Pizza yedii cikolata yedi (hemde tam kare olandan yemis yahu)nassıı yanee.. ne yapıyorkii??
ee ne yapıo ne edioda ekside ki.. oo süppermiş valla..Pizza yedii cikolata yedi (hemde tam kare olandan yemis yahu)
Ama -lerde beni falan gecti
Bizde niye boyle olmuyo ama ki
Ayy sade yiyemedin mibaşlasın cane başlasın.. bende şuan yulaf yiyorum.. ama içine 3 ceviz 5 fındık 3 kayısı 5-6 kuru üzüm kattım.. yoksa zor yiriim ya
Gelsinnn sorcam yaee ne yapıo ne edioda ekside ki.. oo süppermiş valla..
oyoy maşh maşh canım.. ee yiyip yiyip nassıl kilo veriyonki sen bacım .. söyle şu işin sırrınıda bize:))günaydın kızlarrr..
sabah sabah nasıl kulağım çınladı anlatamam
sabah kahvaltıda 2 dilim su böreği 2 küçük dilim limonlu kek hüplettim..
anneciğim sağolsun benim diyeti baltalamaya kesin kararlı duruyo
canım yidim yidim:)içine kuru kayısı kuru üzüm.. fınfık ve ceviz kattımda yidim süt ilen:)Ayy sade yiyemedin mi
Nasil yiyebiliyosan oyle ye canım
Bende bisiler karistirinca yiyemiyorum
Bak muz dogra icine sonradan tarcin at seversen ben sevmedim öyle.
Sabah aç karnına limonlu ılık su içebilrisn..merhaba kızlar benimde yaklaşık 15 kilo fazlam var bende aranıza katılıp hızlıca kilo vermek istiyrum.
13.04.2015 itibariyle 66.6 kiloyum hedef belirlediniz mi mesela bir haftada bir kilo benim hedefim bu olsun ayrıca sabah yulaf ezmesi yenildi
canım geçen hafta tartıldığımda adetimin en yoğun günüydü.. bu hafta belkide hiç kilo vermedim adetim bittiği için öyle sandım bilmiyorum..oyoy maşh maşh canım.. ee yiyip yiyip nassıl kilo veriyonki sen bacım .. söyle şu işin sırrınıda bize:))
İyi insan lafinin uzerine gelirmis :)günaydın kızlarrr..
sabah sabah nasıl kulağım çınladı anlatamam
sabah kahvaltıda 2 dilim su böreği 2 küçük dilim limonlu kek hüplettim..
anneciğim sağolsun benim diyeti baltalamaya kesin kararlı duruyo
Hosgeldiniz dilersenz sizide listeye ekleyebilrim.merhaba kızlar benimde yaklaşık 15 kilo fazlam var bende aranıza katılıp hızlıca kilo vermek istiyrum.
13.04.2015 itibariyle 66.6 kiloyum hedef belirlediniz mi mesela bir haftada bir kilo benim hedefim bu olsun ayrıca sabah yulaf ezmesi yenildi
benim o hesaba bi kafam basmadı, unutuyorum kafam karışıyor ama mantıklııKizlar cal. Listesi settirdim ilk sayfaya cal. Hesabi yapmaya karar verdim.
Maydanoz ve sogan suyunu nasil iciyolar yahugeçen yengeme gittim soğan suyu içtiğini söyledi.. hem vucuttaki iltihabı atıyomuş hem zayıflatıyomuş.. kendine yaparken bana da yaptı beraber içtik tadı yok içilebilir bişey.. tek nefeste içip bitiriyosun bittikten sonra burnuna pişmiş soğan kokusu geliyo..
sen bilirsinKIZLARIMCANLARIM gerçekten kilo verdiriyo mu? ona göre içelim yada boşyere soğan kokmayalım
olur eklersen sevinirim uzun süreli hedef koymak güzel tabi ama daha hevesli olmak için hafta hafta ilerlemeyi düşündüm bende çünkü ben hemen kaçamak yapabiliyorum maalesefHosgeldiniz dilersenz sizide listeye ekleyebilrim.
Ben haftada sukadardan ziyade haziran sonuna kadar 3-4kilo kadar vermis olmak istiyorum
İstedigim 52 olmak ama haziran sonuna kadar olması sart.
Kolay gelsin sizede
Vericez ya direnicez napcaz etcez vercez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?