Bende yapmayı dusunuyorumBenim balkon bile yok. Balkonu mutfağa katmislar koş koca mutfak olmuş.
Hamileyim çalışıyorum hava sıcak insanlar gıcık yuvarlanıp gdiyorumOhhh ohhh ii ettinçıkın çıkın gelin
Hiç tavsiye etmem bacısı. Ben balkon diye can atıyorum. Çok kötüBende yapmayı dusunuyorum
Ay nie öyle oluyor yaw ben esimede kinle gicikla bakardımHamileyim çalışıyorum hava sıcak insanlar gıcık yuvarlanıp gdiyorum
Benim iki balkon var ama bebegimHiç tavsiye etmem bacısı. Ben balkon diye can atıyorum. Çok kötü
Ozman olur bacım. Ben bişey bile silkeleyemiyorum.Benim iki balkon var ama bebegim
Adam akşam eve gelmiyomuydu kız,Ay nie öyle oluyor yaw ben esimede kinle gicikla bakardımdua ederdim Allah'ım ben uyuduğum zaman gelsin
Ev kendinizin miOzman olur bacım. Ben bişey bile silkeleyemiyorum.
Allah'an şu cem yılmaz abeee ile Serenay yellozunun edelim hayla bana dokaniyor onlar çıkıyorHadi biraz gıybet edelimbilin bakalım kimin giybetini yapacağız
Bizim market var geç geliodu haliyle bende 9 desen 5. Rüyada idimAdam akşam eve gelmiyomuydu kız,
Ben işyerindekilere gıcık oluyorum kocamla şu aralar iyiyiz çok şükür
Allah'ım sen görüyon mavi beni zorluyor giybete sen ona yaz allahimHadi biraz gıybet edelimbilin bakalım kimin giybetini yapacağız
Rabbim sanada nasp eder inşallah kismyi evlatla sınamasn kurban olduğum... Hoş geldinMeraba kızlar bende 26 yaşındayım cocuk hayali peşinde koşanlardanım kuaförum cocuk olsun die calışmıyorum Rabbım herkesin gönlune göre versin
Merhaba canım. Hoş geldinMeraba kızlar bende 26 yaşındayım cocuk hayali peşinde koşanlardanım kuaförum cocuk olsun die calışmıyorum Rabbım herkesin gönlune göre versin
Ay ne olacak bu hal cidden ya bitmedi su virüsKızlarkv köyünü karantinaya almışlar.
Bende gidecektim. Gitseydim şuan bende karantina da olacaktım. İnanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?