Nİyet ettim diyet etmeye.

Oyleyse yapmim hic
Benim bacak kol ince bana toto gobek icin lazim
Leslienin ne ise yaradigini bilmiyorum ki
Sadece yerinde yuruyosun onu biliyorum
bence yap ,hiç yapmamaktan iyidir..sonuçta evde yürüyüş yapıyorsun diye düşün.. tüm vücudun yürüyüş yapar gibi çalışıyor işte :)

jared leto yapmış 10 günde 10 kilo vermiş adam zayıflamak kilo almaktan daha kolay diyo istesem daha çok veririm diyo nasıl kıskandım ya

Eklentiler

• jared-leto-1-300x295.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 51
jared leto yapmış 10 günde 10 kilo vermiş adam zayıflamak kilo almaktan daha kolay diyo istesem daha çok veririm diyo nasıl kıskandım ya
Sadece sıvı mı tuketmis enteresan.
Kilo almak daha zormus hep oyle diyolar
Yahu gece manti ,patates kizartmasi, borek yedimiydi gelsin kilolar.

START! Walking at Home American Heart Association 3 Mile Walk ohaaa ben bunu yapmışım.. hiç ismini tamamen okumamıştım.. bende diyorum neden geberdim illa düşükten mi başlamam gerek burdan direk atlasam olmaz mı simsims

Ahaha sen sporun leslienin dibine dibine vurmusun kenks.

sırf sulu şeylerle beslenip normal yaşamına devam edebilmiş mi? ben yataktan çıkamam muhtemelen..

hehehe :) yooo bence 3 mile gayet iyi ben tr_lelli üşenmesin,alışsın diye onu önerdim.ben de öyle başladım çünkü

15dk yaparim ben onu bugun
3millere bakmim ozaman ben simdi geregi yok yani dimi dimi gözüm korkar morkar.
ben tv izleyerek yaptım..
kadın çok konuşuyo anlamıyorum da sıkılıyodum..
açtım tv yı güzel de bi film varmış bi tv ye baktım bı kadına baktım

ben tv izleyerek yaptım..
kadın çok konuşuyo anlamıyorum da sıkılıyodum..
açtım tv yı güzel de bi film varmış bi tv ye baktım bı kadına baktım
Tv den wifi baglanıp youtube acip yapmak lazım
Bende izlemeden yapamam unuturum.naapcamı izleyerek yapicamda kadin iyi bisiler diyodur dimi

Kalkin koca totolu pis mahlukatlar falan demez herahal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…