Nİyet ettim diyet etmeye.

benim o hesaba bi kafam basmadı, unutuyorum kafam karışıyor ama mantıklıı
Gunde 1200cal almak normal olan cnm.
Ordan yediklerinin cal hesabini yapip fazlasini yakarsan kilonu koruyosun daha az cal. ve daha cok sporlada kilo veriyosun.
Bende gramla yemeyi sevmiyorum.
Kabataslak bi cal. hesabi yapicam
Mesela lor peynir cok cal.ken kasar peynir400cal.
Cok buyuk farklar var.

Her cumartesi bildirim yapiyoruz ben ve M mandalina sizde oyle yaparsiniz suan ki kilonuzdan eklim sizi haftaya bildirimle devam edersiniz.

Kilo bildirimi yapmayanları piste davet ediyorum :)

Bi yerde okumustum gun icinde defalarca giyinip soyunmak calori yakiyomus.
Avm gidip butun magzadaki butun giysileri denesem mi acep
Hem spor hem alisveris :)

canımm soğan suyu tatsız.. tam 1 saat bardağın başında içip içmemeyi düşündüm.. hatta lavobanın kenarında içtim çıkarırsam diye.. sırf yaptırdım o kadar içmezsem ayıp olur diye içtim..
koca bi nefes alıyorsun bi dikişte içiyorsun.. bildiğin su tadında hiç bir değişiklik yok..
dün annemde o bahsettiğin çaydan yaptı tadını beğendi içti ben içmedim

Ben lavantayi sacima dokuyorum ondan Evde hep var cilt lekelerine ve sivilcelere cok iyi geliyomus saracoglu soylemisti.
Neguzel annecin iciyo
Ama annecin sagligina dikkat etsin tabiki.

tek bildiğim hiç bişey tek başına kilo verdirmiyor canım.. haa etkili olabilir ama tek başına verdirmez canım.. faydası mutlaka vardır.. soğanda doğal antb. çünki.. bende bir ara içmiştim soğan artı maydonıoz suyu..

Bi yerde okumustum gun icinde defalarca giyinip soyunmak calori yakiyomus.
Avm gidip butun magzadaki butun giysileri denesem mi acep
Hem spor hem alisveris :)
senin yerinde olsam habire gezerdim valla ohh gez tabak bak kıyafet bak deniz kenarında gez.. bende burda en fazla wc ile odam arasında gidip geleyim

Ben lavantayi sacima dokuyorum ondan Evde hep var cilt lekelerine ve sivilcelere cok iyi geliyomus saracoglu soylemisti.
Neguzel annecin iciyo
Ama annecin sagligina dikkat etsin tabiki.
annem yazık haftada bi anca tuvalete çıkabiliyor o yüzden ne bulsa sarılıyo garibim

senin yerinde olsam habire gezerdim valla ohh gez tabak bak kıyafet bak deniz kenarında gez.. bende burda en fazla wc ile odam arasında gidip geleyim
Ahhh canım gezebilsem
Calismiyorum ama yemek ev isi birde oglum sabahci oglen geliyo yedirip giydiriyorum saat 3 de dershanesi var oraya birakiyorum 5.5 da aliyorum
Bi yere gitsem gunum boluynuyo
Artik buyudu her yere gelmek de istemiyo
Magza gezicem desem hic gelmez.
Biz onla avm gittiginizde sinemaya gireriz filmi izler sesi cikmaz yemegini yer sesi cikmaz su magzaya bi bakalim mi kuzum dedigim an basliyo bacagim agriyo, basim agriyo, canim sıkılıyo
Ama bugun carrefoura gitmeyi dusunuyorum
Nisan var mayista giysi bakmam gerek

lellim ben o dediklerinin hepiciğini lavantqa hariç içtim..elmalı olan gayet güzel ama içilebilr tadı.yeşil çay bibeiye funda yaprağı elma sirkesi vs. neler nelerrr...:)
Sana hayranım zaten nasıl iciyosun yahu
Kısın kıs cayı aldim 15tl verdim karısık bitkiler attim hemen
Ayy o nebicim bisi ya midem kalktı.
Ben tatlara karsı fazla hassasım.
Midem almıyo
Mesela adacayı zorladım kendimi ama ıı ııhh olmuyo icemedim.

öyle canım tek başına mümkün değil tabi..
benim aslında kilo vermekten çok sıkılaşmaya ihtiyacım var, bu da ancak sporla mümkün oluyor ve ben çok üşengecim..
haftasonu biraz yazlık kıyafet çıkardım.. renkli pantolonlarım vardı ütüledim astım ohh dedim rengarenk giyerim artık bıktım siyahlardan.. giremedim içine yaa

Sıkılassak evet tartıdaki rakamlar etkilemicek goruntumuzu
Soyle diyim komsumun.kizi sismandi kilo verdi yuruyo yemiyo calısıyo baya sıkılasarak verdi
Kız 61kiloymus ben 55lerdyim benden daha zayif duruyo boyuda benden belki 2-3cm uzundur.
Ben inanamadim 61 olduguna
Sıkı vucudu hic sarkmadan verdi
Spor sevmemek ne kötü

Suan tv de pilates yapıyolar ben yorganın altından izliyorum :)

git bak kıyafetlere döndüğünde muhteşem bi şekilde gaza gelmiş olcaksın

hahahaha sonunda bastım kahkahayı bende arada açıyorum internetten izliyorum, izlerken de bişeyler atıştırıyorum.. ah keşke izleyerek de kilo verebilsek diyorum güzel olmaz mıydı hıııı?

hehe hadi spor aaa :)) ben de bugün tekrar başlıyorum

ewet sıkılaşma sıkılaşmaaa.. kesinliklee.. ben de perşembeden beridir pilates yapamadım ya .. içime dert oldu
bu akşma başlıyorum gene inş.. sıkılaşınca insan kilo vermiş gibi duuyo.. Arkadaşıma diyorum ben kilo almışım dimi diye.. yooo diyor..halbuki aldım aldım.. ama anlamadı o.. pilatesin farkı diyelim.. ama daha çok yolum var kat etmem gereken..
lellim bende ilk başlarda hayatta içmezim öyle tuhaf şeyler.. ama alıştım heralde içiyom zorlada olsa valla:)

lellim ben sabahları evde olsam hiçç kaçırmazım canee ebruyla pilates füüfüüüüüİ:))kaçmazdı valla.. ama çöalışınca olmuyii.. kendim başıma bişiler yapıyoru işte akşamları yatmadan.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…