• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıyken aldatılmak....

bence bu işin 3 yolu vardır.

ya sorgular, aldatıldığını öğrenir, basar gidersin..

ya sorgular, aldatıldığını öğrenir, bir güzel sindirir, kimsenin başının etini yemezsin..

ya sorgulamaz, yaşantına güzelce devam edersin. (cehalet mutluluktur düsturu ile)

ama,

hem sorgulayıp öğrenip, hem boşanmayıp, hem adama hayatı zindan etmenin tek sonu vardır: kocanızın sizden uzaklaşmanıza sebep olmak. bu kadar.

dogru söyluyorsunuz toparlanmam lazım tesekkur ederım

o zaman bana görmezden gelmıssın nıkah masasına oturmussun dıyemezsın eee yanı bılmıyorsun ıste ne yasandıgını o yuzden görmezden geldın dıyemezsın.... lutfen sızın sevıyenıze dusmemem ıcın bana cevap yazmayın o zaman sevıyesız olmayayım bencede hıc luzum yok

esinizin vay haline
hep boyleyseniz istemediginiz seyleri yasamaya mahkum kalacaksiniz hayatiniz boyunca!

canım be keşke bu kadar üstüne gitmeseydin madem hersey aldatmadıgını gösteriyordu neden inanamadın ??? kızla bile konuşmuşsun.... demekki nişanlına güvenmiyordun ve suanda da eşine güvenmiyorsun.. geçmişi geçmişte bırak önüne bak eger eşinin içinde varsa zaten suanda da yapar o zaman düşünürsün:)

ben hep eşime gözdagı veririm insan istedikten sonra yapar diye ama aynı seyi ben yaparsam diye düşün derim yaparken... şimdi eşinle mutlu ol derim sana ... daha fazla geçmişi kurcalama bu sekilde davranırsan eşini hepten kaybedersin... çok seviyorsan unutacaksın .. bence bir erkek evinde mutlu değilse dışarda gözü olur sende diyorsun nişanlıyken sorunlar vardı diye demekki bir boşluk anında yapmış ... ya tamam bende onaylamıyorum ama yani ne gecmişi değiştirebilirsin ne de şu anı bu yüzden önüne bakmalısın...
birbirinizi seviyor sayıyorsanız eğer....

ya ınan ıcımde sadece bı hıstı mantıgım asla yapmadı dıyordu kendıme kızıyordum bosu bosuna gunahını alıyorum dıye bu sene askerlık yaptıgı yere tatıle gıttık bırden aglamaya basladım ıcımde nasıl bı huzursuzluk anlatamam sonra uzerıne gıttım anlattı ıste sagol yorumun ıcın cok haklısın

esinizin vay haline
hep boyleyseniz istemediginiz seyleri yasamaya mahkum kalacaksiniz hayatiniz boyunca!

nasıl saldıracagını sasırdın sanırım ama umarım sende aldatılmazsın sızın kadar dusucesız ve kötu kalplı olamam...yaptıgınız yorumu cehaletınıze verıyorum o yuzden kıbar davranıyorum ınan bana....

Son düzenleme:
arkadaşım sana diyebilirm ki dediğin gibi evlilik hayatı bir başka bekarlıktaki gibi değil eşine bundan sonra hayatta inanıp güvenemezsin yinede bu şekilde evliliğini devam ettirmek istiyorsan ettir ama yaşadıklarını unut demiyorum zaten unutamazsında böyle birşeyi seviyorsan bir şans daha ver evliliğine zamanla yaranın kanaması geçer ama kabuk bağlar sadece sana tavsiyem boşanma

