canım hiç tavsiye etmem öyle elma diyetiymiş. isveçmiş cart curt.. bana uymaz.. bu tür diyetlrde çabuk veriyorsun.. ama hemende geri geliyo.. bence yapma boşver..oooo sportiftr_lelli
bende habire kek hamur yiyp duruyorum.. işler rahat bugün kendimi yemeğe verdim..
amaaaaaa öğle arasında leslie 3 mile yaptım.. 100 ip hopladım..en azından yediklerimi yakmışımdır dimi dimi dimiiiii?
bu arada kimse beni takmamış ama elma detoksu diyorum nasıl diyorum mantıklı mı diyorum işyerinde çok halsiz kalır mıyım diyorummmm???? kafamda deliii sorularrrrr
akşam toplu halde yazcam senin topiğine de canımRakip bak cam sildim temizlik yaptım öldüm ama sırf seni geçmek için sporumu da yapıyorum akşam bildiricem yaptığım sporları sende her akşam yaz olurmu?
tarih tarih hedef koymak daha mantıklıymış aslında.. böylece son raddeye gelmeden ipleri sıkı tutarsın..
hayırlı olsun bu arada bol şans canım
elmayı zaten çok sveiyorum ya ondan..canım hiç tavsiye etmem öyle elma diyetiymiş. isveçmiş cart curt.. bana uymaz.. bu tür diyetlrde çabuk veriyorsun.. ama hemende geri geliyo.. bence yapma boşver..
Tamam canım unutmadan ben bugün bombastik kaçamak yaptım yarın tartıldıktan sonra keyfim hâyli kaçacak ufffakşam topluayrıldıktan keyfin hayli kaçseninofffcpine de canım
Aynen bnde bir kere meyveli yoğurt diyeti yapayım dedim verdiğimden fazla aldımcanım hverdiğinin 2 etmem öyle elma diyetiymiş. isveçmiş cart curt.. bana uymaz.. bu tür diyetlrde çabuk veriyorsun.. ama hemende geri geliyo.. bence yapma boşver..
ben bilmem haftaya pazartesi sana tartı yolu gözüktü.. tüm kaçamakların tartıda çıkıcakTamam canım unutmadan ben bugün bombastik kaçamak yaptım yarın tartıldıktan sonra keyfim hâyli kaçacak ufff
öyle olabilir..ama sadece bi günü elmayla geçiştirmek bana hiç mantıklı gelmiyor.. ama dediğin gibi öğle yemeği yerine olabilr.. bir öğününü elmayla yapabilrisin.elmayı zaten çok sveiyorum ya ondan..
ben önceki hafta öğle arasında elmayla geçiştiriyordum belki kilo vermeme yardımcı olmuştur..
haklısın.. ama güzel bi kahvaltı yapıp en azından akşam yemeklerini elmayla geçiştirebilirim.. şu haplarım bi bitsin de..
Ablam pilates çok iyi ya bn diyete ilk başladığım zamanlar sabah 20 dk akşam 20 dk yapıyordum bnde başlıcam artık sabah sporlarını yarın hele bi tartılayım yeni kurallar eklicem diyetebenide çok pis gaza geitiryonuz kızlarrrr.. bende akşama gene pilatesime start veriyoum.. perşembeden beridir yapamdım çünki..
eve de yürüyerek gideceğiz inş..
Kuzu ben elma,karpuz,muz diyeti falan yapamam ziira o meyveden tiksinirim yaparsambi elimde su böreği, diğer elimde meyveli soda, karşımda bılgısayar elma detoksu okuyorum
Aha benim kafadan cak ekürimmcanım hiç tavsiye etmem öyle elma diyetiymiş. isveçmiş cart curt.. bana uymaz.. bu tür diyetlrde çabuk veriyorsun.. ama hemende geri geliyo.. bence yapma boşver..
Cakk cakk ekuricim.. canemm., aynen valla.. bana ters o tur diyetler.. yagdan gittiginede inanmiyorum .. tek tip beslenme nede olsa dimi.. saglikli degil.. en guzeli herseyden kararinda yemek.. zararli ehehh seyleri uimemek tatli hamur isi vs..Aha benim kafadan cak ekürimm
Oohh mis.. kis Allah seni ne etmiyi:)) senle ben ayni kafadan:) rafadan tayfa:)) hihooo:))Valla bu da son baska bisi yemicem derken çarpılmam inşallah.!
Bizim evde çilekli puding var ki!
Hemide yarım yaglı sütten yapıldı ki!
Tadı da, kokusuda gel beni ye diyo ki!
Altında da kakolu bisküvi varmış
Pudingede bisküvi cok yakısırmıs
O da bukadar güzel olmasaymıs
Canımda çekmeseymiş hıh!
Eki Görüntüle 1491875
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?