Nişanlıyım annem bana el kaldırdı

Dugun tarihini biraz daha one alamaz misiniz? Ya da o tarihe kadar kalabilecegin ablan abin teyzen falan yok mu?
Ne olursa olsun sakın kacmayi dusunme, gerekirse hic yuzune bakmadan idare et anneni, yoksa cok pisman olursun.

Birincisi lütfen bir daha nişanlına, evlenirsen de kocana asla asla aileni kötüleme .. Bak sonra alakalı alakasız her tartışmada yüzüne tokat gibi vururlar .. El oğlu bu sonuçta ..
İkincisi de madem anlaşamıyorsun annenle fazla iletişime geçme, tartışmaya girme .. Sabret birşey kalmamış zaten ..

O degilde birde boyle bir ortama, siddet yanlısı insanlarin arasina, evladini bakilsin diye birakan bir insan var. Haberi de yoktur ortamin halinden. Yazik gunah o cocuga da annesine de..

Tuhaf bi ailesiniz,bakicilik yapiyor ama cocuk ortada mi yani! Herkes sorumlulugunu ustlenmeli.. sizi de her ne kadar 21 yasindayim deseniz de evlilik olgunlugunda goremedim,cocuklarin evliligi de evcilik oyununa donuyor. Sakin ama sakin bi daha ailenizi kotulemeyin esinize/nisanliniza. Evlendikten sonra coook ic cekersiniz,cok ararsiniz annenizi

Annenizin yaptığı normal degil ama sizinde x i arayimda gör demeniz tuhaf x yetkili merci mi nişanlıniz alti üstü ve ailenizde olan herşeyi anlatıyorsunuz kaçalım diyorsunuz, yarin annenle iyi olursun ama esin olacal kisi annene nasil olur ve vurdu demen tam bir saçmalık..

Tek merak ettiğim yaş kaç sizin????
Ben hem sizin yaşınızı hem nişanlınızın yaşını çok merak ettim ? Ergenliğe yeni Adım atmış gibi duruyorsunuz dışardan. Anneniz dayak atmaktan , sizde evden kaçmaktan başka çareler Arayın kendinizi kurtarmak için . Bide tutup kendini öyle küçük duruma düşürmüşsün ki nişanlına annem beni dövdü ısırdı gel kaçır beni falan diyerek allahım sana geliyorummmmmmm

Annem beni dövdü evden kaçalım mı? Evlendikten sonra eşin seni istemezse boşanırsan ne olacak kime sığınacaksın? Kendi işini kendin halletmeyi öğrensen iyi edersin, yararına olur.

Kac yasindasiniz bilmiyorum ama bunca yil dayanmissiniz keske dugune kadarda dayansaniz keske nisanliniza annenizin size vurdugunu soylemeseydiniz
Yegeninize annesinin bakmayip size birakmasi cok yanlis
Siddete meyilli olan annenizin cocuk bakiciligi yapmasi cok cok cok daha buyuk yanlis

Annenin yaptığını kesinlikle onaylamıyorum ama bu ülkede, özellikle de geçmişte birçok kadına fiziksel, psikolojik çok eziyet ediliyordu. baba,abi,eş, kayınvalide kayınpeder alayı yani...annenin bu hale gelmesine sebep olan çok şey vardır. bu yüzden şiddete meyilli olması konusunda tedavi olmasına yardımcı olabilirsin ve biraz daha anlayışlı davranabilirsin ayrıca annenden "bu kadın" diye bahsetmen de çok itici.Kaçmak istediğin erkek birçok konuda annenin yarısı bile olmaz evlendiğinde bunu anlarsın. zaten dayak yedim,kaçalım vs. diyerek adamın eline koz vermişsin.

cocuksun sanırım
olgun bı ınsan annenın davranısı karsısında nısanlısını arayıp kacalım demez, annesıne gıdım de gor sen demez
sakin olamayıp kendını bu duruma dusuren bırı evlılık kurumunu nasıl yurutecek bılemedım sımdı

annenın yaptıgı dogru degıl ama senın davranısın annenden beter
bırde nıye nısanlına anlattın yahu ...

21 yaşındayım
herkes evlılıgı one alın demıste
ben tam tersı bıraz daha ertelemenız taraftarıyım
evlılık evden uzaklasmak ıcın yapılacak bırsey degıldır
bunu kavrayamadıgından nısanlını arayıp mevzuyu bu duruma getırmıssın
nısanlın allahtan kacalım dememıs yanı
saka gıbı....

Kaçma kaçarsan daha kötü olur. En ufak tartışmada önüne çıkar. Annen tamam doğru yapmamış ama seni ispiyonlaman tam bir saçmalik olmuş. Ayrıca ailevi durumlarını nişanlıykende evlenincede anlatma senin aleyhine kullanırlar sonuçta daha huyunu suyunu bilmiyorsunuz.

Kimi kime şikayet ettiğinin farkında bile değilsin ne kadar yazık... Bu hareketler bu konuşmalar ilerde önüne öyle bi gelecek ki! Kaçarsan muhteşem bir hayat seni bekliyor zannediyorsun ama yanılıyorsun. Şimdi şikayet ettiğin anneciğini elin oğlunun kaprisli anasına anne deyip hizmet etmek zorunda kaldığında mumla arayacaksın.

Artık tüm benzer konulara yazacağım sanırım; evliliğin okulu olmalı!

Not: hadi bebelerden birine para için bakılıyor da akrabanızın bebesinin sizde kalma mantığı nedir Allah aşkına?? Bu kadınlarda hiç mi vicdan yok arkadaş! Bu nasıl analık!

Annen sana vurdu diye nişanlını mı aradın
Hiç mi utanmadın
Nolmuş annen sana vurduysa , kadına beş beş cevap ver sonra bana vurdu diye ortalığı telaşa ver
Annen seni oklava ile dövmeliydi bu hareketinin üzerine, elin adamını nasıl ararsın annem beni dövdü diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…