Niye arkadaşlarım çekemiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyse arkadaslar tesekkürler yorum icin cok destek oldunuz bir hafta doğumuma kalmıs. Dalga gecilecek bir sey yok. Hassas dönemdeyim demekki. Konumda kapanırsa iyi olur. Bu yorumları okuyup üzülmek istemiyorum. Destek beklemiştim daha cok üzüldüm. Mune

Henüz normal doğum yapmış değilsin.Neyin kıskançlığı.Hem böyle bişeyi kıskanacak kadar basit değillerdir bence.Sen böyle şeyler düşünme içini ferah tut ki işinde rast gitsin böylece.Allah gönlüne göre versin.Hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına inşallah.

Ben hamileyim cekemiyor demedim ki sezeryan olmayacağım icin cekemiyorlar.
Üf ya bi bitmediniz.. kvde de bana sezaryenle kestirip aldırmadım çatır çatır doğurdum der durur.. halbuki sezaryen ne zor yaşayan bilir.. aylarca ağda bile yapamadım acımdan.. doktor bebeğimin sıkışma ihtimaline karşı riske atmadı keyfi mi oluyoruz sanki..

niye kıskansınlar neden kıskanalım arkadaşım?? Allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin

Normal dogum yapanlar super anne falan mi oluyor hayirdir?

Secimlik bir konu degil ki zaten..doktor neyi uygun gorurse o..bence sende buyuk konusma belli olmaz ne olacagi

Kimsenin kiskanacagini sanmiyorum ama sizin arkadaslariniza bakis aciniza sok oldum bence bilseler asla arayip sormazlar
Acele etmeyin daha ne olacagi belli olmaz Allah hangisi hayirlisiysa o sekilde dogurmanizi nasib etsin
Evet bebek cok iriyse normal dogumda ciddi riskler var
Bebek kakasini yaparsa mecbur sezeryan
Bebek donmezse yine mecbur sezeryan
Bebek makat gelisli olursa mecbur sezeryan vs vs arkadaslariniz gayet mantikli insanlarmis bu ve benzeri kosullarda sezeryan zorunlu olabilir ama yinede Allah gonlunuzde olani nasib etsin arkadaslarinizada haksizlik etmeyin kiskaniyorlar zannederken birde yalniz kalmak var

Canım hayırlısıyla normal doğum yaparsın inşallah. Yani istediğin buysa normal doğumsa.. Ama hakkında hayırlısı olsun. Bana da sezeryan doğurdun değil mi dediklerinde hayır diyordum aaaaaaaaa nasıl? Normal doğum mu diye şoklara giriyorlardı sonra sütün var mı dediklerin de evet diyorum aaaaaaaaa sütün var mııı diyorlar var öyle garip insanlar. Sanki normal doğurmak için camış kıçlı, emzirebilmek için de lingir lingir memeli olmak şart. Benim de karnım yukardaydı hiç alakası yok. Günüm geçti açılmam yoktu Doktor 3buçuk kilo dedi 3200 gram doğdu. Hastahaneye sancılarım 2 dakikada bire düşünce gittim ancak 2 cm açıklık vardı. Yukardaysa yukarda zamanı var yavrunun değil mi ama.

Hamile psikolojisinden öyle düşünüyorsun zira doğum yapma şekli yarış meselesi kıyas meselesi değil.

Ben de şahsen sezaryen olanları çekemiyorum o nedenle doktorcum dedim beni sezaryenle doğurt lütfen dedim seni mi kırıcam hocam tabiki dedi,bu kıskanılmak feci bir şey feci

Ben anlamıyorum bunları, belki de hiç doğurmadığımdan ve bundan sonra da doğurmayacağımdan.
Normal olarak doğurunca ne değişiyor? Sezaryen doğurunca ne değişiyor?

Ikındıysanız , ohh acı çekti çatur çutur çıkardı çocuğu helal kadına mı deniliyor, ya bunun nesi kıskanılır ki?

Hamilelerin ve hatta dogum yapanlarin kiskanildiginida ilk kez burda okuyorum.
Enteresan milletiz vesselam

Arkadaslariniz kendi tecrübelerinden dolayi öyle dediler. Sen su anda hamilelikden dolayi biraz fazla alingansin. Ilk doguran sen degilsin cünkü yoksa bütün dünyayi kiskanirlar.
Hayirlisi olsun hakkinizda. Ama unutmayinki dogum öyle düsündügün gibi olmayacak hersey bir anda degisebilir suyun patlar bebegin gecemez felan birden kendini anestezi odasinda bulursun. Fazla kafana takma hayirlisini dile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…