- Konu Sahibi Elysiankuzey
-
Yahu ne kadar rahatsniz... Nisanlin bike olsa boyle bir dusuncesizligi nasil yaparsin.
Bir de kimse umrumda degil demissiniz. O zaman buraya yazip fikir almaya da gerek yok. Nisanlin vazgecebilirdi senden, ya da ne bileyim simdi nisanlinin basina birsey gelse allah korusun vefat etse falan ne hesap vereceksin ailene,cocuguna??
Bu kadar sorumsuz olnayin ya! Ne acelen var zaten nisanlisin.
Yani evlendikten sonra zaten bir cinsel hayatin olacagi kesin,ama daha evlenmeden once ailenin gozune sokar gibi biz sey yaptik dermis gibi hic utanma cekinme olmayacak mi?
Helal olsun valla. Utanc verici bence... Hem de cok...
Neyse umarim bir an once ne soyleyeceklerini umursamadigin ve hatta elalemin "evlenmeden once hamile kalan kizin babasi/annesi" diye yaftalayacaklari ailene en kisa surede anlatip nikahlanirsin. Sonrada saglikla cocugunu kucagina alirsin...
Valla kusura bakma ama buraya boyle bir konu aciyorsan her turlu tepkiye de hazir olmalisin. Hem zaten kimin ne soyledigi senin umrunda degil...
Sana ufacık bir hatırlatma yapayım insan bu beşer şaşar karnında bebek var sen sn ol büyük konuşma tamamm mı ben ne insanlar gördüm hayatta yapmam asla yapmam diyipte çoluğundan çocucuğundan çıkan ALLAH KORUSUN sakın ha arkadaşım böyle ulu konuşma cuma vakti
konuyu okuyunca yazmak istedim bende 2-3 ay önce burdan böle bir konu açmıstım..yapılan yanlış yada ahlaki olarak ve topluma göre ters olabilir ama kötü şelerde iyi şelerde insanlar için herkes doğru yolu tutturabilse ve yanlış yollara sapmasaydı tüm Dünya güllük gülistanlık olurdu ve sanırım buraya gelmemizin amacı sınav olmazdı değil mi..doğru yaşayanlar kadar arada hata yapanlarda olucaktır yargılayanlar bunu bir hatırlasın öncelikle ahlaksızlık diye tabir edilmiş zaten bu zihniyetle cinayetler işlenmiyormu hamile bir insana heleki sıkıntı ceken bir hamileye utanc verici o şu bu denilmez düşene vurmak bizim dinimizde varmı?madem ahlak yolundan bakıyorsunuz o zaman tamamıyle dine uygun kırıcı olmadan yaşayacaksınız herneyse gelelim konuya bende nişanlıyken 5 haftalık hamile oldugumu öğrendim ve nikahım 3 ay sonraydı.ablama söledim ilk oda abime anlatmıs kürtaj yapmamı istediler ama nişanlım asla istemedi o yüzden cok cok zor olarak annemle konustum tansiyonu düştü fena oldu sinirlendi ama kürtaja yazık dedi ve doğuracak dedi ben evleneli 12 gün oldu şuan 16.haftamdayım benimde erkek eylülde doğması bekleniyor ama erken doğarsa herkes anlar babam hala bilmiyor ve çok tutucu aşırı derecede. sana yardım etmek isterdim ama malesef ben uyanık oldugum her dakka babamı ve ne olacagını düşünüyorum çünkü bir dezavantajım var aile apartmanımızda oturuyoruz yani çocuklugumdan beri komşular aynı erken olursa doğum büyük olay o yüzden nişanlının durumu varsa uzak bir semtte oturun ben farklı bi yerde otursaydım daha rahat olurdum umarım sen baba yönünden daha şanslısındır metin ol Allahtan yardım iste sana kolaylık versin nikah tarihiniz bellimiydi ve gelişmelerden haberdar et bizi olan oldu sen benim gibi olma daha dik dur kendini bu ruh halinden kısa sürede kurtarmaya bak arkadaşım dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?