Nİyet ettim diyet etmeye.

[QUOyapıncdaliina, post: 40475408, member: 644513"]bende hala tam yapamıyorum.. mesela kol hareketlerini yapmıyorum zaten kollarımda sorun yok bide hepsine birden uyum sağlayamıyorum..[/QUOTE]
Bende başta yapmıyordum sonra bi yapeem dedim rahat 1 hafta kollarıma iğneler battı sanki

canım hiç tavsiye etmem öyle elma diyetiymiş. isveçmiş cart curt.. bana uymaz.. bu tür diyetlrde çabuk veriyorsun.. ama hemende geri geliyo.. bence yapma boşver..

canım hiç tavsiye etmem öyle elma diyetiymiş. isveçmiş cart curt.. bana uymaz.. bu tür diyetlrde çabuk veriyorsun.. ama hemende geri geliyo.. bence yapma boşver..
elmayı zaten çok sveiyorum ya ondan..
ben önceki hafta öğle arasında elmayla geçiştiriyordum belki kilo vermeme yardımcı olmuştur..
haklısın.. ama güzel bi kahvaltı yapıp en azından akşam yemeklerini elmayla geçiştirebilirim.. şu haplarım bi bitsin de..

Tamam canım unutmadan ben bugün bombastik kaçamak yaptım yarın tartıldıktan sonra keyfim hâyli kaçacak ufff
ben bilmem haftaya pazartesi sana tartı yolu gözüktü.. tüm kaçamakların tartıda çıkıcak ben leslie yapsam da terlemiyorum ya.. bu hem avantaj hem dezavantaj.. terlemek=kilo vermek, terlersemde iş yerinde yapamam

öyle olabilir..ama sadece bi günü elmayla geçiştirmek bana hiç mantıklı gelmiyor.. ama dediğin gibi öğle yemeği yerine olabilr.. bir öğününü elmayla yapabilrisin.

benide çok pis gaza geitiryonuz kızlarrrr.. bende akşama gene pilatesime start veriyoum.. perşembeden beridir yapamdım çünki..
eve de yürüyerek gideceğiz inş..

[QUOTE="mandaliina, post: 40475597, member: 64451görürsilmem haftaya pazartesi sana tartı yolu gözüktü.. tüm kaçamakların tartıda çıkıcak ben leslie yapsam da terlemiyorum ya.. bu hem avantaj hem dezavantaj.. terlemek=kilo vermek, terlersemde iş yerinde yapamam [/QUOTE]
Bende terlemiyorum offf nedesen yeridir canm ya artık sadece haftada bir gün kaçamak yapma hakkı verdim oda bir öğün ve sadece bir şey ne bu ya dünyaları yedim bugün

benide çok pis gaza geitiryonuz kızlarrrr.. bende akşama gene pilatesime start veriyoum.. perşembeden beridir yapamdım çünki..
eve de yürüyerek gideceğiz inş..
Ablam pilates çok iyi ya bn diyete ilk başladığım zamanlar sabah 20 dk akşam 20 dk yapıyordum bnde başlıcam artık sabah sporlarını yarın hele bi tartılayım yeni kurallar eklicem diyete

bi elimde su böreği, diğer elimde meyveli soda, karşımda bılgısayar elma detoksu okuyorum
Kuzu ben elma,karpuz,muz diyeti falan yapamam ziira o meyveden tiksinirim yaparsam
Sok dietleri hic yapmam geri kalsin
5verir 3geri alirsin
Bide yagdan mi gidiyo onda vitamin yok kalsiyum yok protein yok
Yanlis bence yapma oyle seyler
Sen pizzaa cikilatani ye zaten veriyosun ben derdime yanim surda ya

Erken oldu ama ben aksamı kapattım
Tükkan kapandı :) olsa tükkan sizin yani

Aksam meyve,leblebi ve turevleriyle gecirmeye alıstım nasıl olsa.
Yersem ilistiririm yine suralara bi yerlere

Semizotusalatası(yiyemedim ama)
Izgara tavuk (gögüs)
Izgarada 4 biber
Izgarada 1 domates
1lavaş
Su

Aksami erken yiyorum.ama acıkmıyomuyuma gelelim.
Ara da yapmıyorum ben cunku canım istemiyo.

Aksam meyve,leblebi,bitki cayı, cilek,yogurt vs yiyorum
Bu aralar saat 9da bi sızıyorum tv karsisinda 1saatte olsa sonra uyaninca esim ve oglumun uyuma, yatak acma,arkalarini toplama fasli oluyo hic acıkmıyorum aklıma gelmiyo.
Helede survivor varken hic aramıyorum.
Ben saat 9-10larda esimle oturup yemek yerdim beklerdim yani gelmesini artık mecbur tek yiyo eslik etmiyorum
İctiklerim özellikle leblebi ve yulaf ezmesi feci tok tutuyo.
Tok tutan yeni bisiler daha arastirmam lazim
Papatya cayida uykuma uyku katiyo saolsun varolsun.

Valla bu da son baska bisi yemicem derken çarpılmam inşallah.!

Bizim evde çilekli puding var ki!
Hemide yarım yaglı sütten yapıldı ki!
Tadı da, kokusuda gel beni ye diyo ki!
Altında da kakolu bisküvi varmış
Pudingede bisküvi cok yakısırmıs
O da bukadar güzel olmasaymıs
Canımda çekmeseymiş hıh!

Sabah 07:30 (30 kalori)
2 adet kuru kayısı

Kahvaltı 08:30 (150 kalori)
2 dilim kepek ekmeği
kibtir kutusu kadar beyaz peynir

Ara 11:00 (40 kalori)

1 adet salatalık
yarım elma
yeşil çay

Öğlen 13:00 (800 kalori) yaramazlık yaptım
2 ciğer şiş 400 kal
2 parça tavuk 150 kal
kavurma 150 kal
1 parça lavaş 50 kal
salata 50 kalori

Ara 15:30 (55 kalori)
200 ml light süt

Ara 18:30 (20 kalori)
1/4 elma

bugun tam 1100 kalori alındı baska hıcbısey yenmeyecek!!!!!!

Oohh mis.. kis Allah seni ne etmiyi:)) senle ben ayni kafadan:) rafadan tayfa:)) hihooo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…