekonomik özgürlüğünüz varsa, bağımsız bir bireyseniz, sizi çok ezerlerse aileniz arkanızda olmasa bile çekip gidebilecekseniz ne ala. Ama yok ailenizin desteğine ihtiyacınız varsa o dik duruş için, evliliğinizde sizi sahipsiz sanmamalılar. Sizi çaresiz sanmamalılar. Sizi herhangi bir şeye mecbur sanmamalılar. Yoksa emin olun ezerler. O yüzden ailenizi sevgilinize şikayet etmeyin. Aynı şekilde sevgilinizle yaşadığınız sorunları da zırt pırt ailenizle paylaşmayın. Aradaki dengeyi kurun.

Nisanlaninca ne oluyor bu kizlara bilmiyorum. Zaten gidicem diye asilik ailenin burnundan getirmeler neler neler. O şikayet ettiğin anneciğini mumla ararsın. Annenin yaptığını tabiki onaylamıyorum ama sonraki davranışın karşısında çocukça davrandığını görerek kadının tahammülünü aşmışsın gibime geldi. Kadin hem çocuk baksın hem ev işi hem yemek ..Sende telde konuş oldu canım. Azıcık annenizin kıymetini bilin bak kadın o kadar ihtiyaçtan bide para ile çocuk bakiyor sizler için. Böyle kavga çıkardığına utanmalisin küçük çocukların önünde bu yapılmaz yazık anneleride güzel bakılsın bunlara şahit olmasın ister. Orası da ayrı konu.
Arayıp nişanlina anlat ah canım benimmm evlendiğinde değer gormessin. Kaçalım mis ben senin annen olsam seni dovmusken tam döver aklını başına getirirdim.ben bile sinir oldum sana!
Çok üzülürsun ileride bu davranışlarına. .. yasin küçük bence sen biraz daha nişanlılik dönemini uzat evliliğe hazır değilsin . Şu davranışını 10 yaşındaki çocuk yapmaz.

Öfkeyle kalkan zararla oturur, şimdi öfkelisin ama bu öfke dinince sende düğününle telli duvaklı evden çıkmak isteyeceksin. çok çocukça davranmışsın , biraz sakin ol, hemen öle alıp başını gitme

Ne olur bi işin ucundan tutsan ablan ayağını burkmuş annende yemek mi yapsın çocuklara mı baksın ,yıllar sonra evlenip gidince anneni çok özleyeceksin , zaten nişanlısın bi kaç ay sonra telli duvaklı gelin olmak varken kaçıp ta ailenin boynunu bükmek niye

Ne kaçması otur oturduğun yerde
Ayrıca ailede olan hersey nışanlıya kocaya anlatılmaz bilmiyormusun bu anlattıkların sana ilerde sorun olmaz umarım

annen cok bunalmis mazur gor konusacaksan cocuklarin birini yanina alip onune oyuncsk verip konusabilirdin yazik annene bak cocuk bakip para kazanmsya calisiyor

cahillik iste bir anlasalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…