ben bayılıyorum bu kadına,enerjisine… o konuşmasa ben yapmam herhalde,gayet hoş sohbet :))Tv den wifi baglanıp youtube acip yapmak lazım
Bende izlemeden yapamam unuturum.naapcamı izleyerek yapicamda kadin iyi bisiler diyodur dimi
Kalkin koca totolu pis mahlukatlar falan demez herahal.
Cukulata yedim dedin gittim saralle yedimdün bi kara çikolatayı hüplettim diye beddua ettiniz dimi, ben ondan ölü balık gibi baktım dimi!!!
Paket yemis paket koca paket hemde koccaman bide kilo vermisssbi kare çikolata derken bi parça mı? bir paket mi?
hadi yaaa iyiymişşş..çikolata diyeti tarifini versin biz de yiyelimmmmPaket yemis paket koca paket hemde koccaman bide kilo vermisss
Ben muttsuzz
Ben öllüü
Ben vefaaatt
niyetim 1 parçaydı ama 1 paket gitti.. antep fıstıklı sütlü çikolatabi kare çikolata derken bi parça mı? bir paket mi?
ooof DAMAK mı yoksaaaniyetim 1 parçaydı ama 1 paket gitti.. antep fıstıklı sütlü çikolata
gözlerim böyle döndü
hahahahaCukulata yedim dedin gittim saralle yedim
Simdi sen cukulata yedim de ben bu sefer Allahim @mandaliiina kuluna 5mil leslieler yaptir dicem hatta bu beddua seanslarini balkon konusmasi esliginde yapiiciimmm
Yok yok kiyamam bugun neli cikolata yicen senhahahahaAllahım benden al mandalinanın totosuna ekle deme de..
Bakalım bugun bende oldum hafta sonu kac cıkcamohoo yetişemiyom gayri sizlere ben ya.. döktürmüşsünüz gene yahuu.. mandalina sen regli sonrası eksi çıkmışsın demkki.. ohh süper..
hehe bu bi işaret benceBen burda cikolata diyorum aynes sut yogurt peynir reklami cikiyo
Evren bile karsi
Otur yogurt ye cikolatada senin neyine diyo sanki.
Kolay gelsin cnmhehe bu bi işaret bencetr_lelli gene gelirim,sohbet çok keyifli ama temizlik beni bekler öptüm sizi kızlar
teşekkür ederim canımKolay gelsin cnm
Benimde abim bırak şu diyeti diyorBakalım bugun bende oldum hafta sonu kac cıkcam
Dun canım nasil cikolata istedi saralle yedim
Saralle kavanozu ve cay kasigi elimde esim güldü baya
Hale bak ya dedi
Adam hic öyle gormemisti beni
markası bu..ooof DAMAK mı yoksaaa
o kadar çok çikolatadan bahsedimce gidip 1 avuç leblebi şeker yedim.. çikolata yemicemYok yok kiyamam bugun neli cikolata yicen sen
benimki çikolata dediğimde kutuyla alıyo artıkBakalım bugun bende oldum hafta sonu kac cıkcam
Dun canım nasil cikolata istedi saralle yedim
Saralle kavanozu ve cay kasigi elimde esim güldü baya
Hale bak ya dedi
Adam hic öyle gormemisti beni
benimki kurabiyeleri karşımda yiyo.. sen diyettesin ya seninkini de ben yiyim diyo karşıma geçip yiyoBenimde abim bırak şu diyeti diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?