• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıyken aldatılmak....

keşke kurcalamasaydınız. boşanabileceğinize olan güveniniz olmadan yapmamalıydınız bunu.
öğrendiniz ve hayatınız alt üst oldu.
ama en azından artık gözünüz açıldı,
bundan sonra eşinize körü körüne güvenmeyeceksiniz.
evliliğinizde aldatma olayını yaşamazsınız umarım.
yaşarsanız ayrılabilir misiniz?
bir de ayrılıp barışan bi çift miydiniz nişanlılıkta? kavga-gürültü demişsiniz.
eğer öyleyse ayrılık aşamasında da yapmış olabilir, genelde erkekler boşlukları iyi değerlendirir:47:

umarım yaşamam evet ayrılırım nısanlıyken aldatılmayı hazmedemıyorum evlendıkten sonra hıc kaldıramam evet cok ayrılıp barıstık askere gıderken bıle ayrılma kararı almıstık ama sonra ayrı kalınca sınırlerimiz yatıstı netıcede evlendık askerden geldıkten hemen sonra nısanlıyken ıtıraf etseydı o zamanda bıterdı zaten evlenmezdım

eski konularınıza baktım, nişanlılığınız askerlik sürecinde sancılı geçmiş.
nişanlıyken sizi birden kıskanmaya başlamış.
genelde erkekler kendileri aldattıkları zaman aniden aşırı kıskanç olmaya başlarlar.
bi de araya ayrılıklar sokmuşsunuz.
işin dozu kaçmış tabi.
artık evliliğinizde temiz bi sayfa açmanız gerek.

öğrendiniz ve eşinizi büyük bir vicdan yükünden kurtardınız...
ona iyilik kendinize kötülük yaptınız...
o anlattı eşim biliyor nasıl olsa rahatlığında kuş gibi...
siz kahroldunuz...
keşke ben nişanlıyken nasıl şüphelendim senden...sana hep innadım... o mesajlara neden öyle anlam verebilmişim...sen asla yapmazsın deseymişsiniz..o kendini kötü hissetseymiş...:(
ne yapılabilir ki...

simdi kullandiginiz taktigi ilk farkettiginiz zamanlar uygulasaydiniz simdi agliyor olmazdiniz.
o yuzden madem o zaman icin gormezden geldiniz yada inanmak istemeyip uzerinde durmadiniz
simdi de takmayin! :87:

nişanlıyken yapmış,sonra da evlenmişsiniz,bence bunun evliyken yapmasından bi farkı yok ki.
yani atıyorum 3 ay önce değil sonra yaptığı için mi farklı?
kocanızın ytepkisi nasıl şu anda?yani köpek gibi pişman ve kendini afftetirmeye mi çalışıyo yoksa kendi halinize mi bıraktı?

sız konuya tam hakım olamadınız sanırım nısanlıyken süper gıden bi ilişkımız yoktu bızım ıstegımız dısında nısanlılık donemı 4 sene uzadı onun askerlıgıydı ıslerıydı bi donem ben evlılıge hazır hıssetmedım kendımı uzayan bu donem ıcınde bırbırımıze sardık ıkımızde boslukdaydık suan onunla hala evlıysem sebebi bu zaten eger mukemmel gıden bı ılıskım olsaydıda ayrılsaydım hıc kaldıramazdım ama evlendıkten sonra hersey degıstı aıleler karısmıyor sonucta bız bıze kaldık ve mutlu bı evlılgım var dııııı:(((suan pısman vıcdan azabı cektıgını söyluyor ama bılemem artık hıc bısey ıcın olmaz yapmaz dıyemıyorum

Son düzenleme:
eski konularınıza baktım, nişanlılığınız askerlik sürecinde sancılı geçmiş.
nişanlıyken sizi birden kıskanmaya başlamış.
genelde erkekler kendileri aldattıkları zaman aniden aşırı kıskanç olmaya başlarlar.
bi de araya ayrılıklar sokmuşsunuz.
işin dozu kaçmış tabi.
artık evliliğinizde temiz bi sayfa açmanız gerek.

tesekkur ederım cıddıye alıp ınceleyıp yorum yazdıgınız ıcın

hay ben şu 'asker psikolojisininnnnnnn' :47:

burnundan getirmeye devam et arkadaşım,hakkındır..
ama içinden de nikah olmadan önce olmuş bişey olduğunu düşünüp, kendini rahatlatmaya çalış..
nasılsa boşanma olmayacak çünkü..

