Niye arkadaşlarım çekemiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendileri sezeryan olmus cok istemişler. Ben normal dogum yapcam diye hemen her yorumu sezeryana cekiyorlar.
Iste ben de onu diyorum, bunda kiskanmalarini gerektirecek bir sey yok. Size oyle geliyordur.
Ayrica her normal dogumun sezeryana donme ihtimali var.
Öyle bir sey olursa ne hissedeceksiniz?
Hasetliklerinden beni dogurtmadilar falan mi?

Ben korkuyorum sezeryandan destek olun diye mesaj attım dalga gecikmesi icin degil. Genitalle ne alakası var. Ben psikolojik olarak destek aradım arkadaslarım normal dogumu istedigimi biliyorlar. Bunu bilerek baskı yapıyor iki arkadasım kendileri cok istemis normal dogum. Ben bir sey söylüyorum hemen sezeryan olur diyorlar.

Iste ben de onu diyorum, bunda kiskanmalarini gerektirecek bir sey yok. Size oyle geliyordur.
Ayrica her normal dogumun sezeryana donme ihtimali var.
Öyle bir sey olursa ne hissedeceksiniz?
Hasetliklerinden beni dogurtmadilar falan mi?
Cidden sizde hamilesinz ama yorumunuz üzücü surda kalmıs doğumuma bir hafta ben art niyetli acmadıö bu konuyu cok bunaldım sürekli sezeryan diyorlar. Biliyorlar normal dogum istedigimi.

Benim ilk dogumumda hep normal olacagini soyluyordu dr.,39. Haftada sezaryen olmasi gerekti.her an hersey olabiliyor o zaten belli degil de sezaryen olan niye normal dogum yapani kiskansin.inan aklima bile gelmezdi.ha tabi bazi hasta kisilikler var zaten herseyde kiskanacak birsey bulur bunu da kiskanir dogrudur.ama siz yanlis anliyorsunuz gibi geldi bu kisiler arkadasinizsa oyle tahmin edip yorum yapiyorlardir.bu kadar da yanlis anlamayin

Normal die girer sezeryan la çıkarsınız orası hiç belli olmaz...
Ben karsı degilm ki sezeryana Allah neyi nasip ederse. Yakın arkadaslarım böyle yapınca su an zaten hassas dönemdeyim.

Ay yok öyle bir sey
Ikinci kez hamileyim
Muhakkak ki Allahin bir mucizesi falan ama milyonlarca kadin dogurup duruyor iste. Hic kendimi ozel falan hissetmiyorum.
Boyle dusundugumden midir nedir iki gebeligim de dusuk riskiyle bilmem neyle geciyor
Bitse de kurtulsam modundayim surekli

Ben sezeryandan biraz korktuğum icin normal dogum istiyorum. İnsallah normal olur. Destek bekledigim icin yakın arkadaslardan bana öyle direkt sezeryan dediklerinde rahatsız oluyorum. Yakın arkadaslarım belki de hassasım su an bu korku üstüne böyle dediklerinde fazla alınganlık yapıyorum. Yorum icin sagolun.

onlar senden daha tecrübeli aramasalar bu sefer kıskanıyorlar hiç sormuyorlar dersiniz Allah aşkına pozitif düşünün pozitif şeyler olsun böyle kötü düşünerek yasamak zor degil mi? Yazık arkadaşların böyle dusundugunu bilse acaba seni daha ararlar mıydı?

kendin nasıl eminsin normal olacağından bunu anlamadım bir kıskançlık yok emin ol

Cidden sizde hamilesinz ama yorumunuz üzücü surda kalmıs doğumuma bir hafta ben art niyetli acmadıö bu konuyu cok bunaldım sürekli sezeryan diyorlar. Biliyorlar normal dogum istedigimi.
Ama siz boyle anlatmiyorsunuz ki.
Ozur dilerim uzmek asla istemem.
Ama bu sekilde surekli herkesin sizin hakkinizda kotu dusundugune takarsaniz kafayi inanin devami da kotu gelir.
Daha bunun bebek bakimi logusaligi falan var.
Insanlar hep konusur, cogu zaman da dusunmeden.
Hic oyle anlamlar yuklemeyin, siz üzülürsunuz.

işte bu istemekle, başkasının tersini söylemesi ile değişecek bir şey değil

ama siz kendinizi boşuna strese sokuyorsunuz

sezeryan da korkulacak bir şey değil

ama hep normal normal diye şartlar ve normal olmazsa o zaman bunalıma girebiliyor anneler

burada da vardı işte az daha ıkınsaydım da normal olsaydı vs diye dövünenler

kendinizi yıpratmayın

sağlıkla kucağınıza alın

konuyu da kapatın ki daha da gerilmeyin

Ben karsı degilm ki sezeryana Allah neyi nasip ederse. Yakın arkadaslarım böyle yapınca su an zaten hassas dönemdeyim.
Açık açık söyleyin o halde rahatsız olduğunuzu. Böyle kendinizi daha çok sıkıntıya sokuyor sunuz. Sizin bebisin sağlığı için hangisi uygun sa o olur.
Arkadaşları niz normal istemiş ama herhangi bir sorun yaşamamak için doktor sezeryan a karar vermiş ve öyle olmuş. Herkesin ilk tercihi normal ama olmuyor sa yapacak birşey yok.
İnşallah bir sorun çıkmaz istediğiniz gibi normal doğum olur

Bunlari ilk mesajinizda yazsaydiniz keske,

Korktugunuzu,istemediginizi bile bile sezeryan diyolarsa iyi niyetli olmadiklari belli.

Umarim her sey dilediginiz sekilde olur,uzulmeyin.

ay dur yerı gelmısken havamı atayım..

2 tane dogurdum ıkısı de normal hem de çatır çatır ,epiduralsız bacııııııım

Canim sen destek olun diye nesaj atmamissinki.oyle olsa destek olan cok olur burda.oncelikle boyle dusunceleri kafandan at pozitif dusun ki huzurlu ol.normal dogum istemen guzel insallah normal dogumla saglikli bir sekilde dunyaya getirirsin bebegini ama normal diye takinti yapma.cunku son anda hersey degisebiliyor.sezaryen de korkulacak birsey degil.ben de 2 defa sezaryenle dogum yaptim cocuklarim allaha sukur gayet saglikli.ne olursa olsun hayirlisi olsun evladim saglikli dunyaya gelsin de,baskalari kiskaniyormus falan gibi dusuncelerle doldurma kafani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…