ya buna benzer bisey benimde basima gelmisti. YaklasIk 5-6 yil önceydi. Esim, ozamanlar sevgilim, türkiyeye izine gitmisti tüm ailesi ve akrabalariyla.
Orda kendine hat almisti benimle yazisiyor, telefonda konusuyordu. Geri geldiginde ise cep telefonunda gönderilmis ögelerde mesajlar buldu.
Sevgilim seni cok özledim vs vs gibi seyler. Numara benim numaram degildi, baska bir numaraydi ama almanya numarasiydi. Esimin türkcesi cok kötüdür, mesajlarda ilk dikkatimi ceken türkcenin cok düzgün olmasiydi. Demekki özen göstermis yazarken domuz dedim ve sordum.
Bu mesajlari ben yazmadim dedi. Yok yaa kim kazdi peki dedim? Ne bileyim, ara sira xxx abim (kuzeni) aliyordu telefonu dedi, karisina yazmis olabilir dedi.
Sen kimi kekliyorsun yaaa dedim, adamin karisi yanindayken ona mesajmi atacak senin telefonundan, hem numara türkiye degil almanya numarasi dedim.
Metresinemi yazdi yani dedim? Utanmiyorsunda demi dedim evli barkli adami bu isin icine cekmeye. Nitekim o evli kuzeni 1 ay sonra karisini terk ederek sevgilisine tasindi. Gercekten metresi varmis adamin. Demekki karisi kendi telefonunu kurcaliyor diye benim sevgiliminkinden yazmis dedim.
Ama simdi senin yasadiklarini okuyunca acaba tekrardan sorsammi diye düsündüm. 6 yil önceki meseleyi hatirlarmi orasini bilemiyorum tabi, yoksa salagami yatar. Sorsammiki yaa, yoksa kuzeninin metresine tasinmasi ispat olarak yeterlimi? ne dersiniz?

ya buna benzer bisey benimde basima gelmisti. YaklasIk 5-6 yil önceydi. Esim, ozamanlar sevgilim, türkiyeye izine gitmisti tüm ailesi ve akrabalariyla.
Orda kendine hat almisti benimle yazisiyor, telefonda konusuyordu. Geri geldiginde ise cep telefonunda gönderilmis ögelerde mesajlar buldu.
Sevgilim seni cok özledim vs vs gibi seyler. Numara benim numaram degildi, baska bir numaraydi ama almanya numarasiydi. Esimin türkcesi cok kötüdür, mesajlarda ilk dikkatimi ceken türkcenin cok düzgün olmasiydi. Demekki özen göstermis yazarken domuz dedim ve sordum.
Bu mesajlari ben yazmadim dedi. Yok yaa kim kazdi peki dedim? Ne bileyim, ara sira xxx abim (kuzeni) aliyordu telefonu dedi, karisina yazmis olabilir dedi.
Sen kimi kekliyorsun yaaa dedim, adamin karisi yanindayken ona mesajmi atacak senin telefonundan, hem numara türkiye degil almanya numarasi dedim.
Metresinemi yazdi yani dedim? Utanmiyorsunda demi dedim evli barkli adami bu isin icine cekmeye. Nitekim o evli kuzeni 1 ay sonra karisini terk ederek sevgilisine tasindi. Gercekten metresi varmis adamin. Demekki karisi kendi telefonunu kurcaliyor diye benim sevgiliminkinden yazmis dedim.
Ama simdi senin yasadiklarini okuyunca acaba tekrardan sorsammi diye düsündüm. 6 yil önceki meseleyi hatirlarmi orasini bilemiyorum tabi, yoksa salagami yatar. Sorsammiki yaa, yoksa kuzeninin metresine tasinmasi ispat olarak yeterlimi? ne dersiniz?

Bence ispat olarak yeterli.
Ama yeterli olmasa bile sorma derdim sana.
6 sene geçmiş üstünden, zamna aşımına uğramış o konu. Açıp da huzursuzluk çıkartmaya gerek yok.
Bu konudaki gibi hoşuna gitmeyen şeyler duyar ve buna rağmen ayrılmazsan eşinin sana saygısı da kalmaz.
Hiç gerek yok.

Bence ispat olarak yeterli.
Ama yeterli olmasa bile sorma derdim sana.
6 sene geçmiş üstünden, zamna aşımına uğramış o konu. Açıp da huzursuzluk çıkartmaya gerek yok.
Bu konudaki gibi hoşuna gitmeyen şeyler duyar ve buna rağmen ayrılmazsan eşinin sana saygısı da kalmaz.
Hiç gerek yok.

Bir arkadasima´da acmistim bu konuyu onada sormustum. Oda sorma artik, sen böyle birsey yapmis olsan evli bir adamin ismini´mi verirdin, ara sira o aliyordu telefonumu diye, yoksa yiginla bekar kardeslerinin kuzenlerin isimlerini´mi verirdin demisti. Sonucta bekar adamin sevgilisine mesaj atmasi daha inandirici, neden evli olani secsin demisti.

adam aldatmis siz üzüldüm kirildim diyorsunuz. Ben olsam önce onun kafasini kirar sonra da ceker giderim.
Utanmadan anlatmis bide.

