Vallaha oldum kaçamaklı kız aynen ben anlıyorum kaçamaktan sonra 2-3gün dikkat edince düzeliyor hemen kilom ah şu tatlı bağımlılığıma bi çare bulamadımseni gidi senii .. kaçamaklı gız sdüzenliyor hemeiyet olsun canım.. dengelersin bir şeklide ne yapcan oluyo işte nefis çekiyoı..
Saol sekeroh miss.. afiyet şifa olsun sana güzelim:)
of aman aman hatırtama bana tatlıyı canım.. bende tatlı diyetine girdim bir nevi.. ağzıma sürmicem dedim..inş da beceririm yaVallaha oldum kaçamaklı kız aynen ben anlıyorum kaçamaktan sonra 2-3gün dikkat edince düzeliyor hemen kilom ah şu tatlı bağımlılığıma bi çare bulamadım
az sayılmaz canım ya.. kalori hesabına göre şimdiye kadar 660 cal almışım yahu.Saol seker
Senin mamalar az az olmus hadi bakalım
Oldugu kadar olmadigi kader napak kuzu ya.Bu kez fena taktım ama inş 3 gün bırakmam yahayat stilimi değiştirmem şart ama başarıımıyim emin değilim hiç (
Haklısın cane ya.. daha fazla üstüne eklememek bile bişi belkide dimi.. Haftaya 3 aylara giriceğiz inş.. niyetimde oruç tutmak var.inş tutabilirm.. beni tek tutan şey.. p.tesi başlayıp cumaya kadar niyetim var.. ama inş yapabilirm .. başarırım inş..Oldugu kadar olmadigi kader napak kuzu ya.
1kilo bilem versek 1kilo 1kilodur o moddayım inan.
Orucla ben daha cok alıyorum sanki ya naapcaz bakalımHaklısın cane ya.. daha fazla üstüne eklememek bile bişi belkide dimi.. Haftaya 3 aylara giriceğiz inş.. niyetimde oruç tutmak var.inş tutabilirm.. beni tek tutan şey.. p.tesi başlayıp cumaya kadar niyetim var.. ama inş yapabilirm .. başarırım inş..
Kız Allah senii ne etmesin:))koptum..Kızlar
Ben su leslie ye surdan basladım
Dogru basladim umarim yarin hangisini yapicam?
(Fena terledim domates gibi kizardim
Tabletten acip karsima koydum izleyerek yaptim kadina yetiscem die canim cikti )
50tane pilates cömelme haraketi
50twster hareketi(oklavayla) yaptım
Cok pis geliyorum ya öyle böyle degil.
Oyhhss bayılazzaayımmm
ben sahur yapmıyorum cane.. sadece bir kaç hurma yiyorum..su içiyorum birde belki haşalnmış bir yımırta yiyiom.. o kadan.. o yüzden gidiyor canım bende..Orucla ben daha cok alıyorum sanki ya naapcaz bakalım
Anam kariya yetiscem diye hali kaydi dusuyodum oyle bi yapiyoki o geri gidiyo ben ileriKız Allah senii ne etmesin:))koptum..
Domatis güzeli....Afferim saa.. darısı başıma ola.:)
hahhaaaaaaa:)he valla.. bir kere bende yapmıştım.. hakllsın .. ama var ya canım çıkmıştı zaarr. hakllsın.. onlarad ne enerji var bu kdan bilmiim.. ben bir yerede patlamıştım. burakmıştım.. 3 mil yapıyordum bende..Anam kariya yetiscem diye hali kaydi dusuyodum oyle bi yapiyoki o geri gidiyo ben ileri
O kolunu havaya kaldiriyo ben assa hic de mi yorulmaz bidi bidi konusuyo good falan diyo az biraz anliyom iste kıt ing.cemle
Beni begendi iyi gidiyosun dedi hahahahha:)
Allah razi olsun teyzemden :))))
Bi de az yavas olsa hareketi gorcem, yetiscem diye o yana.bu yana.yamuldum
Bi yerinde durmuyo zaar.
@mandaliina direk 3mille baslamis hatun king ya.hahhaaaaaaa:)he valla.. bir kere bende yapmıştım.. hakllsın .. ama var ya canım çıkmıştı zaarr. hakllsın.. onlarad ne enerji var bu kdan bilmiim.. ben bir yerede patlamıştım. burakmıştım.. 3 mil yapıyordum bende..
tarih tarih hedef koymak daha mantıklıymış aslında.. böylece son raddeye gelmeden ipleri sıkı tutarsın..tatlım 14 hazıranda evlenıyorum hedef 61-60 cıvarı gelınlık gıymek :)
hedefım şoyle
30.04...........65.9
15.05............63
30.05...........61
13.06............59,9
3 mile olduğunu bileydim başlar mıydım hıııııı@mandaliina direk 3mille baslamis hatun king ya.
Ben hep 1milde kalim bari :)
Rakip bak cam sildim temizlik yaptım öldüm ama sırf seni geçmek için sporumu da yapıyorum akşam bildiricem yaptığım sporları sende her akşam yaz olurmu?mandalsildim post: 40475359 .!.:3 mile olduğunu bileydim başlar mıydım hıııııı
ben hep 3 mile açıp taş çatlasın 10 dakıkada bırakıyordum..
dünFeraceli ile spor yarışmasına girdik de o yüzden hırslandım bide çikolatanın vermiş olduğu vicdan azabı var tabi...
bende hala tam yapamıyorum.. mesela kol hareketlerini yapmıyorum zaten kollarımda sorun yok bide hepsine birden uyum sağlayamıyorum..Anam kariya yetiscem diye hali kaydi dusuyodum oyle bi yapiyoki o geri gidiyo ben ileri
O kolunu havaya kaldiriyo ben assa hic de mi yorulmaz bidi bidi konusuyo good falan diyo az biraz anliyom iste kıt ing.cemle
Beni begendi iyi gidiyosun dedi hahahahha:)
Allah razi olsun teyzemden :))))
Bi de az yavas olsa hareketi gorcem, yetiscem diye o yana.bu yana.yamuldum
Bi yerinde durmuyo zaar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?