Nİyet ettim diyet etmeye.

başlasın cane başlasın.. bende şuan yulaf yiyorum.. ama içine 3 ceviz 5 fındık 3 kayısı 5-6 kuru üzüm kattım.. yoksa zor yiriim ya
Ayy sade yiyemedin mi
Nasil yiyebiliyosan oyle ye canım
Bende bisiler karistirinca yiyemiyorum
Bak muz dogra icine sonradan tarcin at seversen ben sevmedim öyle.

günaydın kızlarrr..
sabah sabah nasıl kulağım çınladı anlatamam
sabah kahvaltıda 2 dilim su böreği 2 küçük dilim limonlu kek hüplettim..
anneciğim sağolsun benim diyeti baltalamaya kesin kararlı duruyo

oyoy maşh maşh canım.. ee yiyip yiyip nassıl kilo veriyonki sen bacım .. söyle şu işin sırrınıda bize:))

Ayy sade yiyemedin mi
Nasil yiyebiliyosan oyle ye canım
Bende bisiler karistirinca yiyemiyorum
Bak muz dogra icine sonradan tarcin at seversen ben sevmedim öyle.
canım yidim yidim:)içine kuru kayısı kuru üzüm.. fınfık ve ceviz kattımda yidim süt ilen:)
bir kase yidim. inş tok tutar.. ama doydum ya.. öğlen burada nohut pilav varmışş..
evde de akşma ben nohut yapacağım..ama pilav yemicimm..nohuttadan da az yirim artık.. sıkmam lazım dimi ama..

merhaba kızlar benimde yaklaşık 15 kilo fazlam var bende aranıza katılıp hızlıca kilo vermek istiyrum.
13.04.2015 itibariyle 66.6 kiloyum hedef belirlediniz mi mesela bir haftada bir kilo benim hedefim bu olsun ayrıca sabah yulaf ezmesi yenildi

Sabah aç karnına limonlu ılık su içebilrisn..
Ekmeği tamamen hayatından çıkart beyaz ekmek ama..(tahıllı tam buğdayçavdar kepek .)bunalrı günde en fazla iki dilim olarak tüket.. bol sebze ve protein ağırlıklı olarak beslne.. ara öğün mutlaka yap.. az ve sık yemek. bol yürüyüş.. hareket.. ve olmazsa olmaz olan boolll suuu..

oyoy maşh maşh canım.. ee yiyip yiyip nassıl kilo veriyonki sen bacım .. söyle şu işin sırrınıda bize:))
canım geçen hafta tartıldığımda adetimin en yoğun günüydü.. bu hafta belkide hiç kilo vermedim adetim bittiği için öyle sandım bilmiyorum..
bu hafta 2 kere hastaneye gittim ikisinde de acayip derecede çok şey yedim ama çok yürüdüm.. koca alışveriş merkezini bi kendim gezdim bi yengemle gezdim (her mağazaya tek tek girip her ürünü 3er kez elledim)
arada aklıma gelirse bacak aç-kapa hareketi yapıyorum.. dün ilk defa leslie yaptım..
günde 2-3 litre arası da su içiyorum
bide en önemlisi şeker yemiyorum.. ben büyük kupaya 4-5 tane küp şeker atardım.. günde 10-15 tane bazen çok daha fazla ağzıma küp şeker atardım ağzımın tadı değişssin diye.. başım dönüyo gibi olurdu.. dr gittim demir eksikliğim varmış o yüzden olduğu söylendi.. 13 gündür ne ağzıma ne çayıma tek bi küp şeker dahi atmadım..

İyi insan lafinin uzerine gelirmis :)
Sırrın varsa istiyoruz hatun.

Hosgeldiniz dilersenz sizide listeye ekleyebilrim.
Ben haftada sukadardan ziyade haziran sonuna kadar 3-4kilo kadar vermis olmak istiyorum
İstedigim 52 olmak ama haziran sonuna kadar olması sart.
Kolay gelsin sizede
Vericez ya direnicez napcaz etcez vercez

geçen yengeme gittim soğan suyu içtiğini söyledi.. hem vucuttaki iltihabı atıyomuş hem zayıflatıyomuş.. kendine yaparken bana da yaptı beraber içtik tadı yok içilebilir bişey.. tek nefeste içip bitiriyosun bittikten sonra burnuna pişmiş soğan kokusu geliyo..
sen bilirsin KIZLARIMCANLARIM gerçekten kilo verdiriyo mu? ona göre içelim yada boşyere soğan kokmayalım

Maydanoz ve sogan suyunu nasil iciyolar yahu
Mesela cilt icinde lavanta cayi dediler ben onuda icemedim
Meto hizlandirmak icin
Elma,tarcin,karanfil,top karabiber kaynatip iciliyo metabolizma cayı bu hızlandiriyo ama.icemedim icemedim icemiyorum
İnmiyo assa gitmiyo bögk.

olur eklersen sevinirim uzun süreli hedef koymak güzel tabi ama daha hevesli olmak için hafta hafta ilerlemeyi düşündüm bende çünkü ben hemen kaçamak yapabiliyorum maalesef e artık yaz geliyor kaçamak yapmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…