Niyet ettik gülmeye😂🥰

Aynen kuzum korunuyordum ama ilac igne vs fln kullanmadım hiç ama cok stres yapıyorum ya dükkanım vardı cocuk cok çalıştıgım icin ayakta durdum icin olmuyor die devrettim

Evet erken uyuyorlar
Ohh keyif sana
Aynen kuzum korunuyordum ama ilac igne vs fln kullanmadım hiç ama cok stres yapıyorum ya dükkanım vardı cocuk cok çalıştıgım icin ayakta durdum icin olmuyor die devrettim
1 sene dolduktan sonea tedavinizi boslamayin kesin tedavi görün. Yumurtalar tembelliğe alıştığı için 1 sene normal diyorlar.

Ben görucu usulu evlendım eşimle dedik hemen cocuk olmasın önce birbirimizi tanıyalım sonra ev alalım sonra biraz rahatlayalım derken bide baktık 8 yıl gecmiş

Test fln yaptırdım rahim filmide cektırdim 2 kez klomen ve catlatma igneside oldum ama olmadı doktorumu degistırdim dpktorumda 1 yıl dolsun öle tedaviye başlıcam simdı git stres yapma fln dedi ama bakalım

Ohh keyif sana

1 sene dolduktan sonea tedavinizi boslamayin kesin tedavi görün. Yumurtalar tembelliğe alıştığı için 1 sene normal diyorlar.
He öyle zannet gündüz anamı ağlatıyolar vallahi gerçekten bitiriyolar beni büyüğü sürekli ağlamakla meşgul küçüğü dışarı için can atmakla

Kız yemin ederim inan ki ben can atardım. O anı yasabilmek için.
O öyledir mutlaka isteyen herkese nasip etsin Allah .. bnimde doğum anında bı bebeğim oldu bnde sonra senn gibi diyodum olsaydı öyle olsun böyle olsun hoştur mutlulukdur bilmem ne ne falan için giderdi başka bebeklere bakınca şükür hatta binlerce kez şükür rabbim bı aldı iki nasip etti ama hiç öylede deme bı yerde insan bezior şımarık oldukları iicin ama Allah'ım yinede acılarını ban gostrmesin tabi bazen bu kadar isyan ettikten sonra bin pişman oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…