Gunde 1200cal almak normal olan cnm.benim o hesaba bi kafam basmadı, unutuyorum kafam karışıyor ama mantıklıı
Her cumartesi bildirim yapiyoruz ben ve M mandalina sizde oyle yaparsiniz suan ki kilonuzdan eklim sizi haftaya bildirimle devam edersiniz.olur eklersen sevinirim uzun süreli hedef koymak güzel tabi ama daha hevesli olmak için hafta hafta ilerlemeyi düşündüm bende çünkü ben hemen kaçamak yapabiliyorum maalesefe artık yaz geliyor kaçamak yapmak istemiyorum
Bi yerde okumustum gun icinde defalarca giyinip soyunmak calori yakiyomus.canım geçen hafta tartıldığımda adetimin en yoğun günüydü.. bu hafta belkide hiç kilo vermedim adetim bittiği için öyle sandım bilmiyorum..
bu hafta 2 kere hastaneye gittim ikisinde de acayip derecede çok şey yedim ama çok yürüdüm.. koca alışveriş merkezini bi kendim gezdim bi yengemle gezdim (her mağazaya tek tek girip her ürünü 3er kez elledim)
arada aklıma gelirse bacak aç-kapa hareketi yapıyorum.. dün ilk defa leslie yaptım..
günde 2-3 litre arası da su içiyorum
bide en önemlisi şeker yemiyorum.. ben büyük kupaya 4-5 tane küp şeker atardım.. günde 10-15 tane bazen çok daha fazla ağzıma küp şeker atardım ağzımın tadı değişssin diye.. başım dönüyo gibi olurdu.. dr gittim demir eksikliğim varmış o yüzden olduğu söylendi.. 13 gündür ne ağzıma ne çayıma tek bi küp şeker dahi atmadım..
canımm soğan suyu tatsız.. tam 1 saat bardağın başında içip içmemeyi düşündüm.. hatta lavobanın kenarında içtim çıkarırsam diye.. sırf yaptırdım o kadar içmezsem ayıp olur diye içtim..Maydanoz ve sogan suyunu nasil iciyolar yahu
Mesela cilt icinde lavanta cayi dediler ben onuda icemedim
Meto hizlandirmak icin
Elma,tarcin,karanfil,top karabiber kaynatip iciliyo metabolizma cayı bu hızlandiriyo ama.icemedim icemedim icemiyorum
İnmiyo assa gitmiyo bögk.
Ben lavantayi sacima dokuyorum ondan Evde hep var cilt lekelerine ve sivilcelere cok iyi geliyomus saracoglu soylemisti.canımm soğan suyu tatsız.. tam 1 saat bardağın başında içip içmemeyi düşündüm.. hatta lavobanın kenarında içtim çıkarırsam diye.. sırf yaptırdım o kadar içmezsem ayıp olur diye içtim..
koca bi nefes alıyorsun bi dikişte içiyorsun.. bildiğin su tadında hiç bir değişiklik yok..
dün annemde o bahsettiğin çaydan yaptı tadını beğendi içti ben içmedim
Evet her cumartesi tartılıp ilk sayfaya yaziyorum ki hafta hafta nekadar vermisiz görelim takip ediyorum böyle.her cumartesi güncel kilomuzu mu yazıyoruz
tek bildiğim hiç bişey tek başına kilo verdirmiyor canım.. haa etkili olabilir ama tek başına verdirmez canım.. faydası mutlaka vardır.. soğanda doğal antb. çünki.. bende bir ara içmiştim soğan artı maydonıoz suyu..geçen yengeme gittim soğan suyu içtiğini söyledi.. hem vucuttaki iltihabı atıyomuş hem zayıflatıyomuş.. kendine yaparken bana da yaptı beraber içtik tadı yok içilebilir bişey.. tek nefeste içip bitiriyosun bittikten sonra burnuna pişmiş soğan kokusu geliyo..
sen bilirsinKIZLARIMCANLARIM gerçekten kilo verdiriyo mu? ona göre içelim yada boşyere soğan kokmayalım
senin yerinde olsam habire gezerdim vallaBi yerde okumustum gun icinde defalarca giyinip soyunmak calori yakiyomus.
