Uzulsem mi, sevinsem mi bilemedimAy ne olacak bu hal cidden ya bitmedi su virüs
Kaç yıldır bebek istiyorsun canımMerabalar canımm hoşbuldum
Korunuyormuydun? Eğer öyleyse 1 sene normal bacısı.8 aydır istıyorum kuzum 8 yıllık evliyim hastaneye gittin eşimimde benimde bi problem cıkması cok şükür ama olmurda
Onun küçük bebiisi vardı sanki onla ilgileniyo bnce
8 yıl istemedin mi yoksa8 aydır istıyorum kuzum 8 yıllık evliyim hastaneye gittin eşimimde benimde bi problem cıkması cok şükür ama olmurda
Hmm olabilir. Senin bebeler uyudmuOnun küçük bebiisi vardı sanki onla ilgileniyo bnce
Evet erken uyuyorlarHmm olabilir. Senin bebeler uyudmu
Ohh keyif sanaEvet erken uyuyorlar
1 sene dolduktan sonea tedavinizi boslamayin kesin tedavi görün. Yumurtalar tembelliğe alıştığı için 1 sene normal diyorlar.Aynen kuzum korunuyordum ama ilac igne vs fln kullanmadım hiç ama cok stres yapıyorum ya dükkanım vardı cocuk cok çalıştıgım icin ayakta durdum icin olmuyor die devrettim
He öyle zannetOhh keyif sana
1 sene dolduktan sonea tedavinizi boslamayin kesin tedavi görün. Yumurtalar tembelliğe alıştığı için 1 sene normal diyorlar.
Kız yemin ederim inan ki ben can atardım. O anı yasabilmek için.He öyle zannetgündüz anamı ağlatıyolar vallahi gerçekten bitiriyolar beni büyüğü sürekli ağlamakla meşgul küçüğü dışarı için can atmakla
Cocuk yapisti sorma gitmiyo babasina mama yapiyorum
Aynenn :))Onun küçük bebiisi vardı sanki onla ilgileniyo bnce
O öyledir mutlaka isteyen herkese nasip etsin Allah .. bnimde doğum anında bı bebeğim oldu bnde sonra senn gibi diyodum olsaydı öyle olsun böyle olsun hoştur mutlulukdur bilmem ne ne falan için giderdi başka bebeklere bakınca şükür hatta binlerce kez şükür rabbim bı aldı iki nasip etti ama hiç öylede deme bı yerde insan bezior şımarık oldukları iicin ama Allah'ım yinede acılarını ban gostrmesin tabi bazen bu kadar isyan ettikten sonra bin pişman oluyorumKız yemin ederim inan ki ben can atardım. O anı yasabilmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?