- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 35
Canım senin topige bakınca vicdan azabı cekiyorum.hehe hadi spor aaa :)) ben de bugün tekrar başlıyorum
neler yapıyosun?hehe hadi spor aaa :)) ben de bugün tekrar başlıyorum
ben bugün yürüyüş ve hafif tempolu koşu yapıcam.ya sen?neler yapıyosun?
İzlemesi daha guzel oluyo yahahahaha sonunda bastım kahkahayıbende arada açıyorum internetten izliyorum, izlerken de bişeyler atıştırıyorum.. ah keşke izleyerek de kilo verebilsek diyorum güzel olmaz mıydı hıııı?
ay canım ben de bi bıraktım şimdi bugün tekrardan başlıyorum.hadi gel beraber birbirmizi gaza getiririz..haftada 3 gün 15 dk yürüyüş(1 mil leslie) ile başlasana..başlamak için çok rahat bir program oluyor..haftanın 3 günü 15dk nedir ki?benim sayfadaki ilk program.her hafta 5 dk artıyorCanım senin topige bakınca vicdan azabı cekiyorum.
Cabuk sıkılıyorum nasıl sevcem ben bu sporu
Yoklugun cok aranıyo bu arada tatiflerini merakla takip ediyorum
Bir gaz alıp gelcem insallah.
Bende bugun magza gezicem sayılırsa yurumeden baslıcam.ben bugün yürüyüş ve hafif tempolu koşu yapıcam.ya sen?
Su leslie den bisi anlamadım bi arastirim senin topigede bakip ogrenim inan cok istiyorum hic sıkı degilim göbek bıngıl bıngılay canım ben de bi bıraktım şimdi bugün tekrardan başlıyorum.hadi gel beraber birbirmizi gaza getiririz..haftada 3 gün 15 dk yürüyüş(2 mil leslie) ile başlasana..başlamak için çok rahat bir program oluyor..haftanın 3 günü 15dk nedir ki?benim sayfadaki ilk program.her hafta 5 dk artıyor
canım benim ya :))) ben şuan kilo veremiyorum..daha dogrusu tartılmadım ama kilom aynı anlıyorum.sürekli sandiviç sandiviç içim dışım sandiviç oldu şu iki hafta.. tekrardan spor a agırlık vererek başlıyorum..yediklerimi biraz daha azaltıp daha dikkatli olacagım..yaza ne kaldı ki?Bende bugun magza gezicem sayılırsa yurumeden baslıcam.
Sen cok güzel gidiyosun canım ya
Hem ac kalmıyosun hemde kilo veriyosun.
Kızlar simsims in topiginden bir cok tarif ögrendim ben
Yulafida onun tarifiyle yaptim ilk sevdim
Kasarli mantarida ondan özenip yaptım sevdim.
yaa hiç bişi yok o kadar kolay kiiiiSu leslie den bisi anlamadım bi arastirim senin topigede bakip ogrenim inan cok istiyorum hic sıkı degilim göbek bıngıl bıngıl
bugünkü planım;ben bugün yürüyüş ve hafif tempolu koşu yapıcam.ya sen?
Yerinde yuruyosun sanirim ve bir diger gun artiyo galiba kafam basmadi detayli okuyup ogrenmem lazim videolarina bakmistim daha onceyaa hiç bişi yok o kadar kolay kiiii
Ben hic yapmadim.ama ayran detoxunu yapmayi dusunuyorum 2gunde 3kilo yagdan gidiyo diyolarkızlara aranızda sıvı diyeti uygulayan var mı
canım leslie bacak çalıştırıyor, senin bacakların zaten ince ama bi araştır bakalımSu leslie den bisi anlamadım bi arastirim senin topigede bakip ogrenim inan cok istiyorum hic sıkı degilim göbek bıngıl bıngıl
hani haftasonu yapıyordukBen hic yapmadim.ama ayran detoxunu yapmayi dusunuyorum 2gunde 3kilo yagdan gidiyo diyolar
Oyleyse yapmim hiccanım leslie bacak çalıştırıyor, senin bacakların zaten ince ama bi araştır bakalım
Beyzabet de yoktu bi yapamadim bende corbayi yaptim ama.ogunlerde corba niyetine yedim acayip.tok tutuyo tecrube ettimhani haftasonu yapıyorduk
bu hafta da benim sınavlarım var
ben 45 dklık 1 mile yapıyorum acaba ben mi yanlış yapıyorumleslie 1 mil 15dk hafta 3 gün yapıyorsun,ilaç niyetine :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?