Ya cildirabilirim, aksam bir konu okudum, hangi sebeblerden ötürü bosanirsinz diye, masallah herkes siddet ve aldatma yazmis ama gel gelelim, ne aldatilanlar bosanmaya niyetli ne de dayak yiyenler.

Arkadasim bir yapan hep yapar, yapmasa bile sen kendi kendini yer bitirirsin. Askerlik mazeret degil, o senden uzakti da, sen degil miydin? Sen niye yapmadin? Sen niye günün gün etmedin de onu bekledin?

evet biyerde haklısın arkadaşımda şimdi bu nişanlıyken olan bişey..hani evlenmiş artık ozaman yaptığı bi şey için boşanmakta olmaz..evliyken yapsa bende 1 saniye durma derim ..olan olmuş artık..konu sahibi arkadaşta zamanında keşke iyice kurcalasaydın şimdi bu merak etmem fazlasıyla canını sıkmış..olan olmuş artık..eskiden olan bişey için yuvanı yıkma derim.. bidaha yakala:81:rsan ozaman bakarsın çaresine..

keşke bu konuyu hiç kurcalamasaydın.şimdi kocan onu aldattığımı bildiği halde beni affetti deyip daha pervasız davranabilir

Terbiyesizmiş...utanmamışmı...Hadi madem bu haltı yemiş bari söylemeseymiş evlenmişsiniz artık..
Ve siz...nasıl hala o adamla aynı çatı altındasınız...

gerçekten üzücü bir durum. nişanlılık evresinde ilişkinizin inişli çıkışlı olması ve askerde olması onu bu eyleme itmiş olmalı. bence boşanmayın, gözünüz üzerinde olsun. konuyuda geçiştirmeyin. bir daha olursa affetmeyeceğiniz izlemini verin.

herkese yorumları ıcın cok teşekkur ederım yazan elllerınız dert görmesın zamana bırakıcam konuyu bı daha acmıcam bı daha yaparsa zaten bılıyor bıtecegını gerısı ona kalmıs artık adatan sadece kendıne yapar benım her zaman onun yanında başım dık en azından söyleyecek sozum var.....sımdılık bıraz kendımı dınlıcem ne yazıkkı suan ıcın hıc bısey eskısı gıbı olamayacak ve en acı olanıda ben ona eskısı gıbı bakamayacagım aramızdakı masumıyetı bıtırdı Allah sonumuzu hayır etsın ne dıyım ama bılıyormusunuz bı kadın gercekten hıssedıyor askerlık yaptıgı yere gıttık kıbrısta yapmıstı askerlıgını bızde kıbrısa gıttık tatıle aksamda gırneye gıttık gezmek ıcın bı sıkıntı bı huzursuzluk çöktü uzerıme ınanın ortada hıc bısey yok aglamaya başladım resmen hıssettım dedım sen benı burda aldattın ıste sonra cok gıttım uzerıne oda anlattı offf Allah kımseye yasatmasın ınanın ölum acısı kadar derınden etkılıyor ınsanı....

Her şey evlenmeden önce olmuş unut gitsin derim. Zaten adam askerdeymiş eline geçen ilk fırsatı değerlindirmek istemesi gayet normal ayrılığı şuan düşünmen gayet saçma madem ayrılığı düşünücektin ilk msj ları yakaladığında düşünseydin.. Boşuna kendini mutsuz ediyorsun... Geçmişe değil artık geleceğe bakman lazım...

demekki seni sevmiyormuşki aldatmış iyikinede nişanlıyken evliyken olsa iş sarpa sarardı yolun yakınken dön

Ben boşanmanız konusunda destekleyen hiç bir mesajı ve yoruma katılmamakla beraber aşağıda alıntı yaptığım yazıyı okumanızı rica ediyorum.Mutlu bir evlilik temennisi ile.Hepsi aşılır.Bir defa yapan hep yapar ezberini bozalım lütfen.Yuva yıkmak kolay.Dağıtmayalım,mücadele edelim. son çare olarak düşünelim.Herşeyin iyi yanından bakalım lütfen.Hatasını kabul etti bundan sonrakileri değerlendirmeye koyalım.

Dördüncü Bakış

Cengiz Hortoğlu 'nun yazısı.Alıntıdır.