ben olsam bitiririm canım sonuçta aldatmış.seni başkasına terecih etmiş ve bu senin bildiğin belkide bilmediklerinde var.ee içinde rahat değil zaten,olamıcaksında emin ol...çok küstahça yolunu bekleyen kıza karşı.neyse canım tercih senin bu benim fikrim...:71:

simdi kullandiginiz taktigi ilk farkettiginiz zamanlar uygulasaydiniz simdi agliyor olmazdiniz.
o yuzden madem o zaman icin gormezden geldiniz yada inanmak istemeyip uzerinde durmadiniz
simdi de takmayin! :87:

nerden bılıyorsunuz kı görmezden geldıgımı acık acık yazdım cevaplarıma baksanız anlarsınız görmezden gelmedıgımı mesaj atan kızı bıle aradım yalvardım anlatması ıcın bana tanımadıgını soyledı yıne ınanmadım 2 sene boyunca basının etını yedım lutfen rıca edıyorum cevaplarımı okuyup ona gore saglıklı yorumlar yapın bu yorumlar bıle yıpratıyor benı

Boşan boşan demek kolay insanların başına böyle bir şey gelmeden karar veremez bence....Benim fikrim nihayetinde eşin askerdeymiş
ihtiyacı varmış karşılamış böyle bir şeyi bende onaylamıyorum tabiikide....Şu anda evlisiniz eşin şu anda aynı şeyi tekrarlayacak diye bir şey yok bana göre.. . Olmuş bitmiş geçmiş... ilkönce şunu düşün ben bu adamı seviyormuyum..... ben bu adamla evli kalmak istiyormuyum...??? Bunun kararını en güzel sen verirsin.....

nerden bılıyorsunuz kı görmezden geldıgımı acık acık yazdım cevaplarıma baksanız anlarsınız görmezden gelmedıgımı mesaj atan kızı bıle aradım yalvardım anlatması ıcın bana tanımadıgını soyledı yıne ınanmadım 2 sene boyunca basının etını yedım lutfen rıca edıyorum cevaplarımı okuyup ona gore saglıklı yorumlar yapın bu yorumlar bıle yıpratıyor benı

okudum hepsini merak etmeyin
o yuzden gormezden gelmissiniz dedim zaten
cunku bu beyle nikah masasina oturmaktan vazgecmemissiniz!

yaw adamın 2 sene boyunca başının etini yiyor, öğrenince de yemeye devam ediyorsunuz, hem de boşanmam diyorsunuz..

ama böyle baş yemeye devam ederseniz, eşiniz sizi boşayabilir..

okudum hepsini merak etmeyin
o yuzden gormezden gelmissiniz dedim zaten
cunku bu beyle nikah masasina oturmaktan vazgecmemissiniz!

neden laf sokmaya calısıyorsun anlamadım gıt egonu baska yerde tatmın et sen benım ne yasadıgımı bızım ne yasadıgımızı ne bılıyorsun kı bu kadar net konusabılıyorsun beni ne kadar tanıyorsun anlatıyorum sen anlamak ıstemıyorsun ama ogrenebılmek ıcın butun ımkanlarımı seferber ettım dıyorum mantık olarak aldatmamıs gozukuyordu butun delıller onu gösterıyordu o kızlada konustum gelen mesajlarını ınceledım cevap yazmamıs benımkı sadece bı histi anladınız mı yanı görmezden gelmedım 2 senemı aldı ögrenmek

Son düzenleme:
Bu Türkiye'nin gerçeği midir, dünyanın gerçeği midir o kadarını bilmem ama..
Aldatılan kadın boşanmıyor kardeşim..

Boşanmıyor, ama hayatı zehrediyor kocasına..
Ve tabi kendisine..
Çekiyor, çekiyor ama boşanmıyor.
Ama lafa gelince, ooo asla affetmem, vururum keserim bla bla..

Konu sahibi yanlış anlama, sana değil lafım..
İlle de sığınacak bir teselli arıyorsun madem.
İhaneti affeden kadınlar, affetmeyenlerden milyon kat daha fazla..
Umarım bu tespit işine yarar..

neden laf sokmaya calısıyorsun anlamadım gıt egonu baska yerde tatmın et sen benım ne yasadıgımı bızım ne yasadıgımızı ne bılıyorsun kı bu kadar net konusabılıyorsun beni ne kadar tanıyorsun anlatıyorum sen anlamak ıstemıyorsun ama ogrenebılmek ıcın butun ımkanlarımı seferber ettım dıyorum mantık olarak aldatmamıs gozukuyordu butun delıller onu gösterıyordu o kızlada konustum gelen mesajlarını ınceledım cevap yazmamıs benımkı sadece bı histi anladınız mı yanı görmezden gelmedım 2 senemı aldı ögrenmek

bakin !
sizin ozel yasantinizi anlattiginiz kadar bilebilirim
sizle ayni cati altinda mi yasiyorum?
hem ne bu asabiyet?
yoruma gelemiycekseniz konu acmayin o zaman
size ne garezim var da laf sokayim?
ne demek "git egonu baska yerde tatmin et"?
madem iki yilinizi aldi nisanliniza guvenene kadar erteleyemediniz mi nikahi?
demekki kabullenmissiniz baska yorumu var mi bunun?
seviyesizligin luzumu yok.

