Tamam ben bunun farkındayım zaten,rahatsız oluyorsanız göz ardı edebilirsiniz.99. Konun
İşte dediğim gibi. Kişiliğimden dolayı.bu kadar acacak konuyu nerden buluyorsunuz?
Rahatsız olmak değil.Tamam ben bunun farkındayım zaten,rahatsız oluyorsanız göz ardı edebilirsiniz.
Böyle platformlar güzel tabi ki. Ama sizin yaşınızda biri bu sitede fazlaca vakit geçiriyor bence.sosyalleşin..arkadaşlarınıza ve kendinize vakit ayırın.gençsiniz..ne işiniz var burada ki aürekli konu açıyorsunjz.her derdinizi buraya yazmanızz bence anlamsız.arkadaşlarınızla paylaşın.yani gerçek anlamda.Arkadaşlar beni tanıyorsunuz. Her şeyi kafama takan ve her şeye üzülen bir insanım. Çok kötü bir şey buHayatta her şeyin altında bir acı arıyorum. Örneğin sokakta bir insan görüyorum. Aklımdan geçen ilk şey , ah bu insan hayatında ne acılar çekmiştir kim bilir oluyor. Her şeyi ama her şeyi dramatikleştiriyorum. Komik ve neşeli şeylerde bile bir acı buluyorum. Ben küçükken Ömer Seyfettin,Kemalettin Tuğcu gibi yazarları çok okudum. Acaba ondan mı diye düşünüyorum.
Çok teşekkürler.Bak Nice; senle ufak bir tartışmamız oldu 10-15 konu önce. Sen her ne kadar bana başka konularında ithafta bulunsan da laf çarpsan da, ben sana uyup hiç cevap yazmadım. 1 tane kardeşim var ondan bile küçüksün. Ben üzülüyorım sana.. Bu kadar her şeyi kafana takmamalısın. Bu şekilde yaşayamazsın, yaşanmaz.. Hastalık getirir bu sana. Psikoloğa gittiğini biliyorum. Kendin de çabala lütfen. Farklı psikolog dene.. Canına yazık. Önüne daha ne zorluklar gelecek. Ne insanlar göreceksin ileride, bunlar devede kulak kalacak. Kendini hayata hazırlamalısın. Kuşun kanatları var diye kafaya takılıp içerlenilmez.. Biraz daha relax olmayı dene ve hayatın ölümlü olduğunu unutma. Kendine yapıyorsun,, tekrar diyorum canına yazık.. En güzel çağların. Okulunu oku, derslerine kanalize ol. Gerekiyorsa ortamını değiştir, farklı insanlar gör, tanı. Yeni bir spor veya hobi kurslarına gidebilirsin. Dil öğrenebilirsin. Bir şeylerle meşgul ol ki kafanda kurabilecek, takabilecek vaktin olmalısın. Lütfen, rica ediyorum kimse için değil kendin için yapmalısın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?