- 22 Ağustos 2022
- 167
- -235
- 11
- Konu Sahibi powerpuff_girl
Ayy bu eskiler hep boyle . Benimde oglum hastalandi enfeksiyonlu bi hastalik gecirdi . Hastanede yattik 1 hafta . Uykusuzluk hastane ortami cocugun durumu yeterince gergin ve stresliyken babam ve esi surekli bakamiyosun cocuga beceremedin biturlu hasta ettin mahvettin ayni seyleri tekrarlayip durdular. Seni iyi anliyorum. Ben dayanamayip yeter sizene diye çıkısmıştm artik . Sanki biz anne olarak cok istiyoruz hasta olsunlar ozellikle ihmal ediyormusuz gibi bide boyle yorumlar insani çıldırtıyo. Sikma canini bosver . Ne soylersen soyle dusunceleri degismez . Adin hep bakamiyor besleyemiyor sıkı giydirmiiyor olur.Kızım kreşe başladı bilirsiniz kres ortamı her türlü bulaşa acik başladı başlayalı hep hasta iyileşiyor yine hasta sonra yine hasta .. Ve kaynanam inatla her defasında hep aynı şeyi diyor niye bakamadiniz bu çocuğa , bir çocuğa bakamadiniz , ne oldu da bakamadiniz yine inanın cümleler hep aynı hep aynı.. Bir anneye kaç gece uykusuz kaldığı bilinmeden ne kadar üzüldüğü yorulduğu bilinmeden böylesi bir cümle sadece cahillikten kurulur mu? Bu saf kötü niyet değil mi? Üst komşum kaynanası ile yaşıyor bugün sordu kızım nasıl oldu yavrun dedi teyze iyi çok şükür dedim cocuk bu ille hasta olur sonra iyileşir yine olur dedi dedim teyze ne güzel dedin keşke bunu herkes anlasa dedim niye öyle dedin dedi ne biliyim dün kv ile konuştuk niye bakamadin bu çocuğa dedi deyince aa hiç olur mu öyle o ne demekmiş öyle dedi ki bu kadın 70 yaşında benimki 55 yaşında hani yaşlı cahil dersin ..anladım ki saf kötü niyetten cahillik bahanesi herseyin .. artık patlamak üzereyim ama ne yapmalı eşimle kötü olmak istemiyorum değmeyen bir zihniyet yüzünden