Maalesef burda konularımda vardı bana o.p dedigi icin nisan arefesindeydik sallanır gibi oldu nişan,yaptık ama 1 hafta sonra aramız bozuldu birkaç gün küs kalmıştık o sıra maraşlı bir kız bulmuş nişanı attım felan derslerden kaldım onun yüzünden çok olay oldu.Ama kadıköyde kedili yaşlı teyze olmak istemiyorum.Daha ne mesleğin var elinde ne bişey, 23 yaşında bi de nişanlanıp ayrıldın mı? Hayatı bu kadar koştur koştur yaşayınca noluyor yahu?
umutsuzluga kapildiysan benim yazdigim seyi oku ve boyle seyler yasamaktansa kimsenin olmadigina sukret benceİnşallah ama umudum kesildi.Üniversite küçük zaten bizim herkes herkesin eskisi teşekkür ederim.
İnşallah ya bu sene part-time stajyer öğretmenliğe girmek istiyorum bakalımİnsanlık icin kucuk, senin icin buyuk bir adim
Sen ise baslayip duzgun bir cevre edinince değişecek her sey bak gor
Konunuzu mu,okuyayım tabiiumutsuzluga kapildiysan benim yazdigim seyi oku ve boyle seyler yasamaktansa kimsenin olmadigina sukret bence
Yahu ne nişanı bu yaşta? Ne bu uç düşünceler? Ayrıca o kadıköydeki kedili yaşlı teyzeler daha okulu bitmeden 20 yaşında evlenip kayınvalidesine hizmet edip kocasının donunu yıkamaktan daha mutlu bir hayat yaşıyorlar.Maalesef burda konularımda vardı bana o.p dedigi icin nisan arefesindeydik sallanır gibi oldu nişan,yaptık ama 1 hafta sonra aramız bozuldu birkaç gün küs kalmıştık o sıra maraşlı bir kız bulmuş nişanı attım felan derslerden kaldım onun yüzünden çok olay oldu.Ama kadıköyde kedili yaşlı teyze olmak istemiyorum.
Çok aşıktım beni çok manipüle etmişti benden başka kimsen yok yapayalnızsın artık seni almazlar psikolojin de bozuldu diyordu bağımlı yapmıştı kendine.Asla hakkımı helal etmiyorumYahu ne nişanı bu yaşta? Ne bu uç düşünceler? Ayrıca o kadıköydeki kedili yaşlı teyzeler daha okulu bitmeden 20 yaşında evlenip kayınvalidesine hizmet edip kocasının donunu yıkamaktan daha mutlu bir hayat yaşıyorlar.
Japon ve Koreliler çirkin degilki hatta şu an moda onların yüz tipiAyy tesekkur ederim o sizin güzelliginiz genelde japon ve koreli sanılıyorum.
Ben beğenmiyorum kendimi nedense.Japon ve Koreliler çirkin degilki hatta şu an moda onların yüz tipi
Şimdi de bir tane akrabamız -kadın- ısrarla istek atıyordu kaç gündür kabul ettim storimi beğenmiş,dondurmadığım hesapta bakalım bu işin içinde bir şey var.Takıntılı sapık gibi kaç gündür istek atıyordu.Japon ve Koreliler çirkin degilki hatta şu an moda onların yüz tipi
Hoşuna gidiyor değil mi itiraf et dpşdldldld.Linç geliyor hissediyorum ahahsıskd
Yani ben gayet fıkırdak birisiyim fıkırdak olmak da değil ayrıca konulu yazınız beni benden aldıHoşuna gidiyor değil mi itiraf et dpşdldldld.
Kuzum sen geçen sosyal medyadan tanıştığın birisine fake nude atıp sonra başım belaya girer mi diye sormadın mı? Arkadaş grubundan da biriyle tanışıp muhabbet nasıl oraya evrildiyse bakir erkek isterim demiştin? Başkasıyla karıştırıyor olamam, karıştırıyorsam çok üzülürüm çünkü favori manyaklarımdan birisin burda. Ama yani 50 tane abuk flört hikayeni okuduk bunlar en son hatırladığım ikisi. İyi ki fıkırdak değilsin, olsan neler yapacaktın skksksks. Bir denk gelir, iki üç gelir, herkes sana denk gelemezzzz anla bunu artık. Sen bu tipleri çekiyorsun. Bunu da eleştirmek için demiyorum ama demek ki kendinde değiştirmen gereken şeyler var. Olay fıkırdak olmak da değil ayrıca (ben gayet fıkırdak birisiyim böyle abuk hikayelerim yok mesela), istersen olursun kime ne. Ama değilim diye sallama. Azıcık farkındalık. 23 yaş da asla evlilik triplerine girilecek bir yaş değil aslaaa. Hele okul daha bitmemişken.
