Bak Nice; senle ufak bir tartışmamız oldu 10-15 konu önce. Sen her ne kadar bana başka konularında ithafta bulunsan da laf çarpsan da, ben sana uyup hiç cevap yazmadım. 1 tane kardeşim var ondan bile küçüksün. Ben üzülüyorım sana.. Bu kadar her şeyi kafana takmamalısın. Bu şekilde yaşayamazsın, yaşanmaz.. Hastalık getirir bu sana. Psikoloğa gittiğini biliyorum. Kendin de çabala lütfen. Farklı psikolog dene.. Canına yazık. Önüne daha ne zorluklar gelecek. Ne insanlar göreceksin ileride, bunlar devede kulak kalacak. Kendini hayata hazırlamalısın. Kuşun kanatları var diye kafaya takılıp içerlenilmez.. Biraz daha relax olmayı dene ve hayatın ölümlü olduğunu unutma. Kendine yapıyorsun,, tekrar diyorum canına yazık.. En güzel çağların. Okulunu oku, derslerine kanalize ol. Gerekiyorsa ortamını değiştir, farklı insanlar gör, tanı. Yeni bir spor veya hobi kurslarına gidebilirsin. Dil öğrenebilirsin. Bir şeylerle meşgul ol ki kafanda kurabilecek, takabilecek vaktin olmalısın. Lütfen, rica ediyorum kimse için değil kendin için yapmalısın..