- Konu Sahibi atlasirmak
Nişanda kız tarafı sana erkek tarafı onamı takacak? Yoksa her ikinize takılan şeylermi senin olacak sizin adetlerinize
göre?
göre?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de buyuk dugun yaparsiniz oh mis.Aynen öyle
AMINNNN İNŞALLAH çok teşekkür ederim750tl ile cok fazla bir altin alamazsin canim.
Bana kalirsa elektrikli kucuk ev aletlerini de alma..
Bazen insanin sansi yaver gidince beyaz esya fln alirken yaninda tost makinesine veya miksere blendere fln indirim veya hediye yapabiliyorlar.
Bence yatak odasi tekstiline aban eger eksigin varsa, yok ben tekstili bitirdim dersen de tencere tava yemek takimina girisebilirsin..
Ha dersen ki begendigim kucuk ev aletlerinde ciddi indirimler var beyaz esyalari almayi beklerken kacirmak istemiyorum, ozm onlari once alir kenara koyarsin.
Hayirli olsun bu arada Allah tamamina erdirsin.
+ 1 ayrıca kime ev alınacak anlamadim ben konu sahibine mi babasina mibüyük nişan ne?yapmayın böyle şeyler.takın aile arasında bir yüzük,oldu bitti.
bir de bir ata sözü vardır,bilir misiniz?"elden gelen,öğün savmaz, o da vaktinde gelmez"
eşten,dosttan gelecek altınla,eşyayla evlilik olmaz.amcanız ,dayınız eşya alacak,altın takacak,diye beklentiye girmeyin.sonra hayalkırıklığınız büyük olur.
Bir buna takıldım bir de ablamın kumaşı dedi onu anlamadım. Konu sahibi aydınlatırsa sevinirim.soran oldu mu görmedim büyük tatlım nedir ?
Bence milletten cok beklentiye giriyorlar yanlışkonu sahibine alınacak diye ,anladım ben.gelen altınlarla,toplanan paralarla.
babası yaylalık alacakmış, o ayrı.
Bence ablamin kinasi demek istedi yanlış yazım olduBir buna takıldım bir de ablamın kumaşı dedi onu anlamadım. Konu sahibi aydınlatırsa sevinirim.
Zaten nişanı biz istedik nişanda biriken parayla eşya alalım diyeaksi takdirde bizdeki maddiyat yüzünden baba-oğul eşyamı alamazdı vede salonda olmayacak kına nişan sünnet düğünü bu tür şeylerin yapıldığı büyük bir park var orada yapacağız hayırlısıyla inşallah nişanı vede nişanı erkek tarafı tutup yapacak salon tutma yok o park ne kadar sa öyle verilecek
Çeyizini yapmaya başladığımda babamgil e nişan parasının üstü artıp bana istediğim gibi altın takmazlar diye korkuyorum çünkü babam yaylalik satın almayida düşünüyor zaten çeyizi tamam ben bu parayla orayı alayim diye düşünür diye korkuyorum
Bu şartlarda nasıl evlenilir? Nişanda takılanlarla çeyiz alayım diyorsun ona bile babanın el koymasından başka yere yatırmasından korkuyorsun. Babana ne nişanda takılan altından? Ayrıca daha ortada çeyiz yok, 750 lirayı ev için yatırım olarak görüyorsun. Ayol çok ilginçsiniz vallahi.
Nişanda takılacak paraya güveniyorsunuz üstelik birde babanız yaylalık almayı düşünüyor gelicek olan takılara güvenipÇeyizini yapmaya başladığımda babamgil e nişan parasının üstü artıp bana istediğim gibi altın takmazlar diye korkuyorum çünkü babam yaylalik satın almayida düşünüyor zaten çeyizi tamam ben bu parayla orayı alayim diye düşünür diye korkuyorum