“Keşke evlenmeseydim,” evlilikte mutluluğu yok eden 22 keşke

“Daha evlenmeden önce annem beni uyarmıştı. ‘Kızım bu adamdan sana hayır gelmez,’ demişti.

Dediklerinin tümü çıktı. Evlendiğimin ilk gününden itibaren mutsuzum.

Bunu eşime de defalarca söyledim. Aradan 10 yıl geçti. Değişen hiçbir şey olmadı.

Keşke onunla evlenmeseydim, çocuk da yapmasaydım. Keşke okulumu da bırakmasaydım.”

Değerli okurum, siz madem ki mutsuzdunuz, neden 10 yıl beklediniz?

Acaba, mutsuzluğunuzun nedeni, ailenizin de etkisiyle, eşinizle evlendiğiniz için duyduğunuz pişmanlığın getirdiği ön yargı mı?

Olaya bir de eşiniz açısından bakın. 10 yıldır, onunla evlenmekten pişman olan bir kadınla yaşıyor.

Pişmanlıklar yerine “Mutlu olmam için ne yapmalıyım?” sorusunu sormanız daha doğru olmaz mı?

İşte evlilikte mutsuzluğa neden olan pişmanlıklar:

1)Keşke eşimle evlenmeyip bir başkasıyla evlenseydim. (Kimler benimle evlenmek istemedi ki… Ah aklım ah!)

2)Keşke evlenmek için okulumdan ayrılmasaydım.

3)Keşke eşimin annesi ve babası daha iyi olsalardı.( Acaba onlar sizin için ne düşünüyor?)

4)Keşke çocuk yapmasaydık.

5)Keşke daha zengin olsaydık.

6)Keşke daha iyi bir arabamız olsaydı.

7)Keşke daha iyi bir evimiz olsaydı

8)Keşke eşim daha güzel (veya daha yakışıklı) olsaydı.

9)Keşke eşim başka bir iş yapsaydı.

10)Keşke çocuğum başka bir okulu kazansaydı.

11)Keşke tatile buraya gelmeseydik.

12)Keşke şimdi bekar olsaydım.

13)Keşke başka bir şehirde otursaydık.

14)Keşke eşim hastalanmasaydı.

15)Keşke başka bir meslek seçseydim.

16)Keşke çalışmayıp başka kadınlar gibi evde otursaydım.

17)Keşke eşim daha anlayışlı ve daha romantik olsaydı.

18)Keşke eşime uyup evi maviye boyatmasaydık.

19)Keşke, bu koltukları değil, diğerlerini alsaydık.

20)Keşke eşim daha konuşkan olsaydı. (Veya eşim devamlı konuşmayıp dinlemesini bilseydi)

21)Keşke evlenmeyip kariyer yapsaydım.

22)Keşke zamanında boşansaydım.

Değerli okurum, bunları daha da çoğaltabiliriz. İnanın bu pişmanlıkların size ve mutluluğunuza yararı yok.

Tam tersine, bu düşünce tarzı enerjinizi azaltır ve sizi güçsüzleştirir.

Bunları hayatınızdan çıkartın ve çözüme odaklanın. Bakın neler olacak? En önemlisi kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.

Değerli okurlarım, sağlıklı ve mutlu kalın.

Cengiz Hortoğlu

demekki seni sevmiyormuşki aldatmış iyikinede nişanlıyken evliyken olsa iş sarpa sarardı yolun yakınken dön

tesekkur ederım cok yapıcısınız cok moral verdınız esım oldukca yakısıklı maddı hıc bır sıkıntısı olmayan yasına ragmen oldukca buyuk işlerle ugrasan cok ıyı bı unıversıte okumus mühendislık bolumunu başarı ile bıtırmıs yanı oldukca zeki bı ınsan sevmese evlenmezdı o kadar tanıyorum onu ıstemedıgı hıc bırsey ıcın kılını bıle kıpırdatmaz bı o kadarda ınat ve dık kafalı bı ınsan ben yorumunuza katılmıyorum benı sevmese asla evlenmezdı zorla kafasına sılah dayanıp nıkah masına oturtmadım kı....onu haklı cıkartmıyorum yanlıs anlasılma olmasın ama yorumunuza üzülmekle beraber katılmadıgımı belırtmek ıstıyorum....

