Niye böyle oluyor?

Daha ne mesleğin var elinde ne bişey, 23 yaşında bi de nişanlanıp ayrıldın mı? Hayatı bu kadar koştur koştur yaşayınca noluyor yahu?
Maalesef burda konularımda vardı bana o.p dedigi icin nisan arefesindeydik sallanır gibi oldu nişan,yaptık ama 1 hafta sonra aramız bozuldu birkaç gün küs kalmıştık o sıra maraşlı bir kız bulmuş nişanı attım felan derslerden kaldım onun yüzünden çok olay oldu.Ama kadıköyde kedili yaşlı teyze olmak istemiyorum.

Yahu ne nişanı bu yaşta? Ne bu uç düşünceler? Ayrıca o kadıköydeki kedili yaşlı teyzeler daha okulu bitmeden 20 yaşında evlenip kayınvalidesine hizmet edip kocasının donunu yıkamaktan daha mutlu bir hayat yaşıyorlar.

Çok aşıktım beni çok manipüle etmişti benden başka kimsen yok yapayalnızsın artık seni almazlar psikolojin de bozuldu diyordu bağımlı yapmıştı kendine.Asla hakkımı helal etmiyorum

Japon ve Koreliler çirkin degilki hatta şu an moda onların yüz tipi
Şimdi de bir tane akrabamız -kadın- ısrarla istek atıyordu kaç gündür kabul ettim storimi beğenmiş,dondurmadığım hesapta bakalım bu işin içinde bir şey var.Takıntılı sapık gibi kaç gündür istek atıyordu.

Linç geliyor hissediyorum ahahsıskd
Hoşuna gidiyor değil mi itiraf et dpşdldldld.
Kuzum sen geçen sosyal medyadan tanıştığın birisine fake nude atıp sonra başım belaya girer mi diye sormadın mı? Arkadaş grubundan da biriyle tanışıp muhabbet nasıl oraya evrildiyse bakir erkek isterim demiştin? Başkasıyla karıştırıyor olamam, karıştırıyorsam çok üzülürüm çünkü favori manyaklarımdan birisin burda. Ama yani 50 tane abuk flört hikayeni okuduk bunlar en son hatırladığım ikisi. İyi ki fıkırdak değilsin, olsan neler yapacaktın skksksks. Bir denk gelir, iki üç gelir, herkes sana denk gelemezzzz anla bunu artık. Sen bu tipleri çekiyorsun. Bunu da eleştirmek için demiyorum ama demek ki kendinde değiştirmen gereken şeyler var. Olay fıkırdak olmak da değil ayrıca (ben gayet fıkırdak birisiyim böyle abuk hikayelerim yok mesela), istersen olursun kime ne. Ama değilim diye sallama. Azıcık farkındalık. 23 yaş da asla evlilik triplerine girilecek bir yaş değil aslaaa. Hele okul daha bitmemişken.

Yani ben gayet fıkırdak birisiyim fıkırdak olmak da değil ayrıca konulu yazınız beni benden aldı aradan çekiliyorum şimdi burası kopar yada karışır Gerçekten evlilik için daha çok karşısina çıkan olur orası doğru Neyse ben yara almadan cikiyorum buradan Allah da sizi güldürsün gece gece

Ajsjdks dalgaya alıyorum artık nerde deli erkek var cekiyorum zaten

Hayır Kadıköy’de kedili teyze olmak içinde zamanında güzel paralar kazanmış olmak lazım ama konu sahibi hanımefendi henüz okulunu bile bitirmemiş

Fıkırdak nedir bilmiyorum işveli flörtöz veya çapkın kadın olarak yorumladım ona göre yazdım öyle biriyim çünkü

Ceycey güldüm valla Kadıköy'de yaşlı kedili teyze olmak istemiyorum deyişine guzelim daha çok gençsin elbette karşına güzel insanlar çıkar be ne bu karamsarlık

Ya ben senin konularını okurken çok üzülüyorum keşke yanımda olsan da seni şöyle bi silkeleyip kendine getirsem diyorum. Senin yaşındayken ben de böyleydim saçma sapan kişilerden hoşlandım, olmayacak şeylerin üstüne giderdim, bana değer veren değil de ilgisini üzerimden çeken insanlar daha cazip gelirdi. Sonra sanırım bir anda büyüdüm kendi değerimin farkına vardım bir daha öyle insanlara sümüğümü bile atmadım. Sonra da eşimle tanıştım saygı ve sevgi ile gelişen gerçek bir ilişki nasıl olur onu farkettim. Bu aydınlanmayı yaşarsan mutluluk seni bulur yaşamazsan bu şekilde devam edersin bir an önce kendine gel. Ve herşeyden önce kendine yeten, maddi manevi kimseye ihtiyacı olmayan, tek başına mutlu olabilen bir genç kadın ol.

Askim lütfen kendin arama askini inan tam beklemedigin anda cikiveriyor önüne sanaldan filan kimse ile konusma onlarin derdi zaten cinsellikten baska bir sey degil güzel kizsin zaten ask icin tipin alakasi yok seven seni her turlu sever umarim guzel düzgün biri önüne cikiverir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…