- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 35
uyguladığın özel bi diyet yada spor var mı? nelere dikkat ediyosun?Diyette bugun 15.gün
geçen 14 gunun özeti şöyle :
1. gün kilo.........72,5
15.gün kilo........69
Fark - 3,5 kg
mart 28de yazmışım bu msj.. daha ancak başlıyom diyet.. amaninn... bu ne kaa böyle iradesizlikmiş anacummmmmm...Nutellasiz kayvalti omazzz hafta sonu.. hafta ici tam gaz geliom inss:) bekle beni efemm:))
Yeni tartimi alana kadar tartilmicam yani persembeye kadar.LELLİCİM. sen bu ara tartılmöa artı çıkarsın cane.. neden dersen egli olunca ödem oluyo.. canın boş yere sıkılmasın cane..ben bu sabah tartılayım dedim ama ıııı olmadı ya.. kesin çok +dayım moralimi iyice bozmıyim dedim.. bugün her halükarda başladım diyete sonuçta.. diyet değil sağlıklı beslnem. doymak için değil yaşamak için beslenme benimkisi:)
Benim küçük abimde beni hep kaçamak yaparken yakalıyo hep alay ediyor heheh diyet böyle olmaz diyo bn napim anca 3 ay yapabildimbenimki kurabiyeleri karşımda yiyo.. sen diyettBNnapiin ya seninkini de ben yiyim diyo karşıma geçip yiyo
Evt cnm cikmiyolellicim görünmüyi resimki:)
uyguladığın özel bi diyet yada spor var mı? nelere dikkat ediyosun?
inşallah hedefine ulaşırsın hemen bakıyorum topiğineeılk hafta 4 gun 1 er saat yurudum ofisten eve kadar
sadece sabahları 1 dılım kepek ekmegı yedım
ogleden sonra bol lıght sut ve yogurt yedım
akşam 6 dan sonra bısı yememeye calıstım ama kaçamaklar oldu
bugunden ıtıbaren cok daha dıkkatlı bı dıyet yapacagım
ıstersen takıp et benı 60 günde 10 kilo vermek konum
inşallah hedefine ulaşırsın hemen bakıyorum topiğinee
seni gidi senii .. kaçamaklı gız seni:))Öldüm offff cam siliyorum çok Yoruldum az kaldı bitmesine çok pislenmeden siliyorumsonra işler birikiyor elim Ayağım birbirine karışıyor bu arada unutmadan bende kaçamak yaptım neler yediğini yazmıcam canınız çeker allahtan akşam olmadı sabahtı bugün pek bize yemeyi düşünmüyorum bol bol su içerim çook acıkırsam yoğurt yerim bu kadar yarın tartıda kesin artı görürüm neyseki cam silmek beni epey yordu biraz olsun eritmişimdir yediklerimi
oh miss.. afiyet şifa olsun sana güzelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?