Ajsjdks dalgaya alıyorum artık nerde deli erkek var cekiyorum zatenHoşuna gidiyor değil mi itiraf et dpşdldldld.
Kuzum sen geçen sosyal medyadan tanıştığın birisine fake nude atıp sonra başım belaya girer mi diye sormadın mı? Arkadaş grubundan da biriyle tanışıp muhabbet nasıl oraya evrildiyse bakir erkek isterim demiştin? Başkasıyla karıştırıyor olamam, karıştırıyorsam çok üzülürüm çünkü favori manyaklarımdan birisin burda. Ama yani 50 tane abuk flört hikayeni okuduk bunlar en son hatırladığım ikisi. İyi ki fıkırdak değilsin, olsan neler yapacaktın skksksks. Bir denk gelir, iki üç gelir, herkes sana denk gelemezzzz anla bunu artık. Sen bu tipleri çekiyorsun. Bunu da eleştirmek için demiyorum ama demek ki kendinde değiştirmen gereken şeyler var. Olay fıkırdak olmak da değil ayrıca (ben gayet fıkırdak birisiyim böyle abuk hikayelerim yok mesela), istersen olursun kime ne. Ama değilim diye sallama. Azıcık farkındalık. 23 yaş da asla evlilik triplerine girilecek bir yaş değil aslaaa. Hele okul daha bitmemişken.
Hayır Kadıköy’de kedili teyze olmak içinde zamanında güzel paralar kazanmış olmak lazım ama konu sahibi hanımefendi henüz okulunu bile bitirmemişYahu ne nişanı bu yaşta? Ne bu uç düşünceler? Ayrıca o kadıköydeki kedili yaşlı teyzeler daha okulu bitmeden 20 yaşında evlenip kayınvalidesine hizmet edip kocasının donunu yıkamaktan daha mutlu bir hayat yaşıyorlar.
Fıkırdak nedir bilmiyorum işveli flörtöz veya çapkın kadın olarak yorumladım ona göre yazdım öyle biriyim çünküYani ben gayet fıkırdak birisiyim fıkırdak olmak da değil ayrıca konulu yazınız beni benden aldıaradan çekiliyorum şimdi burası kopar yada karışır Gerçekten evlilik için daha çok karşısina çıkan olur orası doğru Neyse ben yara almadan cikiyorum buradan Allah da sizi güldürsün gece gece
GadınımmFıkırdak nedir bilmiyorum işveli flörtöz veya çapkın kadın olarak yorumladım ona göre yazdım öyle biriyim çünkü
Tamam işte onu diyorum bir iki olsa neyse hepsini çekemezsin, çekiyorsan sende de bir miktar delilik var demek kiiiiAjsjdks dalgaya alıyorum artık nerde deli erkek var cekiyorum zaten
Ceycey güldüm valla Kadıköy'de yaşlı kedili teyze olmak istemiyorum deyişine guzelim daha çok gençsin elbette karşına güzel insanlar çıkar be ne bu karamsarlıkMaalesef burda konularımda vardı bana o.p dedigi icin nisan arefesindeydik sallanır gibi oldu nişan,yaptık ama 1 hafta sonra aramız bozuldu birkaç gün küs kalmıştık o sıra maraşlı bir kız bulmuş nişanı attım felan derslerden kaldım onun yüzünden çok olay oldu.Ama kadıköyde kedili yaşlı teyze olmak istemiyorum.
Askim lütfen kendin arama askini inan tam beklemedigin anda cikiveriyor önüne sanaldan filan kimse ile konusma onlarin derdi zaten cinsellikten baska bir sey degil güzel kizsin zaten ask icin tipin alakasi yok seven seni her turlu sever umarim guzel düzgün biri önüne cikiverirHerkese merhaba 23 yaşıma girmek üzereyim 3.sınıfım Öğretmenlik okuyorum.Hayatımda hala kimse yok bütün arkadaşlarımın ciddi ilişkisi var çoğu evlendi, ben normalde liseden 21 çıkışlıyım benim dönemin çoğu nişanlandı anlamadım gitti,bana gelenlerin hepsi cinsellik için geliyor fıkırdak mı denir bilmiyorum ama öyle bir vibe da vermiyorum.O gün düğüne gittim görücü çıktı mesela,kadın değişik midir nedir görmediğim oğluna istiyor.Gelmiş sürekli gözlerin ne güzel çekik çekik -kazak türküyüm- japona benziyorsun öğretmenmişsin de dedi.Ama inanın hiç çekim hissetmedim kalktım geldim eve ya böyle değişik tipler buluyor ya da cinsellik isteyenler yüz yüze zaten, dövecek gibi baktığım için hiç gelmiyorlar, nasıl daha yumuşak yüzlü olabilirim?Şimdiden teşekkür ederim.Eklemeyi unuttum ben nişanlıyken aldatıldım ve güvenim sıfır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?