Iste ben de onu diyorum, bunda kiskanmalarini gerektirecek bir sey yok. Size oyle geliyordur.Kendileri sezeryan olmus cok istemişler. Ben normal dogum yapcam diye hemen her yorumu sezeryana cekiyorlar.
Elbette genitalinizi çekemiyorlar
Cidden sizde hamilesinz ama yorumunuz üzücü surda kalmıs doğumuma bir hafta ben art niyetli acmadıö bu konuyu cok bunaldım sürekli sezeryan diyorlar. Biliyorlar normal dogum istedigimi.Iste ben de onu diyorum, bunda kiskanmalarini gerektirecek bir sey yok. Size oyle geliyordur.
Ayrica her normal dogumun sezeryana donme ihtimali var.
Öyle bir sey olursa ne hissedeceksiniz?
Hasetliklerinden beni dogurtmadilar falan mi?
Daha belli değil ki oAnladığım normal doğum yapacağını
Ben karsı degilm ki sezeryana Allah neyi nasip ederse. Yakın arkadaslarım böyle yapınca su an zaten hassas dönemdeyim.Normal die girer sezeryan la çıkarsınız orası hiç belli olmaz...
Ay yok öyle bir seyTöbe töbe daha neler görcez ya.
Hamile kalmış arkadaşlar bi cevap verebilir mi lütfen hamile kalınca bi taraflar altına falan mı dönüşüyo vücutta biri beni aydınlatabilir mi lütfen yoksa bu tür konulara anlam verememeye devam edicem
Töbe töbe daha neler görcez ya.
Hamile kalmış arkadaşlar bi cevap verebilir mi lütfen hamile kalınca bi taraflar altına falan mı dönüşüyo vücutta biri beni aydınlatabilir mi lütfen yoksa bu tür konulara anlam verememeye devam edicem
Ben sezeryandan biraz korktuğum icin normal dogum istiyorum. İnsallah normal olur. Destek bekledigim icin yakın arkadaslardan bana öyle direkt sezeryan dediklerinde rahatsız oluyorum. Yakın arkadaslarım belki de hassasım su an bu korku üstüne böyle dediklerinde fazla alınganlık yapıyorum. Yorum icin sagolun.Benim ilk dogumumda hep normal olacagini soyluyordu dr.,39. Haftada sezaryen olmasi gerekti.her an hersey olabiliyor o zaten belli degil de sezaryen olan niye normal dogum yapani kiskansin.inan aklima bile gelmezdi.ha tabi bazi hasta kisilikler var zaten herseyde kiskanacak birsey bulur bunu da kiskanir dogrudur.ama siz yanlis anliyorsunuz gibi geldi bu kisiler arkadasinizsa oyle tahmin edip yorum yapiyorlardir.bu kadar da yanlis anlamayin
Ama siz boyle anlatmiyorsunuz ki.Cidden sizde hamilesinz ama yorumunuz üzücü surda kalmıs doğumuma bir hafta ben art niyetli acmadıö bu konuyu cok bunaldım sürekli sezeryan diyorlar. Biliyorlar normal dogum istedigimi.
Cidden sizde hamilesinz ama yorumunuz üzücü surda kalmıs doğumuma bir hafta ben art niyetli acmadıö bu konuyu cok bunaldım sürekli sezeryan diyorlar. Biliyorlar normal dogum istedigimi.
Açık açık söyleyin o halde rahatsız olduğunuzu. Böyle kendinizi daha çok sıkıntıya sokuyor sunuz. Sizin bebisin sağlığı için hangisi uygun sa o olur.Ben karsı degilm ki sezeryana Allah neyi nasip ederse. Yakın arkadaslarım böyle yapınca su an zaten hassas dönemdeyim.
Ben korkuyorum sezeryandan destek olun diye mesaj attım dalga gecikmesi icin degil. Genitalle ne alakası var. Ben psikolojik olarak destek aradım arkadaslarım normal dogumu istedigimi biliyorlar. Bunu bilerek baskı yapıyor iki arkadasım kendileri cok istemis normal dogum. Ben bir sey söylüyorum hemen sezeryan olur diyorlar.
Canim sen destek olun diye nesaj atmamissinki.oyle olsa destek olan cok olur burda.oncelikle boyle dusunceleri kafandan at pozitif dusun ki huzurlu ol.normal dogum istemen guzel insallah normal dogumla saglikli bir sekilde dunyaya getirirsin bebegini ama normal diye takinti yapma.cunku son anda hersey degisebiliyor.sezaryen de korkulacak birsey degil.ben de 2 defa sezaryenle dogum yaptim cocuklarim allaha sukur gayet saglikli.ne olursa olsun hayirlisi olsun evladim saglikli dunyaya gelsin de,baskalari kiskaniyormus falan gibi dusuncelerle doldurma kafaniBen korkuyorum sezeryandan destek olun diye mesaj attım dalga gecikmesi icin degil. Genitalle ne alakası var. Ben psikolojik olarak destek aradım arkadaslarım normal dogumu istedigimi biliyorlar. Bunu bilerek baskı yapıyor iki arkadasım kendileri cok istemis normal dogum. Ben bir sey söylüyorum hemen sezeryan olur diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?