Niye böyle oluyor?

ceyyceyy_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
1.566
203
43
21
Herkese merhaba 23 yaşıma girmek üzereyim 3.sınıfım Öğretmenlik okuyorum.Hayatımda hala kimse yok bütün arkadaşlarımın ciddi ilişkisi var çoğu evlendi, ben normalde liseden 21 çıkışlıyım benim dönemin çoğu nişanlandı anlamadım gitti,bana gelenlerin hepsi cinsellik için geliyor fıkırdak mı denir bilmiyorum ama öyle bir vibe da vermiyorum.O gün düğüne gittim görücü çıktı mesela,kadın değişik midir nedir görmediğim oğluna istiyor.Gelmiş sürekli gözlerin ne güzel çekik çekik -kazak türküyüm- japona benziyorsun öğretmenmişsin de dedi.Ama inanın hiç çekim hissetmedim kalktım geldim eve ya böyle değişik tipler buluyor ya da cinsellik isteyenler yüz yüze zaten, dövecek gibi baktığım için hiç gelmiyorlar, nasıl daha yumuşak yüzlü olabilirim?Şimdiden teşekkür ederim.Eklemeyi unuttum ben nişanlıyken aldatıldım ve güvenim sıfır.

Son düzenleme:
Aslina bakarsan biriyle güzel bir iliski yasaman icin sevilebilmen icin daha guler yuzlu daha yumusak gorunumlu yada bunun gibi dahalara ihtiyacin yok sevgi yada evlilik surekli kendini baskalarina benzetmeye calistigin ve kalıplara girdigin bi surec olmamali onune suanda biri cikmamis olabilir bu hic cikmayacagi anlamina gelmiyor onerim kendini gelistirmeye ve bunlari dusunmemeye calis eminim ki seven biri cikar

İnşallah ama umudum kesildi.Üniversite küçük zaten bizim herkes herkesin eskisi teşekkür ederim.

Canım daha 23 yaşındasın zamana bırak.
Anlıyorum sevmek sevilmek ilgi sevgi görmek istiyorsun o yaşlarda bende öyleydim.
Zamanla iyi birisi çıkar karşına kafana takma
İnşallah çok teşekkür ederim benden 2 yaş büyük akrabamız birkaç gün önce evlendi mesela gördükçe daha üzülüyorum.Birde ben nişanlıyken aldatıldım

İnşallah çok teşekkür ederim benden 2 yaş büyük akrabamız birkaç gün önce evlendi mesela gördükçe daha üzülüyorumx
Şuan okuyorsun ya mesela daha okul bitecek atanman lazım.
Senin şuan evlenecek durumun yok bu kafada olmaman lazım.
Daha zamanı var önceliklerim var diye düşünmen lazım.
O evlendi bu evlendi ben geç kaldım diye kafadan çık neyine üzülüyorsun vakti gelen evlenir yani.
Hayır şuan sevgilin olsa napacakdın okulu bırakıp evlenecek miydin.
Çok yanlış bi karar olmaz mıydı ?
Okulun bitsin atanmaya çalış bi memur ol kaparlar zaten seni merak etme

Bende 21 çıkışlıyım ne evlendim ne de sevgilim var evet başka soru ?

Hayır tabii ki evlenmem demek istediğim şu;biriyle 2 ay konuşup yangından mal kaçırır gibi evlenmek istemiyorum şu an tanışıp mezun olana kadar sevgili kalmak istiyorum.

Hayır tabii ki evlenmem demek istediğim şu;biriyle 2 ay konuşup yangından mal kaçırır gibi evlenmek istemiyorum şu an tanışıp mezun olana kadar sevgili kalmak istiyorum.
Yani anlıyorum canım ama bizim de yapacağımız bişey yok burda Allah gönlüne göre versin.
Instagram filan kullan aktif beğendiğin çocukları ekle okuldan filan

Yani anlıyorum canım ama bizim de yapacağımız bişey yok burda Allah gönlüne göre versin.
Amin teşekkür ederim,bizim okulun erkeklerinden bir bok olmaz.

Allah askina ceyceye instagramdan ekle demeyin. Basimiza ne geldiyse onun instada erkeklerle mesajlasmasindan geliyor.

Hem yaşınız genç hem yüzünüz ne güzelmiş tarifimize göre dert etmeyin vardır bı yerlerde vakti bekleyen .

daha 23 yaşındasın yaa ne evlenmesi ne nişanlanması kendine gel ve hayatını yaşa. en güzel yaşlarını bir erkeği hayatına alarak mahvetme

daha 23 yaşındasın yaa ne evlenmesi ne nişanlanması kendine gel ve hayatını yaşa. en güzel yaşlarını bir erkeği hayatına alarak mahvetme
Ya zaten şu an istemiyorum nişan,demeye calıstıgım.Şu an biri çıksa zaten onu bahar dönemine kadar anca tanırım 4.sınıf olmuş oluyorum 4 de de yüzük takarız yani.

Daha ne mesleğin var elinde ne bişey, 23 yaşında bi de nişanlanıp ayrıldın mı? Hayatı bu kadar koştur koştur yaşayınca noluyor yahu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…