ya cidden sacma sapan insan davranislarin var. su kafada biri çocuğumun ogretmeni olacağına okula gitmesin youtubedan ogrensin daha iyi.Yok hayır sevgiliydik 4 aylık bulusacaktık aldattı iste
Sunu anlamadınız biz sevgiliydik buluşacaktık aldattı o,hep evlilik istiyorum derdi hemen nişanlancaktık iste.ya cidden sacma sapan insan davranislarin var. su kafada biri çocuğumun ogretmeni olacağına okula gitmesin youtubedan ogrensin daha iyi.
tanimadigin etmediğin , hicbir munasebetinin olmadigi bir insan icin hayal dunyasinda nisanlanmissin da nisan atmissin kendi kafanda.
senin hesabina göre ben 12 kere bosandim 7 kere de hamile kaldim (sonucta adet olmasam kalabilirdim. gormeden nisan atiliyorsa embriyo olusmadan hamile de kalinabilir)
Siz sevgili degildiniz. Allah askina boyle sevgililik mi olur. Siz sevgilicilik oynayan iki insandiniz. Whatsapptan sevgili olunsa hepimiz yedi kocali Hurmuz oluruz.Sunu anlamadınız biz sevgiliydik buluşacaktık aldattı o,hep evlilik istiyorum derdi hemen nişanlancaktık iste.
ya sacmalama gormeden etmeden neyine sevgili oldun? boyunu bilmezsin, kilosunu bilmezsin. hayalinde nisanlanacaktin. eeeSunu anlamadınız biz sevgiliydik buluşacaktık aldattı o,hep evlilik istiyorum derdi hemen nişanlancaktık iste.
turkiyede evlilik istiyorum demeyen erkek var mi?Sunu anlamadınız biz sevgiliydik buluşacaktık aldattı o,hep evlilik istiyorum derdi hemen nişanlancaktık iste.
Mirc zamanlari, yaşım 15 falan, kanalda "sevgili oldugum" bir cocuk vardi. Baska kizla ozele gittigini ogrendim. Aldatildim!!! Oplarin soplarin kankasi olan o kiz var ya, bendim işte. IP ban attırdım serefsize, daha kanala giremedi. Okuyorsan boyun posun devrilsin Burak!sizin iliskiniz bile sanal, nasil aldatabilirsiniz. sizi unfladi baskasina dm mi atti
Aysel silahımı getirYok gelmemisti,gelmek istiyordu ve linçlenicem biliyorum ama biz yüz yüze hic görüsmedik
aynen oyleEvlilik öyle ozenilecek bişey değil sadece sorumluluk yükleniyor üstüne daha 23yasindasin ne bu acelen anlamış degilim
Aslında cok haklısınız kendi evime cıkıcam yakın zamandaaynen oyle
kaldi ki kendi ailesi akillara zarar
ev dedigi sey gerilim filminden farksiz
kendisi zaten normal degil
onun yerinde olsam aile kavramindan olabildigimce kacardim. oysa iyi kötü tanimadan etmeden evlenme meraginda.
eskaza evlenirse bir mutsuz yuvadan bir mutsuz yuvaya gidecek, haberi yok
böyle şeyler nasip kısmet işi daha yaşınız genç. mesela çevrenizde evlenen arkadaslarınızın mutlu olduğundan veya mutlu olacağından emin olamazsınız nereden bilebilirsiniz. emin olduğunuzda karşınıza işte bu dediğiniz birisi çıkacak elbet. bunun için çok güzel, çok çekici çok tatlı olmanıza gerek yokHerkese merhaba 23 yaşıma girmek üzereyim 3.sınıfım Öğretmenlik okuyorum.Hayatımda hala kimse yok bütün arkadaşlarımın ciddi ilişkisi var çoğu evlendi, ben normalde liseden 21 çıkışlıyım benim dönemin çoğu nişanlandı anlamadım gitti,bana gelenlerin hepsi cinsellik için geliyor fıkırdak mı denir bilmiyorum ama öyle bir vibe da vermiyorum.O gün düğüne gittim görücü çıktı mesela,kadın değişik midir nedir görmediğim oğluna istiyor.Gelmiş sürekli gözlerin ne güzel çekik çekik -kazak türküyüm- japona benziyorsun öğretmenmişsin de dedi.Ama inanın hiç çekim hissetmedim kalktım geldim eve ya böyle değişik tipler buluyor ya da cinsellik isteyenler yüz yüze zaten, dövecek gibi baktığım için hiç gelmiyorlar, nasıl daha yumuşak yüzlü olabilirim?Şimdiden teşekkür ederim.Eklemeyi unuttum ben nişanlıyken aldatıldım ve güvenim sıfır.
Umarım çok teşekkür ederimböyle şeyler nasip kısmet işi daha yaşınız genç. mesela çevrenizde evlenen arkadaslarınızın mutlu olduğundan veya mutlu olacağından emin olamazsınız nereden bilebilirsiniz. emin olduğunuzda karşınıza işte bu dediğiniz birisi çıkacak elbet. bunun için çok güzel, çok çekici çok tatlı olmanıza gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?