bence yap ,hiç yapmamaktan iyidir..sonuçta evde yürüyüş yapıyorsun diye düşün.. tüm vücudun yürüyüş yapar gibi çalışıyor işte :)Oyleyse yapmim hic
Benim bacak kol ince bana toto gobek icin lazim
Leslienin ne ise yaradigini bilmiyorum ki
Sadece yerinde yuruyosun onu biliyorum
senin yaptıgın 3 mile :)ben 45 dklık 1 mile yapıyorum acaba ben mi yanlış yapıyorumüstünde kırmızı altında siyah bişey var hatunun onu yaptım dün..
Bu gobus ve toto da calistrir ama bunu yaparim ben saol canimleslie 1 mil 15dk hafta 3 gün yapıyorsun,ilaç niyetine :))))
Sadece sıvı mı tuketmis enteresan.jared leto yapmış 10 günde 10 kilo vermiş adam zayıflamak kilo almaktan daha kolay diyo istesem daha çok veririm diyo nasıl kıskandım ya
Ahaha sen sporun leslienin dibine dibine vurmusun kenks.START! Walking at Home American Heart Association 3 Mile Walkohaaa ben bunu yapmışım.. hiç ismini tamamen okumamıştım.. bende diyorum neden geberdim illa düşükten mi başlamam gerek burdan direk atlasam olmaz mı simsims
sırf sulu şeylerle beslenip normal yaşamına devam edebilmiş mi? ben yataktan çıkamam muhtemelen..jared leto yapmış 10 günde 10 kilo vermiş adam zayıflamak kilo almaktan daha kolay diyo istesem daha çok veririm diyo nasıl kıskandım ya
yani kilo almak kadar kolay şey mi var yaSadece sıvı mı tuketmis enteresan.
Kilo almak daha zormus hep oyle diyolar
Yahu gece manti ,patates kizartmasi, borek yedimiydi gelsin kilolar.
hehehe :) yooo bence 3 mile gayet iyiSTART! Walking at Home American Heart Association 3 Mile Walkohaaa ben bunu yapmışım.. hiç ismini tamamen okumamıştım.. bende diyorum neden geberdim illa düşükten mi başlamam gerek burdan direk atlasam olmaz mı simsims
sporcunun acemisi böyle olurAhahah
15dk yaparim ben onu bugunhehehe :) yooo bence 3 mile gayet iyiben tr_lelli üşenmesin,alışsın diye onu önerdim.ben de öyle başladım çünkü
leslie'nin dibini ekmekle sıyırmışım yahuAhaha sen sporun leslienin dibine dibine vurmusun kenks.
ben tv izleyerek yaptım..15dk yaparim ben onu bugun
3millere bakmim ozaman ben simdi geregi yok yani dimi dimi gözüm korkar morkar.
Sana leslie nin bir oyunu muu buusporcunun acemisi böyle olurtr_lelli şuan işyerinde saf saf gülüyorum hahahaha..
kendimi kandırılmış hissediyorum
Benim.kafam bassa soylicektim aslindaleslie'nin dibini ekmekle sıyırmışım yahuhiç söylemiyosunuz da vallahi..
dün bi kara çikolatayı hüplettim diye beddua ettiniz dimi, ben ondan ölü balık gibi baktım dimi!!!Sana leslie nin bir oyunu muu buu
Aldı kalorilerii verdi zûlumuu
Spora doymadan
Göcüp gidecekesinn
hehehe bence de15dk yaparim ben onu bugun
3millere bakmim ozaman ben simdi geregi yok yani dimi dimi gözüm korkar morkar.
Tv den wifi baglanıp youtube acip yapmak lazımben tv izleyerek yaptım..
kadın çok konuşuyo anlamıyorum da sıkılıyodum..
açtım tv yı güzel de bi film varmış bi tv ye baktım bı kadına baktım
bi kare çikolata derken bi parça mı? bir paket mi?dün bi kara çikolatayı hüplettim diye beddua ettiniz dimi, ben ondan ölü balık gibi baktım dimi!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?