- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
Zor olmuş yaa Allah kolaylık versin inşAllah canım benim gerçekten zor bi an önce toparlarsın inşAllah klozetsiz zor hele ki doğumdan sonra.. Bu ara işler yoğunsa vermezler gelde anlat işteErkek kardesım var sadece oda calısıyor, yardım edecek kımse yok canım malesef olanda etmıyor .
dogum yapmadan halletmek ıstedık , wc ye klozet yaptırıyoruz sımdı zorlanmaya basladım artık . esım 2 gun aldı sonra vermedıler ıznı oldugu halde , dun evde kımse yoktu mesela ustalar gelıp calısıyor ev de yokuz bende 2 gun evden calısayım dedım bılgısayarımı alıp eve geldım ama gercekten cok gerdı benı , ızın vermeseydı dha ıyıydı .
Yok canım yogunda degıl .Zor olmuş yaa Allah kolaylık versin inşAllah canım benim gerçekten zor bi an önce toparlarsın inşAllah klozetsiz zor hele ki doğumdan sonra.. Bu ara işler yoğunsa vermezler gelde anlat işte
Takma kuzum boşver bazı insanları anlamak zor.. bide şöyle düşün bitince güzel olucak Yaşadığın strese değicek.. ama fazla iş yapmamaya özen göster ne oluR ne olmaz Allahım kolaylıklar versin inşAllah canımYok canım yogunda degıl .
yenı bır sırket zaten cok ıs yok . uyuzluguna yapıyor.
ızın ıstedım , vermıyorum dıyebılır . ben zorla kımseden ızın alamam degılmı amaTakma kuzum boşver bazı insanları anlamak zor.. bide şöyle düşün bitince güzel olucak Yaşadığın strese değicek.. ama fazla iş yapmamaya özen göster ne oluR ne olmaz Allahım kolaylıklar versin inşAllah canım
Kuşum iyiyim şükğr sen nasılsın
Bende iyim hamd olsun. Hiç sesiniz çıkmıyor bı yazayım dedimKuşum iyiyim şükğr sen nasılsın
Allah kolaylık versin inşAllah canım benim valla şimdi gördüm mesajını.. bildirim gelmiyor bana bazen.. Bırak Kalsın napcan bitsin komple temizletirsin bi yardımcı bulup bu halde zaten yapma.. Mişletin ağzının kokusunu çekmek kokay değil kuzum napıcan Allah merhamet versin inşAllah ne diyimızın ıstedım , vermıyorum dıyebılır . ben zorla kımseden ızın alamam degılmı ama
verıyorsun madem pıslık yapma degılmı , mesajları bıle ımalı sekılde atıyor . ınsanı sınırlendırıyor.
ustalar evın ıcınde hıcbır ıs yapamıyorum suan canım mutfak dolaplarım battı duvar kırıldıgı ıcın ıclerı bıle battı toz oldu wc ve banyoda aynı sekılde yarın anca fayans yapacaklar ıste pazara kadar ıslerı cok
Allah iyilik versin inşAllah canımmmm İyi yapmışsın bebeğim ben videoda etiketledim sizi geçen akşam ama olmadı gizliymiş galiba sonra bildirince açıldıBende iyim hamd olsun. Hiç sesiniz çıkmıyor bı yazayım dedim
Hangi video canım benim açık gizli değilAllah iyilik versin inşAllah canımmmm İyi yapmışsın bebeğim ben videoda etiketledim sizi geçen akşam ama olmadı gizliymiş galiba sonra bildirince açıldı
Çok şükür canım geçti karanfil yağı iyi geldiNasıl oldu dişin geçti mi bari
Gizliymiş kuzum bildirince açıldı ben mi yaptım ayarlardan anlamadımHangi video canım benim açık gizli değil
Ayyy çok sevindim kuzum ananen nasıl olduÇok şükür canım geçti karanfil yağı iyi geldi
Olabilir bacısıGizliymiş kuzum bildirince açıldı ben mi yaptım ayarlardan anlamadım
Oda iyi hamd olsun canım atlattı çok şükürAyyy çok sevindim kuzum ananen nasıl oldu
İi deilim ya
Hayırdır noldu canımİi deilim ya
Allah iyilik versin inşAllah kuzum.. Tabiki hamdolsun çok şükğr iyiyim geçti şükürler olsunOda iyi hamd olsun canım atlattı çok şükürsende atlattn demi tamamen
Niye kuzumİi deilim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?