Nİyet ettim diyet etmeye.

seni gidi senii .. kaçamaklı gız sdüzenliyor hemeiyet olsun canım.. dengelersin bir şeklide ne yapcan oluyo işte nefis çekiyoı..
Vallaha oldum kaçamaklı kız aynen ben anlıyorum kaçamaktan sonra 2-3gün dikkat edince düzeliyor hemen kilom ah şu tatlı bağımlılığıma bi çare bulamadım

Vallaha oldum kaçamaklı kız aynen ben anlıyorum kaçamaktan sonra 2-3gün dikkat edince düzeliyor hemen kilom ah şu tatlı bağımlılığıma bi çare bulamadım
of aman aman hatırtama bana tatlıyı canım.. bende tatlı diyetine girdim bir nevi.. ağzıma sürmicem dedim..inş da beceririm yaaslına bakarsanız tatlı yiyince insan daha çabuk acıkıyor.. baklava vardı iki dilim ama yemedim:)direncem inş direncemmm:)

Saol seker
Senin mamalar az az olmus hadi bakalım
az sayılmaz canım ya.. kalori hesabına göre şimdiye kadar 660 cal almışım yahu.
akşamda daha yicem..1000 i geçmesin istiyorum ama inş başaırıım ya.

Oldugu kadar olmadigi kader napak kuzu ya.
1kilo bilem versek 1kilo 1kilodur o moddayım inan.
Haklısın cane ya.. daha fazla üstüne eklememek bile bişi belkide dimi.. Haftaya 3 aylara giriceğiz inş.. niyetimde oruç tutmak var.inş tutabilirm.. beni tek tutan şey.. p.tesi başlayıp cumaya kadar niyetim var.. ama inş yapabilirm .. başarırım inş..

Kızlar
Ben su leslie ye surdan basladım
Dogru basladim umarim yarin hangisini yapicam?
(Fena terledim domates gibi kizardim
Tabletten acip karsima koydum izleyerek yaptim kadina yetiscem die canim cikti )
50tane pilates cömelme haraketi
50twster hareketi(oklavayla) yaptım
Cok pis geliyorum ya öyle böyle degil.

Oyhhss bayılazzaayımmm

Orucla ben daha cok alıyorum sanki ya naapcaz bakalım

Kız Allah senii ne etmesin:))koptum..
Domatis güzeli....Afferim saa.. darısı başıma ola.:)

Kız Allah senii ne etmesin:))koptum..
Domatis güzeli....Afferim saa.. darısı başıma ola.:)
Anam kariya yetiscem diye hali kaydi dusuyodum oyle bi yapiyoki o geri gidiyo ben ileri
O kolunu havaya kaldiriyo ben assa hic de mi yorulmaz bidi bidi konusuyo good falan diyo az biraz anliyom iste kıt ing.cemle
Beni begendi iyi gidiyosun dedi hahahahha:)
Allah razi olsun teyzemden :))))
Bi de az yavas olsa hareketi gorcem, yetiscem diye o yana.bu yana.yamuldum
Bi yerinde durmuyo zaar.

hahhaaaaaaa:)he valla.. bir kere bende yapmıştım.. hakllsın .. ama var ya canım çıkmıştı zaarr. hakllsın.. onlarad ne enerji var bu kdan bilmiim.. ben bir yerede patlamıştım. burakmıştım.. 3 mil yapıyordum bende..

@mandaliina direk 3mille baslamis hatun king ya.
Ben hep 1milde kalim bari :)

tatlım 14 hazıranda evlenıyorum hedef 61-60 cıvarı gelınlık gıymek :)

hedefım şoyle
30.04...........65.9
15.05............63
30.05...........61
13.06............59,9
tarih tarih hedef koymak daha mantıklıymış aslında.. böylece son raddeye gelmeden ipleri sıkı tutarsın..
hayırlı olsun bu arada bol şans canım

oooo sportif tr_lelli
bende habire kek hamur yiyp duruyorum.. işler rahat bugün kendimi yemeğe verdim..
amaaaaaa öğle arasında leslie 3 mile yaptım.. 100 ip hopladım.. en azından yediklerimi yakmışımdır dimi dimi dimiiiii?
bu arada kimse beni takmamış ama elma detoksu diyorum nasıl diyorum mantıklı mı diyorum işyerinde çok halsiz kalır mıyım diyorummmm???? kafamda deliii sorularrrrr

@mandaliina direk 3mille baslamis hatun king ya.
Ben hep 1milde kalim bari :)
3 mile olduğunu bileydim başlar mıydım hıııııı
ben hep 3 mile açıp taş çatlasın 10 dakıkada bırakıyordum..
dün Feraceli ile spor yarışmasına girdik de o yüzden hırslandım bide çikolatanın vermiş olduğu vicdan azabı var tabi...

Rakip bak cam sildim temizlik yaptım öldüm ama sırf seni geçmek için sporumu da yapıyorum akşam bildiricem yaptığım sporları sende her akşam yaz olurmu?

bende hala tam yapamıyorum.. mesela kol hareketlerini yapmıyorum zaten kollarımda sorun yok bide hepsine birden uyum sağlayamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…