Avm gidip butun magzadaki butun giysileri denesem mi acep
Hem spor hem alisveris :)
annem yazık haftada bi anca tuvalete çıkabiliyor o yüzden ne bulsa sarılıyo garibimBen lavantayi sacima dokuyorum ondan Evde hep var cilt lekelerine ve sivilcelere cok iyi geliyomus saracoglu soylemisti.
Neguzel annecin iciyo
Ama annecin sagligina dikkat etsin tabiki.
Ahhh canım gezebilsemsenin yerinde olsam habire gezerdim vallaohh gez tabak bak kıyafet bak deniz kenarında gez.. bende burda en fazla wc ile odam arasında gidip geleyim
Sana hayranım zaten nasıl iciyosun yahulellim ben o dediklerinin hepiciğini lavantqa hariç içtim..elmalı olan gayet güzel ama içilebilr tadı.yeşil çay bibeiye funda yaprağı elma sirkesi vs. neler nelerrr...:)
öyle canım tek başına mümkün değil tabi..tek bildiğim hiç bişey tek başına kilo verdirmiyor canım.. haa etkili olabilir ama tek başına verdirmez canım.. faydası mutlaka vardır.. soğanda doğal antb. çünki.. bende bir ara içmiştim soğan artı maydonıoz suyu..
Sıkılassak evet tartıdaki rakamlar etkilemicek goruntumuzuöyle canım tek başına mümkün değil tabi..
benim aslında kilo vermekten çok sıkılaşmaya ihtiyacım var, bu da ancak sporla mümkün oluyor ve ben çok üşengecim..
haftasonu biraz yazlık kıyafet çıkardım.. renkli pantolonlarım vardı ütüledim astım ohh dedim rengarenk giyerim artık bıktım siyahlardan.. giremedim içine yaa
git bak kıyafetlere döndüğünde muhteşem bi şekilde gaza gelmiş olcaksınAhhh canım gezebilsem
Calismiyorum ama yemek ev isi birde oglum sabahci oglen geliyo yedirip giydiriyorum saat 3 de dershanesi var oraya birakiyorum 5.5 da aliyorum
Bi yere gitsem gunum boluynuyo
Artik buyudu her yere gelmek de istemiyo
Magza gezicem desem hic gelmez.
Biz onla avm gittiginizde sinemaya gireriz filmi izler sesi cikmaz yemegini yer sesi cikmaz su magzaya bi bakalim mi kuzum dedigim an basliyo bacagim agriyo, basim agriyo, canim sıkılıyo
Ama bugun carrefoura gitmeyi dusunuyorum
Nisan var mayista giysi bakmam gerek
hahahaha sonunda bastım kahkahayıSıkılassak evet tartıdaki rakamlar etkilemicek goruntumuzu
Soyle diyim komsumun.kizi sismandi kilo verdi yuruyo yemiyo calısıyo baya sıkılasarak verdi
Kız 61kiloymus ben 55lerdyim benden daha zayif duruyo boyuda bensen belki 2-3cm uzundur.
Ben inanamadim 61 olduguna
Sıkı vucudu hic sarkmadan verdi
Spor sevmemek ne kötü
Suan tv de pilates yapıyolar ben yorganın altından izliyorum :)
hehe hadi spor aaa :)) ben de bugün tekrar başlıyorumSıkılassak evet tartıdaki rakamlar etkilemicek goruntumuzu
Soyle diyim komsumun.kizi sismandi kilo verdi yuruyo yemiyo calısıyo baya sıkılasarak verdi
Kız 61kiloymus ben 55lerdyim benden daha zayif duruyo boyuda benden belki 2-3cm uzundur.
Ben inanamadim 61 olduguna
Sıkı vucudu hic sarkmadan verdi
Spor sevmemek ne kötü
Suan tv de pilates yapıyolar ben yorganın altından izliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?