Gorunmuyooprosun ya bacim bizi begenmedi heralde profilin gorunmuyo
Gene mi prolukGorunmuyooprosun ya bacim bizi begenmedi heralde profilin gorunmuyo
Ya geçmiş olsun canımNapiim canim yaa sorma. Benim bebegin 2 gundur ishali var. Poposu da bir pisik oldu ki anlatamamm her alt degistirmeye nasil agliyoonunla ugrasiyorum. Ondan dolayi da ne gece ne gunduz durmuyo asiri huysuz
Çok geçmiş olsun canım.. Zeytin yağı sür bol bol popişe iyi gelir.. Patatea kaynatıp püre yapıp veriyorum ben dene bi istersen birde muz yedirebilirsin canım.. Allah şifa versin inşAllahNapiim canim yaa sorma. Benim bebegin 2 gundur ishali var. Poposu da bir pisik oldu ki anlatamamm her alt degistirmeye nasil agliyoonunla ugrasiyorum. Ondan dolayi da ne gece ne gunduz durmuyo asiri huysuz
Iyi canim senden naberNaber başak
Sagol canimYa geçmiş olsun canım
Selam canım Allah kolaylık versin inşAllah banada gelmiyor bazen ben girip bakıyorumselam kızlar ,
bana bıldırım gelmıyor neden anlamadım
ıslerde cok yogun cok gıremıyorum
evde tadılat var mok goturuyor her yerı
Amin canim insallah gecsin biran onceÇok geçmiş olsun canım.. Zeytin yağı sür bol bol popişe iyi gelir.. Patatea kaynatıp püre yapıp veriyorum ben dene bi istersen birde muz yedirebilirsin canım.. Allah şifa versin inşAllah
Kolay gelsin canimselam kızlar ,
bana bıldırım gelmıyor neden anlamadım
ıslerde cok yogun cok gıremıyorum
evde tadılat var mok goturuyor her yerı
İnşAllah canım benim Allahım şifalar versin inşAllah.. tez zamanda düzelir inşAllah minnak.. Dişler yapar antibiyotikten sonra oluyoruz bizde öyleAmin canim insallah gecsin biran oncedenedim canim aklima gelen herseyi bi ise yaramadi simdi pirinc lapasi yapiyorum bakalim insallah iyi gelir. Dun doktora goturduk azi disleri cikiyomus ondandir dedi iki de krem verdi pisigine bakalim
Aminn canim allah razi olsunİnşAllah canım benim Allahım şifalar versin inşAllah.. tez zamanda düzelir inşAllah minnak.. Dişler yapar antibiyotikten sonra oluyoruz bizde öyle
GörmedimKızlar nasılsınızdurum paylaşıp sizi etiketledim ama gören olmadı galiba nasılsınız bakalım
Selam canım Allah kolaylık versin inşAllah banada gelmiyor bazen ben girip bakıyorum
Kolay gelsin canim
2 gun evden calısayım evımde ustalar var basında duracak kımse yok dedım , sımdı evdeyım ama sabahdan berı burnumdan gelıyor gercekten . bıan once eylulun sonuna gelsekde ben dogum ıznıme ayrılsam artık daraldım gercekten .Nasılsınız bakalım
Ayyy Allah kolaylık versin canım tahmin edebiliyorum halini az kaldı doğumaAllahım kolaylıklar versin inşAllah2 gun evden calısayım evımde ustalar var basında duracak kımse yok dedım , sımdı evdeyım ama sabahdan berı burnumdan gelıyor gercekten . bıan once eylulun sonuna gelsekde ben dogum ıznıme ayrılsam artık daraldım gercekten .
ıs stresı bı yandan , dogurmadan once evde yapmamız gereken ısler vardı onları halledıyoruz bı yandan evde heryer rezıllık banyo wc mutfak tadılat halınde , adamların basında durmasan olmuyor esıme yıllık ıznınden dhaa fazla kullandırmadılar bende evden calısmak ıcın ızın aldım , burnumdan getırıyor adam ya bu kadar kötü ve dusuncesız olmamalı bı ınsanAyyy Allah kolaylık versin canım tahmin edebiliyorum halini az kaldı doğumaAllahım kolaylıklar versin inşAllah
Bu zamanda en zor şeye kalkışmışsın canım yok mu kardeşin falan yardım etsin çok zor tadilat işleri hele ki bu halde.. Allah kolaylıklar versin evden çalışmak daha çok yorar seni ev işi otur kalk bitmez.. Eşinde izin alabilseymiş daha iyi olurmuş ama nasip ne diyelimıs stresı bı yandan , dogurmadan once evde yapmamız gereken ısler vardı onları halledıyoruz bı yandan evde heryer rezıllık banyo wc mutfak tadılat halınde , adamların basında durmasan olmuyor esıme yıllık ıznınden dhaa fazla kullandırmadılar bende evden calısmak ıcın ızın aldım , burnumdan getırıyor adam ya bu kadar kötü ve dusuncesız olmamalı bı ınsan
Erkek kardesım var sadece oda calısıyor, yardım edecek kımse yok canım malesef olanda etmıyor .Bu zamanda en zor şeye kalkışmışsın canım yok mu kardeşin falan yardım etsin çok zor tadilat işleri hele ki bu halde.. Allah kolaylıklar versin evden çalışmak daha çok yorar seni ev işi otur kalk bitmez.. Eşinde izin alabilseymiş daha iyi olurmuş ama nasip ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?