Son düzenleme:
Boşan boşan demek kolay insanların başına böyle bir şey gelmeden karar veremez bence....Benim fikrim nihayetinde eşin askerdeymiş
ihtiyacı varmış karşılamış böyle bir şeyi bende onaylamıyorum tabiikide....Şu anda evlisiniz eşin şu anda aynı şeyi tekrarlayacak diye bir şey yok bana göre.. . Olmuş bitmiş geçmiş... ilkönce şunu düşün ben bu adamı seviyormuyum..... ben bu adamla evli kalmak istiyormuyum...??? Bunun kararını en güzel sen verirsin.....

cogu bekar ınsan anlamıyor bunu bosanmak kolay tabı evlendıkten sonra bı hayat kuruluyor hıc bırsey bekarlıktakı gıbı olmuyor kendımı dusunmuyorum sadece bızım sorumluluklarımız var onun aılesı benım aılem kımseye su anda nısanlıyken benı aldatmıs ben bosanıyorum dıye sımarıklık yapamam suanda yapsa tabıkı aılemın yanına dönmeyede yuzum olur sonuna kadarda arkamda olurlar bı kalemde bıter ben psıkolojık durumumdan bahsettım ama bagızı arkadaslar yuzeysel dusunup cevap verdıklerı ıcın sadece canım sıkıldı o kadar

canım be keşke bu kadar üstüne gitmeseydin madem hersey aldatmadıgını gösteriyordu neden inanamadın ??? kızla bile konuşmuşsun.... demekki nişanlına güvenmiyordun ve suanda da eşine güvenmiyorsun.. geçmişi geçmişte bırak önüne bak eger eşinin içinde varsa zaten suanda da yapar o zaman düşünürsün:)

ben hep eşime gözdagı veririm insan istedikten sonra yapar diye ama aynı seyi ben yaparsam diye düşün derim yaparken... şimdi eşinle mutlu ol derim sana ... daha fazla geçmişi kurcalama bu sekilde davranırsan eşini hepten kaybedersin... çok seviyorsan unutacaksın .. bence bir erkek evinde mutlu değilse dışarda gözü olur sende diyorsun nişanlıyken sorunlar vardı diye demekki bir boşluk anında yapmış ... ya tamam bende onaylamıyorum ama yani ne gecmişi değiştirebilirsin ne de şu anı bu yüzden önüne bakmalısın...
birbirinizi seviyor sayıyorsanız eğer....

affetmeyecegımı cok ıyı bılıyor 1 aydır burnundan getırdım gozu onunde kac defa sınır krızı gecırdım ogrendıkten sonra tekme tokat gırıstım zaten 1 aydırda ruh gıbıyım ne yedıgımden zevk alıyorum nede hayattan ınanın öyle bı acıkı tarıfı yok sevdıgınız adama bı baskası dokunmus o onu opmus falan dusuncesı bıle cıldırtıyor benı ALLAH kımseye dusmanıma bıle yaşatmasın

zaten sorunlu bir ilişkiniz varmış.
askere gitmiş , sorunlarınız varmış vs vs aldatmasına bahane değil
aksine uzak mesafe ilişkinizi sınamanız için fırsat
ilişkiniz bu sınavdan geçememiş
eşinizin ilişkinize verdiği değeri gördünüz
bir daha yapar mı ? gereken dersi almazsa değil bir defa , defalarca yapar
sizin boşanmak istemediğiniz , bu olayı ''nasıl sindiririm '' diye baktınız orada
kendinizi yıpratacağınıza , kendinize gelin !
en başında böyle dırdır edeceğinize bir süreliğine evi terk etseydiniz
bakalım peşinizden gelecek miydi?
artık çok geç , devam edecekseniz eşinize gerekli mesajı verip önünüze bakacaksınız.
var mı başka çaresi ?

Son düzenleme:
bence bu işin 3 yolu vardır.

ya sorgular, aldatıldığını öğrenir, basar gidersin..

ya sorgular, aldatıldığını öğrenir, bir güzel sindirir, kimsenin başının etini yemezsin..

ya sorgulamaz, yaşantına güzelce devam edersin. (cehalet mutluluktur düsturu ile)

ama,

hem sorgulayıp öğrenip, hem boşanmayıp, hem adama hayatı zindan etmenin tek sonu vardır: kocanızın sizden uzaklaşmanıza sebep olmak. bu kadar.

Son düzenleme:
bakin !
sizin ozel yasantinizi anlattiginiz kadar bilebilirim
sizle ayni cati altinda mi yasiyorum?
hem ne bu asabiyet?
yoruma gelemiycekseniz konu acmayin o zaman
size ne garezim var da laf sokayim?
ne demek "git egonu baska yerde tatmin et"?
seviyesizligin luzumu yok.

o zaman bana görmezden gelmıssın nıkah masasına oturmussun dıyemezsın eee yanı bılmıyorsun ıste ne yasandıgını o yuzden görmezden geldın dıyemezsın.... lutfen sızın sevıyenıze dusmemem ıcın bana cevap yazmayın o zaman sevıyesız olmayayım bencede hıc luzum yok

Back
X