- 28 Mart 2018
- 1.036
- 1.691
- 133
Kiz millet silikon taktiriyo daha ne istiyonnSenin ki hayırlı bi iş için büyüyo be güzelim bizimki keyfiye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz millet silikon taktiriyo daha ne istiyonnSenin ki hayırlı bi iş için büyüyo be güzelim bizimki keyfiye![]()
Bende Allah vergisi silikonda neymişKiz millet silikon taktiriyo daha ne istiyonn![]()
Benim de ihtiyacim yok anam yeterliBende Allah vergisi silikonda neymişisteyen varsa verebilirim silikona o kadar para vermeyin
![]()
Ee her taraf silikonlu olmuyo bacim naapcanAma cicişlere olabilir çok küçükler yaaa utanıyorum desteksiz çamaşır benim için bi hayal
İsteyen varsa dedim canım zorla vermem tabi onlar benimmmmmmmmBenim de ihtiyacim yok anam yeterli![]()
Ooooo bende zor olan var şükür kolaya cesaret etmek zor bacımEe her taraf silikonlu olmuyo bacim naapcanonlarda az kucuk oluversin
belki yaptirirsin nolucak benim arkadasimda yaptirdi o kolay popo zor olan
![]()
Anaaa kiymetli olduİsteyen varsa dedim canım zorla vermem tabi onlar benimmmmmmmm![]()
O zaman destekliye devammOoooo bende zor olan var şükür kolaya cesaret etmek zor bacım![]()
Tabi benim başka kimin olacaktı beeeniiiiiiiiiiiimmmmmmmAnaaa kiymetli oldubenim de benimmm
![]()
İçine pamuk mu doldurak napakO zaman destekliye devammdestekliler hep daha guzel oluyo bu arada
En cok benimmm olacak enn cok benimmmm saksi diilim benTabi benim başka kimin olacaktı beeeniiiiiiiiiiiimmmmmmmkeşke benim olmasaydı
Neydi bacım köşeli geldi anlamadımEn cok benimmm olacak enn cok benimmmm saksi diilim benkiz benim benim deyince aklima geldi neydi o havalar yaa
Yok ya gercektenn oyle. Ben hangisini begensem desteksizi yok diyolar. Cifte standartİçine pamuk mu doldurak napak![]()
Kiz vardi yaa erol buyukburc. En cok bana soracaksiniz diye dellendiydi. Sonra uzaylilar spermlerimi caldi dediydi o adamNeydi bacım köşeli geldi anlamadım![]()
O kadar mı MaşAllah yaaaa birini bölüşek bacımYok ya gercektenn oyle. Ben hangisini begensem desteksizi yok diyolar. Cifte standart![]()
Hiic bolusememmO kadar mı MaşAllah yaaaa birini bölüşek bacım![]()
Ooo yeter kız daha ne olsun Allah verdiğine vermiş vermediğide soğan cücüğü gibi kalmışHiic bolusememmyok canim o kadarda diil 85 bazi kaliplarda 80
![]()