Niye Ben Böyleyim

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Arkadaşlar beni tanıyorsunuz. Her şeyi kafama takan ve her şeye üzülen bir insanım. Çok kötü bir şey bu :KK43: Hayatta her şeyin altında bir acı arıyorum. Örneğin sokakta bir insan görüyorum. Aklımdan geçen ilk şey , ah bu insan hayatında ne acılar çekmiştir kim bilir oluyor. Her şeyi ama her şeyi dramatikleştiriyorum. Komik ve neşeli şeylerde bile bir acı buluyorum.

Son düzenleme:
Tamam ben bunun farkındayım zaten,rahatsız oluyorsanız göz ardı edebilirsiniz.
Rahatsız olmak değil.
İnsanları dinlemeyip bildiğini okuyorsun,insanlar sana burda bas bas bağırdı,öğüt verdi.
Git psikoloğa başvur psikiyatri bölümüne git dedi,anlamamakta ısrarcı olma lütfen.
Sorunların var ve bu hayat böyle geçmez.

Forumca bunu ogrendik, ne yapabiliriz sence?
Madem farkindasin psikologa gorun. Eski konularini bilmiyorum ama kendini taniyorsan psikologa gorun

Avrupa Yakası'nda Osman çok höt zöt bir karakterdi. Aslı da ona kitap vermişti, hayatı boyunca hiç okumamış. Adam Kemalettin Tuğcu okumaya başladıktan sonra sık sık ağlayan, empatiyi doruklarda yaşayan biri olmuştu. Aklıma bu geldi.

Balık, yengeç burcu filan mısınız? Hepimizin hayatında inişli çıkışlı zamanlar oluyor. Sokaktaki adamın da olmuştur. Bir şeyleri normalleştirmeyi deneyin.

Bak Nice; senle ufak bir tartışmamız oldu 10-15 konu önce. Sen her ne kadar bana başka konularında ithafta bulunsan da laf çarpsan da, ben sana uyup hiç cevap yazmadım. 1 tane kardeşim var ondan bile küçüksün. Ben üzülüyorım sana.. Bu kadar her şeyi kafana takmamalısın. Bu şekilde yaşayamazsın, yaşanmaz.. Hastalık getirir bu sana. Psikoloğa gittiğini biliyorum. Kendin de çabala lütfen. Farklı psikolog dene.. Canına yazık. Önüne daha ne zorluklar gelecek. Ne insanlar göreceksin ileride, bunlar devede kulak kalacak. Kendini hayata hazırlamalısın. Kuşun kanatları var diye kafaya takılıp içerlenilmez.. Biraz daha relax olmayı dene ve hayatın ölümlü olduğunu unutma. Kendine yapıyorsun,, tekrar diyorum canına yazık.. En güzel çağların. Okulunu oku, derslerine kanalize ol. Gerekiyorsa ortamını değiştir, farklı insanlar gör, tanı. Yeni bir spor veya hobi kurslarına gidebilirsin. Dil öğrenebilirsin. Bir şeylerle meşgul ol ki kafanda kurabilecek, takabilecek vaktin olmalısın. Lütfen, rica ediyorum kimse için değil kendin için yapmalısın..

Arkadaşlar beni tanıyorsunuz. Her şeyi kafama takan ve her şeye üzülen bir insanım. Çok kötü bir şey bu :KK43: Hayatta her şeyin altında bir acı arıyorum. Örneğin sokakta bir insan görüyorum. Aklımdan geçen ilk şey , ah bu insan hayatında ne acılar çekmiştir kim bilir oluyor. Her şeyi ama her şeyi dramatikleştiriyorum. Komik ve neşeli şeylerde bile bir acı buluyorum. Ben küçükken Ömer Seyfettin,Kemalettin Tuğcu gibi yazarları çok okudum. Acaba ondan mı diye düşünüyorum.
Böyle platformlar güzel tabi ki. Ama sizin yaşınızda biri bu sitede fazlaca vakit geçiriyor bence.sosyalleşin..arkadaşlarınıza ve kendinize vakit ayırın.gençsiniz..ne işiniz var burada ki aürekli konu açıyorsunjz.her derdinizi buraya yazmanızz bence anlamsız.arkadaşlarınızla paylaşın.yani gerçek anlamda.

Bak Nice; senle ufak bir tartışmamız oldu 10-15 konu önce. Sen her ne kadar bana başka konularında ithafta bulunsan da laf çarpsan da, ben sana uyup hiç cevap yazmadım. 1 tane kardeşim var ondan bile küçüksün. Ben üzülüyorım sana.. Bu kadar her şeyi kafana takmamalısın. Bu şekilde yaşayamazsın, yaşanmaz.. Hastalık getirir bu sana. Psikoloğa gittiğini biliyorum. Kendin de çabala lütfen. Farklı psikolog dene.. Canına yazık. Önüne daha ne zorluklar gelecek. Ne insanlar göreceksin ileride, bunlar devede kulak kalacak. Kendini hayata hazırlamalısın. Kuşun kanatları var diye kafaya takılıp içerlenilmez.. Biraz daha relax olmayı dene ve hayatın ölümlü olduğunu unutma. Kendine yapıyorsun,, tekrar diyorum canına yazık.. En güzel çağların. Okulunu oku, derslerine kanalize ol. Gerekiyorsa ortamını değiştir, farklı insanlar gör, tanı. Yeni bir spor veya hobi kurslarına gidebilirsin. Dil öğrenebilirsin. Bir şeylerle meşgul ol ki kafanda kurabilecek, takabilecek vaktin olmalısın. Lütfen, rica ediyorum kimse için değil kendin için yapmalısın..
Çok teşekkürler.

Back
X