İnşallah ya teşekkür ederimCeycey güldüm valla Kadıköy'de yaşlı kedili teyze olmak istemiyorum deyişine guzelim daha çok gençsin elbette karşına güzel insanlar çıkar be ne bu karamsarlık
Büyüdüğüm aile yüzünden kaoslu ilişkide sevildiğimi sanıyorum.Çok teşekkür ederim umarım karşıma çıkar benimdeYa ben senin konularını okurken çok üzülüyorum keşke yanımda olsan da seni şöyle bi silkeleyip kendine getirsem diyorum. Senin yaşındayken ben de böyleydim saçma sapan kişilerden hoşlandım, olmayacak şeylerin üstüne giderdim, bana değer veren değil de ilgisini üzerimden çeken insanlar daha cazip gelirdi. Sonra sanırım bir anda büyüdüm kendi değerimin farkına vardım bir daha öyle insanlara sümüğümü bile atmadım. Sonra da eşimle tanıştım saygı ve sevgi ile gelişen gerçek bir ilişki nasıl olur onu farkettim. Bu aydınlanmayı yaşarsan mutluluk seni bulur yaşamazsan bu şekilde devam edersin bir an önce kendine gel. Ve herşeyden önce kendine yeten, maddi manevi kimseye ihtiyacı olmayan, tek başına mutlu olabilen bir genç kadın ol.
Teşekkür ederim umarım,instagramı dondurdum zaten.Askim lütfen kendin arama askini inan tam beklemedigin anda cikiveriyor önüne sanaldan filan kimse ile konusma onlarin derdi zaten cinsellikten baska bir sey degil güzel kizsin zaten ask icin tipin alakasi yok seven seni her turlu sever umarim guzel düzgün biri önüne cikiverir
Bu kadar yazıdan kocacı olduğumu çıkarmanız müthiş.Herkesin kendi tercihi siz bekar kalın/kalmak isteyin ben evlenmek yuva kurmak istiyorum mezun olunca, ömür boyu eski nişanlımın yasını mı çekeyim?O benimkini çekmiyor ama hala piyasada gününü gün ediyor.Ben de sevilmeye/sevmeye layığım.Kocacı kızlardan nefret ediyorum.
Rainy değilim o kim bilmiyorumda.Rainy nin ikinci hesabi gibi. Hep ayni konu uzerine
Daha yeni 24’e girdim evliyim ve hamileyim sana buradan sesleniyorum buralar çok stresli karmaşık ve her konuda tek başına karar veremeyecek kadar kısıtlı,ne güzel mesleğin var yaşının hayatının tadını çıkar kendine dostluklar arkadaşlıklar edin yeni hobiler edin zaten zamanla doğru kişi de karşına çıkar,sen onlara nasıl yaşıtlarım evlendiler diye bakıyorsan onlar da sana ne güzel hâlâ bekar diye bakıyor bunu unutmaİnşallah çok teşekkür ederim benden 2 yaş büyük akrabamız birkaç gün önce evlendi mesela gördükçe daha üzülüyorum.Birde ben nişanlıyken aldatıldım
Sonuncuyu hiç öyle düşünmemiştim haklısınız aslında.En azından şu an 4 kişilik olsa da kimsenin karışmadığı kendi kararımı kendim verebildiğim evim var,istediğim gibi gezip içebiliyorum hesap vermiyorum idare personeli hariç.Aslında kafam gayet rahat.Daha yeni 24’e girdim evliyim ve hamileyim sana buradan sesleniyorum buralar çok stresli karmaşık ve her konuda tek başına karar veremeyecek kadar kısıtlı,ne güzel mesleğin var yaşının hayatının tadını çıkar kendine dostluklar arkadaşlıklar edin yeni hobiler edin zaten zamanla doğru kişi de karşına çıkar,sen onlara nasıl yaşıtlarım evlendiler diye bakıyorsan onlar da sana ne güzel hâlâ bekar diye bakıyor bunu unutma
Bilme bilme bosver. Sana vanessanin gencligi dendiginde bozulmustun, rainy dendigini bilsen aglarsinRainy değilim o kim bilmiyorumda.
