ya buna benzer bisey benimde basima gelmisti. YaklasIk 5-6 yil önceydi. Esim, ozamanlar sevgilim, türkiyeye izine gitmisti tüm ailesi ve akrabalariyla.
Orda kendine hat almisti benimle yazisiyor, telefonda konusuyordu. Geri geldiginde ise cep telefonunda gönderilmis ögelerde mesajlar buldu.
Sevgilim seni cok özledim vs vs gibi seyler. Numara benim numaram degildi, baska bir numaraydi ama almanya numarasiydi. Esimin türkcesi cok kötüdür, mesajlarda ilk dikkatimi ceken türkcenin cok düzgün olmasiydi. Demekki özen göstermis yazarken domuz dedim ve sordum.
Bu mesajlari ben yazmadim dedi. Yok yaa kim kazdi peki dedim? Ne bileyim, ara sira xxx abim (kuzeni) aliyordu telefonu dedi, karisina yazmis olabilir dedi.
Sen kimi kekliyorsun yaaa dedim, adamin karisi yanindayken ona mesajmi atacak senin telefonundan, hem numara türkiye degil almanya numarasi dedim.
Metresinemi yazdi yani dedim? Utanmiyorsunda demi dedim evli barkli adami bu isin icine cekmeye. Nitekim o evli kuzeni 1 ay sonra karisini terk ederek sevgilisine tasindi. Gercekten metresi varmis adamin. Demekki karisi kendi telefonunu kurcaliyor diye benim sevgiliminkinden yazmis dedim.
Ama simdi senin yasadiklarini okuyunca acaba tekrardan sorsammi diye düsündüm. 6 yil önceki meseleyi hatirlarmi orasini bilemiyorum tabi, yoksa salagami yatar. Sorsammiki yaa, yoksa kuzeninin metresine tasinmasi ispat olarak yeterlimi? ne dersiniz?