Niye böyle oluyor?

Eklemeyi unuttum ben nişanlıyken aldatıldım ve güvenim sıfır.
nisanli dedigin nisanlin miydi? gelip ailesi aileden istemis miydi, abiyeleri giymis miydiniz? amcan para takmis miydi?
çünkü ben sevgiliydin - ciddi düşünürken aldatildin diye hatirliyorum

nisanli dedigin nisanlin miydi? gelip ailesi aileden istemis miydi, abiyeleri giymis miydiniz? amcan para takmis miydi?
çünkü ben sevgiliydin - ciddi düşünürken aldatildin diye hatirliyorum
Arefesindeydik artık nişanlım diye sayıyordum aileler biliyordu hep ablasıyla konusuyordum annesiyle konusuyordum.O benim annemle felan konusuyordu.

Seni sevecek kişi mimiklerine takilmaz, deccal bile olsan sever belki de doğru zaman değildir ya da sen bunu çok dusundugun icin bulamiyorsundur akışına birakmak gerekiyor
Hep derim erkek istemediği kadına pisleşir nefes sesinden rahatsız olur,istediği kadın osursa sıçsa yanında oh mis koktu der.

Arefesindeydik artık nişanlım diye sayıyordum aileler biliyordu hep ablasıyla konusuyordum annesiyle konusuyordum.O benim annemle felan konusuyordu.
peki ailesiyle sizin eve gelmis miydi?
ailelerin bilmesi ayri, evlilik planlamak ayri, abiyeleri giyip yedi ced ile beraber yuzuk takip duyurmak, ailenin storilerinde sizi paylasip duymayanlara da duyurmasi baska seyler.
senin hesapla ortalama bir turk kadini 30 yasinda evlenene kadar bes nişan atiyor
kendini nişan attim diye etiketleme bu genc yasinda. millet sözden dönüyor yuzuk atip da yine de nişan attim demiyor

Yok gelmemisti,gelmek istiyordu ve linçlenicem biliyorum ama biz yüz yüze hic görüsmedik

Yok gelmemisti,gelmek istiyordu ve linçlenicem biliyorum ama biz yüz yüze hic görüsmedik
yani linclenmeyi haketmiyor musun? internetten ne idüğü belli olmayan biriyle sohbet ettin diye kendine nişan atmis muamelesi yapiyorsun.
ilgi cekmeye mi çalışıyorsun?
daha sevgili değilmissin. ne nişanı ne atmasi?
ergen ergen isler cidden.
seni tanımayan insanlar da bu genc yasinda nisan attin zannedecek.
ne yapti yüzüğünü kargoyla mi yolladi?

kız drama kraliçesiiiii bazı yorumların çok komik sempatiklikten kazanıyorsun ama cidden nişan attım nedir ya yapma kendine bunu valla bak çokkk pişman olacaksın ileride. ay çok güldürdün beni

Yok hayır sevgiliydik 4 aylık bulusacaktık aldattı iste

kız drama kraliçesiiiii bazı yorumların çok komik sempatiklikten kazanıyorsun ama cidden nişan attım nedir ya yapma kendine bunu valla bak çokkk pişman olacaksın ileride. ay çok güldürdün beni
Vallahi ama öyle aldattı

Bulustuktan 2 ay sonra yapacaktık
Gercekten sana inanamiyorum bazen. Sanaldan tanisip hic gormedigin adamin ailesiyle telefonda tanisiyorsun, yuz yuze gelmeden nisan yapmaya karar veriyorsun. Daha tanismadigin adami eski nişanlın sayiyorsun. Gorucu usulu bile boyle ilerlemiyor ya.
Niye bu kadar sanalda yasiyorsun her seyi.

Cunku inandırdı hep hediye alıyordu gönlümü alıyordu umut verdi,Ramazan bayramından sonra bozuldu bu cocuk ondan sonra cok kotu oldu bana

Cunku inandırdı hep hediye alıyordu gönlümü alıyordu umut verdi,Ramazan bayramından sonra bozuldu bu cocuk ondan sonra cok kotu oldu bana
E cunku baskasini buldu. Dort ay yazistigi insanla akli basinda kimse ciddi yola girmez.
Cocuk inandırmadi, sen inanmak istedin cunku gercekten muhakeme yetenegin yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…