nisanli dedigin nisanlin miydi? gelip ailesi aileden istemis miydi, abiyeleri giymis miydiniz? amcan para takmis miydi?Eklemeyi unuttum ben nişanlıyken aldatıldım ve güvenim sıfır.
Arefesindeydik artık nişanlım diye sayıyordum aileler biliyordu hep ablasıyla konusuyordum annesiyle konusuyordum.O benim annemle felan konusuyordu.nisanli dedigin nisanlin miydi? gelip ailesi aileden istemis miydi, abiyeleri giymis miydiniz? amcan para takmis miydi?
çünkü ben sevgiliydin - ciddi düşünürken aldatildin diye hatirliyorum
Yazdığınızın arkasında durun.Oraya koskocaman ağzını burnunu kırar yazmışsınız.Konu dayak değil. Konu senin olgun olmaman. Konu senin karakterin....
Hep derim erkek istemediği kadına pisleşir nefes sesinden rahatsız olur,istediği kadın osursa sıçsa yanında oh mis koktu der.Seni sevecek kişi mimiklerine takilmaz, deccal bile olsan sever belki de doğru zaman değildir ya da sen bunu çok dusundugun icin bulamiyorsundur akışına birakmak gerekiyor
peki ailesiyle sizin eve gelmis miydi?Arefesindeydik artık nişanlım diye sayıyordum aileler biliyordu hep ablasıyla konusuyordum annesiyle konusuyordum.O benim annemle felan konusuyordu.
Yok gelmemisti,gelmek istiyordu ve linçlenicem biliyorum ama biz yüz yüze hic görüsmedikpeki ailesiyle sizin eve gelmis miydi?
ailelerin bilmesi ayri, evlilik planlamak ayri, abiyeleri giyip yedi ced ile beraber yuzuk takip duyurmak, ailenin storilerinde sizi paylasip duymayanlara da duyurmasi baska seyler.
senin hesapla ortalama bir turk kadini 30 yasinda evlenene kadar bes nişan atiyor
kendini nişan attim diye etiketleme bu genc yasinda. millet sözden dönüyor yuzuk atip da yine de nişan attim demiyor
yani linclenmeyi haketmiyor musun? internetten ne idüğü belli olmayan biriyle sohbet ettin diye kendine nişan atmis muamelesi yapiyorsun.Yok gelmemisti,gelmek istiyordu ve linçlenicem biliyorum ama biz yüz yüze hic görüsmedik
nE?Yok gelmemisti,gelmek istiyordu ve linçlenicem biliyorum ama biz yüz yüze hic görüsmedik
Lütfen eğleniyorum ciddi değilim deYok gelmemisti,gelmek istiyordu ve linçlenicem biliyorum ama biz yüz yüze hic görüsmedik
onlineden gorusmeden nişan atiliyorsa ben bu ay 13. evliligimi yapacagim demektir.nE?
Yuzuk fotosu mu attiniz birbirine Allah askina?
Yok hayır sevgiliydik 4 aylık bulusacaktık aldattı isteyani linclenmeyi haketmiyor musun? internetten ne idüğü belli olmayan biriyle sohbet ettin diye kendine nişan atmis muamelesi yapiyorsun.
ilgi cekmeye mi çalışıyorsun?
daha sevgili değilmissin. ne nişanı ne atmasi?
ergen ergen isler cidden.
seni tanımayan insanlar da bu genc yasinda nisan attin zannedecek.
ne yapti yüzüğünü kargoyla mi yolladi?
Vallahi ama öyle aldattıkız drama kraliçesiiiiibazı yorumların çok komik sempatiklikten kazanıyorsun ama cidden nişan attım nedir ya yapma kendine bunu valla bak çokkk pişman olacaksın ileride. ay çok güldürdün beni
Bulustuktan 2 ay sonra yapacaktıknE?
Yuzuk fotosu mu attiniz birbirine Allah askina?
Hocam online sexting yaptik, kizlik zarima zarar gelmis midir diye konu bekliyorum artikonlineden gorusmeden nişan atiliyorsa ben bu ay 13. evliligimi yapacagim demektir.
oysa ilk zannediyordum :)
Gercekten sana inanamiyorum bazen. Sanaldan tanisip hic gormedigin adamin ailesiyle telefonda tanisiyorsun, yuz yuze gelmeden nisan yapmaya karar veriyorsun. Daha tanismadigin adami eski nişanlın sayiyorsun. Gorucu usulu bile boyle ilerlemiyor ya.Bulustuktan 2 ay sonra yapacaktık
22Kaç yaşındasın
Cunku inandırdı hep hediye alıyordu gönlümü alıyordu umut verdi,Ramazan bayramından sonra bozuldu bu cocuk ondan sonra cok kotu oldu banaGercekten sana inanamiyorum bazen. Sanaldan tanisip hic gormedigin adamin ailesiyle telefonda tanisiyorsun, yuz yuze gelmeden nisan yapmaya karar veriyorsun. Daha tanismadigin adami eski nişanlın sayiyorsun. Gorucu usulu bile boyle ilerlemiyor ya.
Niye bu kadar sanalda yasiyorsun her seyi.
E cunku baskasini buldu. Dort ay yazistigi insanla akli basinda kimse ciddi yola girmez.Cunku inandırdı hep hediye alıyordu gönlümü alıyordu umut verdi,Ramazan bayramından sonra bozuldu bu cocuk ondan sonra cok kotu oldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?