- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 35
Bravo benim ekürimesanada günaydınnss tatlışş:))
ben akşam 40 dk pilates yaptım..
karın ağırlıklı..
canım çıktı:) diyette devamm..
iki gündür fena sayılmam.. inş devamı gelir ya.. gitsin şu 3 kilo artık..yapışmasın be yaa
sağol cane sağol .. bu topik sayesinde:)inş vercem bu kez kararlıyım.. şunun şurasında ince giyinmeye ne kadlıki.. yağlar pörtlemesin kıyafetlerimziden demi.. bir an önce fit olmak lazım ama..inş bu kez olur ya..Bravo benim ekürime
Vercez vercez
Yaz meyveleri cikiyo canım daha kolay vercez insallahsağol cane sağol .. bu topik sayesinde:)inş vercem bu kez kararlıyım.. şunun şurasında ince giyinmeye ne kadlıki.. yağlar pörtlemesin kıyafetlerimziden demi.. bir an önce fit olmak lazım ama..inş bu kez olur ya..
yav sen su böreklerini yiye yiemi inceliyon gız.. annamadım ben bu işi.. bizim canımız çıkıyor yaGunaydin kizlarrrrr...
Bu sabah bi uyandim karnim dumduz..
Gobegimi kaybettim bulan geri getirmesin
Cm olcumu yaptim sabah.. Spora iyi asilcam bakalim 2 hafta sonra durum ne olacakk..
Canım ya senin ilacin 3mil lesliemiymis meger bravo vallaGunaydin kizlarrrrr...
Bu sabah bi uyandim karnim dumduz..
Gobegimi kaybettim bulan geri getirmesin
Cm olcumu yaptim sabah.. Spora iyi asilcam bakalim 2 hafta sonra durum ne olacakk..
Kuzu hemen su boregi yiyoruz kilo verdiriyo baksanayav sen su böreklerini yiye yiemi inceliyon gız.. annamadım ben bu işi.. bizim canımız çıkıyor ya
ewett .. çileğe kiraza şeftaliye kavunaa bayılırımmmm..Yaz meyveleri cikiyo canım daha kolay vercez insallah
İste ben meyve diyetlerini bundan sevmiyorum biktiriyo tiksindiriyoewett .. çileğe kiraza şeftaliye kavunaa bayılırımmmm..
ama karpuzdan nefret ettim
zamanında karpuz peynir diyeti yapmıştım
bıkmışım.. göresim gelmyior
haklısın cane.. ama ben taaa kızken cahilken yapmıtım.. şimdi hayatta yapmam zaten.. elma diyetiymiş faso fiso.. bıkıyor insan .. hakkatende.. o zaman 10 k,ilo vermiştim ama..karpuz göresim yok artık..düşün bak en az 22 yıl oldu o diyeti ypalı.İste ben meyve diyetlerini bundan sevmiyorum biktiriyo tiksindiriyo
Ben hic yapamam ama karpuz seviyorum ya
Kalorisi az ve koca bi tabak tutuyo insanin midesini
Bende Zaten aşiri bi gobek yoktu.. Tartildim kilo olarak ayniyim.. Cok su ictgm icin gun icinde gobegim cok sis duruyo..BEYZpost: 40505400 .!.:yav sen su böreklerini yiye yiemi inceliyon gız.. annamadım ben bu işi.. bizim canımız çıkıyor ya
ee gençliktde var ne de olsa.. maşh maşh. darısı bize inş:)Bende Zaten aşiri bi gobek yoktu.. Tartildim kilo olarak ayniyim.. Cok su ictgm icin gun icinde gobegim cok sis duruyo..
Bide normalde cok daha fazla yiyip jic hareket etmeyen bi insanim.. En azindan kişin.. O yuzden bu kadar hareket bile farkediyo bende
Niye dalga geçiyonnnKuzu hemen su boregi yiyoruz kilo verdiriyo baksana
Kesin bilgi yayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?