Kızlar merhaba,
Doğumuma çok az kaldı. Arkadaşlarım sürekli nasılsın diye mesaj atıyor arıyor soruyor. İlk gebeliğim. Çevremde öyle arkadaşlarım var ki kendileri sezeryan olmuş. Bana soruyorlar iste nasıl bebek falan diye. İyi gayet güzel diyorum. Açılma yokmus diyorum hemen sezeryan olur o zaman diyorlar. Karnım daha aşağı düşmemişti yine sezeryan diye damgayı yapıştırıyorlar. Bebek kilolu gibi görünüyordu benim hemen yine aa doğuramazsın sezeryan yapar doktor. Bu kişiler bir de iyi arkadaş gibi görünüyorlar. Kendileri sezeryan olmus beni çekimiyorlar. Bu kadar da belli etmeyin yani.
Anladığım normal doğum yapacağınıNeyinizi çekemiyorlar anlamadım?????
Ben hamileyim cekemiyor demedim ki sezeryan olmayacağım icin cekemiyorlar.Tovbe yarabbim kk da gordum bu hamileyim beni kiskaniyorlar durumlarini.artik hamile birine temkinli yaklasicam inanki
Ben hamileyim cekemiyor demedim ki sezeryan olmayacağım icin cekemiyorlar.
Kendileri sezeryan olmus cok istemişler. Ben normal dogum yapcam diye hemen her yorumu sezeryana cekiyorlar.Cekememekle bir alakasi yok, yanlis anliyorsunuz.
Kendi tecrubeleri o yonde oldugu icin onlar da oyle olacagini düşünüyor.
Bir insan sizin acilmanizin olup olmamasini niye cekemesin Allah askina?
Her dogum kendi icinde zor, normal dogum istiyorsunuz anladigim kadariyla. Gule oynaya doguracaginizi zannetmeyin, agrisiz sancisiz dogum yok.
Yani dogum sekli kiskanilacak bir sey degil.
Nasil gerekiyorsa öyle olur sadece.
Ben hamileyim cekemiyor demedim ki sezeryan olmayacağım icin cekemiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?