- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Menune geljnce gayt guzel.. ama tek yanlis burada ne bilionmuu lavas cane lavs:)) lavas olmasaymis suoermis:) ama onun hepicigini biyirdigine inanmiykm ben.. yemedin hepiciginj dimi yimedinn:)he de bana he dimi cane:))Erken oldu ama ben aksamı kapattım
Tükkan kapandı :) olsa tükkan sizin yani
Aksam meyve,leblebi ve turevleriyle gecirmeye alıstım nasıl olsa.
Yersem ilistiririm yine suralara bi yerlere
Semizotusalatası(yiyemedim ama)
Izgara tavuk (gögüs)
Izgarada 4 biber
Izgarada 1 domates
1lavaş
Su
Eki Görüntüle 1491814
Lavasda cok mu kalori var yaMenune geljnce gayt guzel.. ama tek yanlis burada ne bilionmuu lavas cane lavs:)) lavas olmasaymis suoermis:) ama onun hepicigini biyirdigine inanmiykm ben.. yemedin hepiciginj dimi yimedinn:)he de bana he dimi cane:))
Lavasda cok mu kalori var yaMenune geljnce gayt guzel.. ama tek yanlis burada ne bilionmuu lavas cane lavs:)) lavas olmasaymis suoermis:) ama onun hepicigini biyirdigine inanmiykm ben.. yemedin hepiciginj dimi yimedinn:)he de bana he dimi cane:))
100gr 157 calCankm tabikide lavasda kalorili.. hamur isi ekmek g1ibi dusun.. du bir bakiyim senin icin kac kalori imis..bende merak ettkm..
Şu uno'un 8lik paketinden almistim yemezsm aglar yaCane baktim 1 adeti 235 kalori imis.. seninkide yarim idi dimi., yani 117, 5 civari kmis.. cokda sayilmazmis ya.. ben daha fazla dusunmustum..
Sen de durum tersine isliyo ballısın canım ya.Spor yapacak bi mandalina vardi eve geldiği gibi yuvarlandiiii...
Gunluk sporum;
200 makas
100 ip
Leslie 3 mile
Aksam ne yedim;
2 tabak bulgur pilavi
2bardak ayran
1 kurabiye
1 bardak çay
Koca bi tabak patlamiş misir..
Oyyyyy ben kesin +'lardayim.. Acilen iştahim kesilmeli..
abarttım farkındayımSen de durum tersine isliyo ballısın canım ya.
Sen kilo verdim de de ben suralara bayılim azcık
ewet spor iyi oluyor canım.. sporsuz sıkılaşmıyorsun.. belkide ödem gidiyo bilemiyoruz.. en iyisi aslında ölçülmek..zayıfladığımızı o daha iyi belli ediyor.. kilo değişebiliyor.. wc ye çıkmak çıkmamak bile etkiliyor.. ödem varsa birgün + ertesi gün ödem gidince - olabiliyorsun.. en iyisi ölçülmek aslında..her hafta 1 kilo veriyorum hiç mi bişeyim bol gelmez..
hala giremediğim pantolonlarıma giremiyorum
acilen sıkılaşmalıyım!!!
bugünkü hedef leslie 3 mile x 2
Anlamadım canımabarttım farkındayım
sabah kahvatlısı; 2 dilim su böreği, bi kupa şekersiz çay..
evden çıkmadan 100 de makas yaptım..
Feraceli rakibim senin sporlarına neden etiketlemiyosun beniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?