Nİyet ettim diyet etmeye.

LELLİCİM. sen bu ara tartılmöa artı çıkarsın cane.. neden dersen egli olunca ödem oluyo.. canın boş yere sıkılmasın cane..ben bu sabah tartılayım dedim ama ıııı olmadı ya.. kesin çok +dayım moralimi iyice bozmıyim dedim.. bugün her halükarda başladım diyete sonuçta.. diyet değil sağlıklı beslnem. doymak için değil yaşamak için beslenme benimkisi:)

lellim yarın sabah tartılcam bildirim yapcem inş..(cane 3 gündür wc ye çıkamadım çünki)sabah tartımayı düşündüm ama.. oda etkiliyor çünki.. bugün inş wc ye çıkayım sabah tartılcem bildircim ki bakıcez hafta sonu ne kaa eksi görcez inş:)

Yeni tartimi alana kadar tartilmicam yani persembeye kadar.
Bakalim fark olcak mi

Benim tartı artık böyle dicek

(Cikmadi )

Son düzenleme:
uyguladığın özel bi diyet yada spor var mı? nelere dikkat ediyosun?

ılk hafta 4 gun 1 er saat yurudum ofisten eve kadar
sadece sabahları 1 dılım kepek ekmegı yedım
ogleden sonra bol lıght sut ve yogurt yedım
akşam 6 dan sonra bısı yememeye calıstım ama kaçamaklar oldu
bugunden ıtıbaren cok daha dıkkatlı bı dıyet yapacagım
ıstersen takıp et benı 60 günde 10 kilo vermek konum

inşallah hedefine ulaşırsın hemen bakıyorum topiğinee

kızllarrrrr elma detoksu mu yapsak?
6 gün de 5 kilo diyoo valla tam 48 olurum mükemmel olurrr..
işyerinde halsiz kalır mıyım acep

bi elimde su böreği, diğer elimde meyveli soda, karşımda bılgısayar elma detoksu okuyorum

ewet öğle yemeğim bir tabak etli nohut yemeği 3-5 çatalda yeşil salata..bir bardak da su..
2 gibi de beyaz çayımı içerim..aa öğün yapmam herhalde..
akşama da evde nohut yapacaktım ıslamıştım. şansa bakınki burada aynısı çıktı:)
ama pilav yemedim baklava vardı yemedim.. yemiciiimm.. tutuicimm bu gırtlağımı:)

Öldüm offff cam siliyorum çok Yoruldum az kaldı bitmesine çok pislenmeden siliyorum sonra işler birikiyor elim Ayağım birbirine karışıyor bu arada unutmadan bende kaçamak yaptım neler yediğini yazmıcam canınız çeker allahtan akşam olmadı sabahtı bugün pek bize yemeyi düşünmüyorum bol bol su içerim çook acıkırsam yoğurt yerim bu kadar yarın tartıda kesin artı görürüm neyseki cam silmek beni epey yordu biraz olsun eritmişimdir yediklerimi

seni gidi senii .. kaçamaklı gız seni:))
afiyet olsun canım.. dengelersin bir şeklide ne yapcan oluyo işte nefis çekiyoı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…