Böyle şeyler nasip kısmet zaten iş ortamına farklı ortamlara girince mutlaka kafa yapına uygun biriyle tanışacaksın hemde hiç beklemediğin bir anda acele edip yanlış insanla evlilik yapacağına gerçek aşkı bulacağın günü beklemen en mantıklısı. Güvensizlik konusunda da merak etme doğru kişi tüm güvensizlikleri ortadan kaldırır zatenHerkese merhaba 23 yaşıma girmek üzereyim 3.sınıfım Öğretmenlik okuyorum.Hayatımda hala kimse yok bütün arkadaşlarımın ciddi ilişkisi var çoğu evlendi, ben normalde liseden 21 çıkışlıyım benim dönemin çoğu nişanlandı anlamadım gitti,bana gelenlerin hepsi cinsellik için geliyor fıkırdak mı denir bilmiyorum ama öyle bir vibe da vermiyorum.O gün düğüne gittim görücü çıktı mesela,kadın değişik midir nedir görmediğim oğluna istiyor.Gelmiş sürekli gözlerin ne güzel çekik çekik -kazak türküyüm- japona benziyorsun öğretmenmişsin de dedi.Ama inanın hiç çekim hissetmedim kalktım geldim eve ya böyle değişik tipler buluyor ya da cinsellik isteyenler yüz yüze zaten, dövecek gibi baktığım için hiç gelmiyorlar, nasıl daha yumuşak yüzlü olabilirim?Şimdiden teşekkür ederim.Eklemeyi unuttum ben nişanlıyken aldatıldım ve güvenim sıfır.
İşim var aslında hakemim ama olmayınca olmuyor.Böyle şeyler nasip kısmet zaten iş ortamına farklı ortamlara girince mutlaka kafa yapına uygun biriyle tanışacaksın hemde hiç beklemediğin bir anda acele edip yanlış insanla evlilik yapacağına gerçek aşkı bulacağın günü beklemen en mantıklısı. Güvensizlik konusunda da merak etme doğru kişi tüm güvensizlikleri ortadan kaldırır zaten
AkdkaocpsvBilme bilme bosver. Sana vanessanin gencligi dendiginde bozulmustun, rainy dendigini bilsen aglarsin
Eloğlu bk kırar siyah kuşağım :) namussuzun biri beni dövsün diye olmadım siyah kuşağıSen çok fevri ve geçimsizsin. Babana tekme atacak kadar. Eloğlu babana benzemez. Ağzını burnunu kırar. Hangi huyunla özelliğinle ev geçindirip kocaya sabredeceksin acaba
Konu dayak değil. Konu senin olgun olmaman. Konu senin karakterin....Eloğlu bk kırar siyah kuşağım :) namussuzun biri beni dövsün diye olmadım siyah kuşağı
Teşekkür ederim haklısınız değiştirmeye odaklanacağım artık bu durumu20lerinin basinda nisanlanacak, okul okurken evlenenlere ozenecek kadar vizyonsuzsan ne diyelim ya
nisanlanmissin görmüşsün ebenin örekesini daha neye özeniyorsun?
ben senin yasindayken work and travele, yurt disinda gönüllü çalisacagim programlara, kendi paramı kazanip yasayacagim hayata ozenirdim. seninse gundemine bak.
evliligi boyle merkezde tuttugun surece mutlu bir evlilik yapamazsin. karsina gelen insanin iki guzel sozune kanar, adam evlenmek istiyorsa sorgulamadan evet der annen gibi mutsuz olursun
benden sana abla tavsiyesi, odagin kendini mutlu etmek olsun . sen kendinle barisirsan, sen kendini seversen zaten hayatina aldigin insanlar da seni sever.
bugun sen kendine deger vermiyorsun (actigin konular ve yazdığın yorumlardan aşikar) , sana bebekler gibi bakacak, cok deger verecek bir erkek ariyorsun.
bu mümkün mü?
bence degil.
once sen kendini guzsl sevmeyi ogren. yaydigin enerjiden zaten sana seni guzel sevecek insanlar gelir
Seni sevecek kişi mimiklerine takilmaz, deccal bile olsan sever belki de doğru zaman değildir ya da sen bunu çok dusundugun icin bulamiyorsundur akışına birakmak gerekiyorHerkese merhaba 23 yaşıma girmek üzereyim 3.sınıfım Öğretmenlik okuyorum.Hayatımda hala kimse yok bütün arkadaşlarımın ciddi ilişkisi var çoğu evlendi, ben normalde liseden 21 çıkışlıyım benim dönemin çoğu nişanlandı anlamadım gitti,bana gelenlerin hepsi cinsellik için geliyor fıkırdak mı denir bilmiyorum ama öyle bir vibe da vermiyorum.O gün düğüne gittim görücü çıktı mesela,kadın değişik midir nedir görmediğim oğluna istiyor.Gelmiş sürekli gözlerin ne güzel çekik çekik -kazak türküyüm- japona benziyorsun öğretmenmişsin de dedi.Ama inanın hiç çekim hissetmedim kalktım geldim eve ya böyle değişik tipler buluyor ya da cinsellik isteyenler yüz yüze zaten, dövecek gibi baktığım için hiç gelmiyorlar, nasıl daha yumuşak yüzlü olabilirim?Şimdiden teşekkür ederim.Eklemeyi unuttum ben nişanlıyken aldatıldım ve güvenim sıfır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?