Niye böyle oluyor?

Büyüdüğüm aile yüzünden kaoslu ilişkide sevildiğimi sanıyorum.Çok teşekkür ederim umarım karşıma çıkar benimde

Teşekkür ederim umarım,instagramı dondurdum zaten.

Kocacı kızlardan nefret ediyorum.
Bu kadar yazıdan kocacı olduğumu çıkarmanız müthiş.Herkesin kendi tercihi siz bekar kalın/kalmak isteyin ben evlenmek yuva kurmak istiyorum mezun olunca, ömür boyu eski nişanlımın yasını mı çekeyim?O benimkini çekmiyor ama hala piyasada gününü gün ediyor.Ben de sevilmeye/sevmeye layığım.

İnşallah çok teşekkür ederim benden 2 yaş büyük akrabamız birkaç gün önce evlendi mesela gördükçe daha üzülüyorum.Birde ben nişanlıyken aldatıldım
Daha yeni 24’e girdim evliyim ve hamileyim sana buradan sesleniyorum buralar çok stresli karmaşık ve her konuda tek başına karar veremeyecek kadar kısıtlı,ne güzel mesleğin var yaşının hayatının tadını çıkar kendine dostluklar arkadaşlıklar edin yeni hobiler edin zaten zamanla doğru kişi de karşına çıkar,sen onlara nasıl yaşıtlarım evlendiler diye bakıyorsan onlar da sana ne güzel hâlâ bekar diye bakıyor bunu unutma

Sonuncuyu hiç öyle düşünmemiştim haklısınız aslında.En azından şu an 4 kişilik olsa da kimsenin karışmadığı kendi kararımı kendim verebildiğim evim var,istediğim gibi gezip içebiliyorum hesap vermiyorum idare personeli hariç.Aslında kafam gayet rahat.

Böyle şeyler nasip kısmet zaten iş ortamına farklı ortamlara girince mutlaka kafa yapına uygun biriyle tanışacaksın hemde hiç beklemediğin bir anda acele edip yanlış insanla evlilik yapacağına gerçek aşkı bulacağın günü beklemen en mantıklısı. Güvensizlik konusunda da merak etme doğru kişi tüm güvensizlikleri ortadan kaldırır zaten

İşim
İşim var aslında hakemim ama olmayınca olmuyor.

Arkadaşlar az önce starbucksta ders çalışıyordum adamın biri merhaba kolay gelsin dedi buyrun dedim işte dersiniz ilgimi çekti felan dedi ben de merak saldım dedi ben adama öyle sert baktım ki kolay gelsin diyip gitti büyük ihtimal instagram isteyecekti jalcallcd

Sen çok fevri ve geçimsizsin. Babana tekme atacak kadar. Eloğlu babana benzemez. Ağzını burnunu kırar. Hangi huyunla özelliğinle ev geçindirip kocaya sabredeceksin acaba
Eloğlu bk kırar siyah kuşağım :) namussuzun biri beni dövsün diye olmadım siyah kuşağı

20lerinin basinda nisanlanacak, okul okurken evlenenlere ozenecek kadar vizyonsuzsan ne diyelim ya
nisanlanmissin görmüşsün ebenin örekesini daha neye özeniyorsun?
ben senin yasindayken work and travele, yurt disinda gönüllü çalisacagim programlara, kendi paramı kazanip yasayacagim hayata ozenirdim. seninse gundemine bak.
evliligi boyle merkezde tuttugun surece mutlu bir evlilik yapamazsin. karsina gelen insanin iki guzel sozune kanar, adam evlenmek istiyorsa sorgulamadan evet der annen gibi mutsuz olursun
benden sana abla tavsiyesi, odagin kendini mutlu etmek olsun . sen kendinle barisirsan, sen kendini seversen zaten hayatina aldigin insanlar da seni sever.
bugun sen kendine deger vermiyorsun (actigin konular ve yazdığın yorumlardan aşikar) , sana bebekler gibi bakacak, cok deger verecek bir erkek ariyorsun.
bu mümkün mü?
bence degil.
once sen kendini guzsl sevmeyi ogren. yaydigin enerjiden zaten sana seni guzel sevecek insanlar gelir

Teşekkür ederim haklısınız değiştirmeye odaklanacağım artık bu durumu

Ya sanki millet de meraklı. yıl 2025 bacım. çalışacaksın tabiri caiz ise eşşek gibi para kazanacaksın. Kazanmak zorundasın. Kimse sana kaşın gözün için tahammül etmeyecek. Elin oğlu senden faturalara kiraya yardım destek bekleyecek. İş yok güç yok daha mezun bile değilsin ailenle geçinemiyorsun. geçimsiz psikolojisi yerlerde birisin. kişisel gelişime ağırlık vermen gereken yerde kafanı koca ile erkek ile bozmuşsun. sanıyorsun ki biri çıkar. çok sever evlenir sana da bakar. kusura bakma da bk bokar. forumda her gün onlarca başlık açılıyor boşanan kadınların hikayelerini de mi okumuyorsun aacaba. nerdeeeee aklın fikrin kocada.

Seni sevecek kişi mimiklerine takilmaz, deccal bile olsan sever belki de doğru zaman değildir ya da sen bunu çok dusundugun icin bulamiyorsundur akışına birakmak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…