Bende öyle heyecanlı okuyordum kiYeterinnn artikin nedir bubaskaniniz olaraktannnn artikin el aticam yeterinnn işte yeterinnn soliyim mi artık eşinize nasıl davrancaksiniz baskaniniz olarak emrettim ne istiyorsanız yapın bian gaza glcktim durdum
Napaym kız canımı sıktı. Benimle aynı gün evli olanlar yemeğe gidiyor. Herşey yapıyor. Bizde tık yok evde çay içiyoruz.Finduk seni
Naapim ama kucukken cok kafa karistiriciydiAdama sorduğu soruya bakbu tarfada bı adam var az sıyrık oda hep dio Bülent Ersoy ölse kim yikycak
Kiz benim ki 1.yildonumunde yemege goturdu balik restoranina (balik hic sevmem) bir de fotograf cekti parmagiyla 1 yapip, ama o foto hic 2 3 4 falan olmadi cidden tek kaldi sozune sadik adamNapaym kız canımı sıktı. Benimle aynı gün evli olanlar yemeğe gidiyor. Herşey yapıyor. Bizde tık yok evde çay içiyoruz.
Uff aman bizdede öyleNapaym kız canımı sıktı. Benimle aynı gün evli olanlar yemeğe gidiyor. Herşey yapıyor. Bizde tık yok evde çay içiyoruz.
Âmin canım benimHmm anladım canım. Rabbim kötü insanlarla karşılaştırmasın.
Kızımız nasıl
Ben henüz anlamış değilimNaapim ama kucukken cok kafa karistiriciydi
Kiz benim ki 1.yildonumunde yemege goturdu balik restoranina (balik hic sevmem) bir de fotograf cekti parmagiyla 1 yapip, ama o foto hic 2 3 4 falan olmadi cidden tek kaldi sozune sadik adam
Sağlıkla kucağına alda inşallah. Sonra güzel güzel büyütÂmin canım benimzaten geri dönmek istemiyorum ben hayırlısıyla kızıma bakarım diye düşünüyorum, iyi teyzesi buyuyo minnoş
Söyle bakalım nesin kimsin necisin ne ararsın bizim handaGeldim geldim
İyi bari yanlız değilmişimUff aman bizdede öyle
Sağ ol canım, sen nerede yaşıyorsun kaç yasindasinOoo Allah yarfim etsin
Yo bak benim o kadar da değil yonta bildiğim kadar yonttum ilkinde bişi ypmadi leeeeeeenn bir dakika edemem 7 yılı sayayımBacım bizim ilk de olmadı ki tek de olsun
Gülmeye geldim baciSöyle bakalım nesin kimsin necisin ne ararsın bizim handa
Hiç güleceğim yoktu. Allah iyiliğini versinYo bak benim o kadar da değil yonta bildiğim kadar yonttum ilkinde bişi ypmadi leeeeeeenn bir dakika edemem 7 yılı sayayım
Valla baktım uzun oluyor yazamamHiç güleceğim yoktu. Allah iyiliğini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?