herkese yorumları ıcın cok teşekkur ederım yazan elllerınız dert görmesın zamana bırakıcam konuyu bı daha acmıcam bı daha yaparsa zaten bılıyor bıtecegını gerısı ona kalmıs artık adatan sadece kendıne yapar benım her zaman onun yanında başım dık en azından söyleyecek sozum var.....sımdılık bıraz kendımı dınlıcem ne yazıkkı suan ıcın hıc bısey eskısı gıbı olamayacak ve en acı olanıda ben ona eskısı gıbı bakamayacagım aramızdakı masumıyetı bıtırdı Allah sonumuzu hayır etsın ne dıyım ama bılıyormusunuz bı kadın gercekten hıssedıyor askerlık yaptıgı yere gıttık kıbrısta yapmıstı askerlıgını bızde kıbrısa gıttık tatıle aksamda gırneye gıttık gezmek ıcın bı sıkıntı bı huzursuzluk çöktü uzerıme ınanın ortada hıc bısey yok aglamaya başladım resmen hıssettım dedım sen benı burda aldattın ıste sonra cok gıttım uzerıne oda anlattı offf Allah kımseye yasatmasın ınanın ölum acısı kadar derınden etkılıyor ınsanı....

Aldatan kendine yapmıyor bence, karşısındakine yapıyor, aldattığı kişiye yani..
Bağışlamak çok zor, bağışlanmaksa kolay nispeten..
Bağışlandıysan bir kere, olayı unutuveriyorsun ve yaşadığın haz yanına kar kalıyor.
Ama eğer bağışlayan tarafsan senin de dediğin gibi asla ilişkine eskisi gibi bakamıyorsun, masumiyet bitiyor ve evet ölüm acısı gibi..

tatlım bence gereksız yere kafanızı yorupsıtem yapıyorsunuz ,ayrıca baslıgınızda nısanlıyken aldatılmak demıssınız ama konunun ıcerıgınde,sız nısanlanmıssınız evlenmssnz taaa nısanlı donemınde esınızın aldatmasını gun yuzune cıkarmıssınız.yanı demek istedgım yenı olan bırsey degl.zamanın da msjları gorup sıneye cektıgınızde sımdı neden ortalgıı karsıtrdınız ben onu anlamdım .ayrıca cnm benım askerde yapılmıs bırsey bu yanı sız henuz evlı fılan degıldınız tamam nısanlıymıssnz fakat cınsel acıdan hıc bırsey paylasmıyorsanız nısanlınızında askerde ıllakı ıhtıyacı olmustr ve yasamsdr .yanı ben bunu aldatmak olarak bıle goremıyorum .ama sız nısanlıyken onunla cınsellıgıde paylasıyorsanız kı nısanlınız buna ragmen baskasıyla bırlıkte olmussa gercekten uzucu .

sizin en büyük hatanız üzerine gidip itiraf ettirmeniz olmuş.
eğer siz bunu bilmeseydiniz, o asker psikolojisiyle kadınsızlıktan yemiş bi halt, onu bir daha tekrarlamazdı sizde mutlu mesut ilişkinize devam ederdiniz. aöa şimdi itiraf ettirdiniz ve artık yüzgöz oldunuz.

ha dersiniz ki hırsızın hiç mi suçu yok, suçu var tabi ki. aldattığı için en büyük suçlu tabi ki erkek.
ama buraya zahmet edip konu açan kişilerin beklentisi genelde ayrılmak değil ilişkiyi sürdürmek olduğu için şunu söyleyebilirim, eğer ilişkiyi sürdürmek istiyorsanız ilişkiyi yıpratan şeylerden de uzak durucaksınız.
öyle istihbaratçı gibi takip edip sıkıştırıp çapraz sorguya alıp itiraf ettirmeyi biliyorsanız eğer, itirafı aldığınız anda tekmeyi basacak güce de sahip olmak zorundasınız.
ama şimdi iki ucu pis değnek. ayrılsanız üzülüceksiniz devam ettirseniz sizin bildiğinizi nişanlınızda bildiği için bir laubalilik bir yıpranmışlık gerginlik olucak.

ekleme: aa siz çoktan evlenmişsiniz bile orayı şimdi okudum. o zaman durum iki kat daha zor. tek şunu söyleyebilirim ne yapacağınıza iyice karar vermeden eşinizle kavga gürültü olayına girmeyin. iyi şanslar

Son düzenleme:
Back
X