Ya valla bzim akrabaların yarisi kovid olms ve bzimkiler daha da tehlikede eşim gündüz market gece takside kaynım petrolde bin kişiyle muhatap oluyo para alıo bilmiyorum bz ii atlatrz blki diorum ama eşim böbrek hastsi ve annem bbmda yani pek dinç sayılmz korkyrm yaaaaHayırdır noldu canım
Yazdm altta bitanemNiye kuzum
Allah şifa versin inşAllah canım benim arttı iyice vakalar Rabbim korusun inşAllahYa valla bzim akrabaların yarisi kovid olms ve bzimkiler daha da tehlikede eşim gündüz market gece takside kaynım petrolde bin kişiyle muhatap oluyo para alıo bilmiyorum bz ii atlatrz blki diorum ama eşim böbrek hastsi ve annem bbmda yani pek dinç sayılmz korkyrm yaaaa
Kuzum ya Allah yardımcınız olsun inşallahYa valla bzim akrabaların yarisi kovid olms ve bzimkiler daha da tehlikede eşim gündüz market gece takside kaynım petrolde bin kişiyle muhatap oluyo para alıo bilmiyorum bz ii atlatrz blki diorum ama eşim böbrek hastsi ve annem bbmda yani pek dinç sayılmz korkyrm yaaaa
Amin inşallah ya valla tanidk var hstnde faln dio artk doktr hemsre yetmio bildgin sağlık meslek den 1.snf bile almslr hastnyeAllah şifa versin inşAllah canım benim arttı iyice vakalar Rabbim korusun inşAllah
Artık zor ya ödüm kopuyor erken kaybedicem die onlrdan önce bna bişi olsn tek.istgm buKuzum ya Allah yardımcınız olsun inşallahkorkma artık önceki kadar zor geçmiyor bu hastalık
Rabbim kolay atlatmayı nasip etsin
Canım öyle deme Allah'ın gücüne gider. Rabbim herşeyin iyisini bilir. Bizimde ailede herkes geçirdi Allah'a şükürler olsun kolay atlatıldı. Sizinkiler de kolay atlatır inşallahArtık zor ya ödüm kopuyor erken kaybedicem die onlrdan önce bna bişi olsn tek.istgm bu
Doğrudur kuzum yaşamayan bilemez İnan çok zor Allahım yardım etsin herkese özellikle sağlıkçılaraAmin inşallah ya valla tanidk var hstnde faln dio artk doktr hemsre yetmio bildgin sağlık meslek den 1.snf bile almslr hastnye
Böyle konuşma Rabbim bilir yavrum.. Allahım hepimizi korusun hayırlara çıkar bu durumumuzu de dua et.. Rabbim çok büyük İnan onun kudreti herşeye baki..Artık zor ya ödüm kopuyor erken kaybedicem die onlrdan önce bna bişi olsn tek.istgm bu
İnşallahCanım öyle deme Allah'ın gücüne gider. Rabbim herşeyin iyisini bilir. Bizimde ailede herkes geçirdi Allah'a şükürler olsun kolay atlatıldı. Sizinkiler de kolay atlatır inşallah
Aynen Allah büyük kim ne yapabilir kiBöyle konuşma Rabbim bilir yavrum.. Allahım hepimizi korusun hayırlara çıkar bu durumumuzu de dua et.. Rabbim çok büyük İnan onun kudreti herşeye baki..
Hadi az daha gayret bisey kalmamis2 gun evden calısayım evımde ustalar var basında duracak kımse yok dedım , sımdı evdeyım ama sabahdan berı burnumdan gelıyor gercekten . bıan once eylulun sonuna gelsekde ben dogum ıznıme ayrılsam artık daraldım gercekten .
Beni hic sorma canim yaa cocukla basim dertte bikac dis birden cikariyo azi disleri olduruyo beni
Valla ben hic iyi degilim
Cok uzuldum canim. Allah biran once hepsine sifa versin. Insallah kolayca atlatirlar merak etme. Azaldi falan diyolar ama bu nedir ya benim arkadasin babasi da olmusYa valla bzim akrabaların yarisi kovid olms ve bzimkiler daha da tehlikede eşim gündüz market gece takside kaynım petrolde bin kişiyle muhatap oluyo para alıo bilmiyorum bz ii atlatrz blki diorum ama eşim böbrek hastsi ve annem bbmda yani pek dinç sayılmz korkyrm yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?