Nede olsa eski topraklar.. daha sağlıklı büyümüşler.. sağlıklı yaşamılar..bizlerden şanslılarmış.. maşh.. Rabbim hayırlı ömürler versin..Saol cnm iyice bi doydumm valla
ozamanlar takıktım ama deli gibi yiyodum simdi aklima geldikce alıyorum
Herseyde bi sifa var buna inaniyorum
Benim.anneannemin bahceli bir evi var meyve agaclari otlar yazin az biber domateste eker dedemle
Ananende dedemde bahceden bir suru otu toplar pisirir yerler
Anneannem kaynatıp suyunu icer ve kaynamamis hic bi suyu icmez her suyu.kaynattirip sogutur ayirir.kendine oyle icer
Masallahi var gerci anneannem.3yil.once dustu bacagi kirildi ama.kendi hatasi bu dedem doktora.gitmez hiic bilmem.doktora gittigini gecen yil dislerini yaptirttik zorla goturduk
72-73yasindalar.
Ben otlarin sifasina cok inaniyorum.
Ama her seyi icemem yiyememem o ayrı
20dk zumba(ben bu videolari neden kacirmisim ki tam benlikmis)
60pilates cömelme hareketi yaptım
Göbüsüme strec sardım
Hasur husur geziyorum
öğle yemeğim:
1 kase toyga çorba(tuzlu aşure gibiydi:)
1porsiyon tavuk mantarlı beşamelli ..(ama ben sosunu ayırdım)
kısır vardı yemedim.
3 adet de çilek yidim..
tavuk tuzluydu bayaherlade baya bir su içerim bugün:)
Afiyet olsun sekercim
Amin canımNede olsa eski topraklar.. daha sağlıklı büyümüşler.. sağlıklı yaşamılar..bizlerden şanslılarmış.. maşh.. Rabbim hayırlı ömürler versin..
oyy ben biliyom onu.. ben onu yapamam. gayri 40 yaşındayım ..insaf kuzu:Ç(dayanamam kalbim malbim durur dimi ama:))Afiyet olsun sekercim
1lt su ictim bende nasıl terletti ya.cok hareketli bi dansmıs bu kıpır hafta sonu sende kuzu.
damaktan güzel diyorsunmarkası bu..
ilk defa yedim ve damak fln yanında halt etmiş.. çok değişik çok güzel bişey..
maşallah açıldın canım yaaa..kim tutar seni20dk zumba(ben bu videolari neden kacirmisim ki tam benlikmis)
Göbüsüme strec sardım
Hasur husur geziyorum
bugun öğle arası yapamadım@mandaline 3mil x2 nedir yahuuu gozum.korktu
1milde felegim sasti benim.
Hatun cok hIzlı ya
kız naptın sennnn?20dk zumba(ben bu videolari neden kacirmisim ki tam benlikmis)
Göbüsüme strec sardım
Hasur husur geziyorum
Video 50dk ben 20dkdan sonrasini yapamadım kalbim okadarina dayanmaz suan ust baldırlarım dayak yemisim gibi acıyo öyle böyle degilkız naptın sennnn?
zumbaya cesaret edemiyorum ben
Valla isteyince oluyomus videoyu aciyorum karsisina geciyorum öyle yapiyorum yoksa yapamammaşallah açıldın canım yaaa..kim tutar seni
çabuk yormuşsun kendiniii.. 15dk leslie neyine yetmediBen saat 3de evden ciktim(3e kadar hic bisi yemedim)
Arkadasimda (saat 4 gibi)
2kucuk muska boregi(peynirli)
1dilim mozaik pasta
1.5kasik patates salatasi
2tane tatlı kurabiye yedim.
Sonra 1saat yurudum.
Baska bisi yemicem suan.
Aksamida gecistircem yine yazarim ne yersem
Bacaklarım cok agrıyo ya uzerine zor basıyorum ne zumbaymıs arkadas.
Durmam durmam cok.pis gaza geldimçabuk yormuşsun kendiniii.. 15dk leslie neyine yetmediyarın spor yapmaya devam edersen o agrıyar ertesi güne geçer..yoksa 1 hafta sürebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?