Merhabalar
2 yıllık bir ilişkim vardı 6 aydır da nişanlıyız 3 ay sonra evlenecektik. Nişanlı olmadan önce şuan güldüğüm ama o zamanlar çok abarttığım olaylar geçmişti aramızda bunlar yüzünden kırıldım hoş olmayan bir şey yaptım ama affedildim ve güven duymadığım için sevgilimi sürekli sıkıyordum.Kapattığımız konuları sürekli açıyordum. Bir ara telefon dökümlerini vs aldım delirdi. Resmen kurcalamanın bağımlısı olmuştum. Ve son zamanlarda sürekli kavga ediyorduk ona onu beğenmediğimi falan da söyledim . Bazı şeylerden utandığımı kina yapsam bile arkadaşlarımı çağırmayacağımı söyledim. Oda söylediklerin başka yerlere gidiyor sen kuma mısın gizlice evleniyosun benimle dedi. Geçen hafta tekrar tartıştık evlenmek istemediğini söyledi ama gecesi özür diledi ben telefona bakmamıştım bir sonraki gün gördüğümde tamam dedim kabul ettim iptal değil evlilik. Ama o hafta sonu 2 erkek 3 kız dışarı çıkmış alkol vs içmişler ve benimkisi yüzük takmamış ordaki bi kızla konuşmuş 2 gün ama kızın hayatında biri oldugu için görüşmemişler. Bunları öğrendim ayrıldık tabiî ki. Bana diyor ki seni seviyorum ama artık katlanamıyorum hepsini bilinçli yaptım. Gidip öyle birisinden hoşlanacak değilim her clupte o tarz kızlar var zaten ama seni istemiyorum artık dedi. Eşyaları falan geri aldı beyaz eşyalarının bazılarını kullanıyor şuanda.
Aldatıldım evet . ben mi ittim evet . napmalıyım bilmiyorum kızlar