- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
Sezaryen olunca yarım normal olunca tam anne oluyorsun. Sanci çekiyorsun doguruyorsun falan ya baska bir mertebeye yukseliyorsun.Ben anlamıyorum bunları, belki de hiç doğurmadığımdan ve bundan sonra da doğurmayacağımdan.
Normal olarak doğurunca ne değişiyor? Sezaryen doğurunca ne değişiyor?
Ikındıysanız , ohh acı çekti çatur çutur çıkardı çocuğu helal kadına mı deniliyor, ya bunun nesi kıskanılır ki?
Sezeryan oldum hicte kiskanmadim normal doguranlari. Saglikla kucagima aldim ya cok sukur. Suan ya sezeryan olucam ya ssvd dusunuyorum iki turlude bebegimi saglikla kucagima aliyim ikimizde saglikli olalim baska bisey istemiyorum.Ben hamileyim cekemiyor demedim ki sezeryan olmayacağım icin cekemiyorlar.
Elbette genitalinizi çekemiyorlar
Ben hamileyim cekemiyor demedim ki sezeryan olmayacağım icin cekemiyorlar.
:) Bende 10 gün sonra planlı sezaryenle doğum yapacağım inşaAllah.Kızlar merhaba,
Doğumuma çok az kaldı. Arkadaşlarım sürekli nasılsın diye mesaj atıyor arıyor soruyor. İlk gebeliğim. Çevremde öyle arkadaşlarım var ki kendileri sezeryan olmuş. Bana soruyorlar iste nasıl bebek falan diye. İyi gayet güzel diyorum. Açılma yokmus diyorum hemen sezeryan olur o zaman diyorlar. Karnım daha aşağı düşmemişti yine sezeryan diye damgayı yapıştırıyorlar. Bebek kilolu gibi görünüyordu benim hemen yine aa doğuramazsın sezeryan yapar doktor. Bu kişiler bir de iyi arkadaş gibi görünüyorlar. Kendileri sezeryan olmus beni çekimiyorlar. Bu kadar da belli etmeyin yani.
Arkadaslariniz neyi cekemiyor?Kızlar merhaba,
Doğumuma çok az kaldı. Arkadaşlarım sürekli nasılsın diye mesaj atıyor arıyor soruyor. İlk gebeliğim. Çevremde öyle arkadaşlarım var ki kendileri sezeryan olmuş. Bana soruyorlar iste nasıl bebek falan diye. İyi gayet güzel diyorum. Açılma yokmus diyorum hemen sezeryan olur o zaman diyorlar. Karnım daha aşağı düşmemişti yine sezeryan diye damgayı yapıştırıyorlar. Bebek kilolu gibi görünüyordu benim hemen yine aa doğuramazsın sezeryan yapar doktor. Bu kişiler bir de iyi arkadaş gibi görünüyorlar. Kendileri sezeryan olmus beni çekimiyorlar. Bu kadar da belli etmeyin yani.
Ben hamileyim cekemiyor demedim ki sezeryan olmayacağım icin cekemiyorlar.
Aman öf yine bir hamile tribi
Ne alakası var o gün istediğin kadar normal yapıcam diye ısrar etsen de doktor gelir sezeryani uygun bulur ona da mı beni kiskaniyorsun diyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?