Nİyet ettim diyet etmeye.

Ben 54leri ucundan da olsa gorsem ohh be dicem
Yok yok yok hala 55lerdeyim ve suan karnim grulduyo
Ben nerde hata yapiyorum bi diyiverin bana
Az su iciyosun canim..
Ustelik sen giremedgn pantolonlara girmeye basladin.. Benm kalcadan hic gitmiyo daha

Niye dalga geçiyonnn
İctigim sekersiz caylari hic gorme zati..
Kacamaklarimi yuzume vurdun
hihiii.. ben senelerdir şekersiz çay içiyorum.. yürüyüş hep yaparım.. buna rağmen karnım şişama kaç gündür wc ye çıkamadım hala..
bu sabahki kahvaltım gene yulaflı kayısılı üzümlü süt bir kasecik..inş artık wc ye çıkarım ya .. ogffff(

Niye dalga geçiyonnn
İctigim sekersiz caylari hic gorme zati..
Kacamaklarimi yuzume vurdun
Yerim senin sekersiz cayini
Sen baya spora yuklendin yurudun falan latife yapiyorum ben
Metoylada alakali ya hizli calisiyosa demek
Metom.metoya benzemiyo
Kaderim.kadere benzemiyo
Komple cöp olmamısım ben ya
Bastan baslasam ben teee en bastan olmazmi acep.

Ben 54leri ucundan da olsa gorsem ohh be dicem
Yok yok yok hala 55lerdeyim ve suan karnim grulduyo
Ben nerde hata yapiyorum bi diyiverin bana
canım bir yerde hata var demekki.. su bol iç.. ekmek tarzı şeyleri tamamen kes derm.protein ve sebze ağırlıklı beslnemye çalış.. ekmek falan hiç yememeye çalış.. kahvaltı dışında..

Ben gunde en az 15-20 tane agzima kup seker atardim..
En az diyorum bak.. Bi kutu kup sekeri isyerinde bi haftada kitir kitir yedim.. Aksam evde yediklerimi saymiyorum..
Bana en cok kiloyu bu aldiriyo diye dusunuyprum.. Simdi biraktim o yuzden tatli krizlerine giriyorum..

Az su iciyosun canim..
Ustelik sen giremedgn pantolonlara girmeye basladin.. Benm kalcadan hic gitmiyo daha
Dun kapanmayan pantalonumu giydim gittim
Az portlesede yandan dugmesi kapandi ama tarti oyle demiyo
Ben bu isten bisi anlamadim arkadas
Hayir sıkılasacak aman aman sporda yapmadım yaptigim ortada
Benim vucut bisiler anlatmaya calisiyo anlamiyorum
Vucut dilinden anlayan beri gelsin.

oooooo gız sen ne yapıyomuşssn öyle.. bir küp şeker bir dilim ekmeğe eş değermiş.. öyle diyorlar.. uuuuuu.. aman sakın ha.. çok da zararlı suni şeker.. çok tatlı istrese canın meyve yemeye çalış.. kuru üzüm kayısı erik vs.. ye.. tarçınlı süt iç.. kesiyorr şeker isteiğini..

canım yürüyüş yaptın ama sen.. o bile bacaklarında sıkılaşma yapmıştır emin ol.. İllaki bişiler yapıyorsun.. devamlı yap gör bak farkı farkedeceksin:)

canım bir yerde hata var demekki.. su bol iç.. ekmek tarzı şeyleri tamamen kes derm.protein ve sebze ağırlıklı beslnemye çalış.. ekmek falan hiç yememeye çalış.. kahvaltı dışında..
Ekmeksiz gun bitirmeye calisim bakim.
1haftada oyle denim
Evet su icemiyorum
Gunde 1lt icsem bile öpup basima koycam
Dun zorladim 2lt ictim
Ama zorla midem almiyo
Ben degistirmem lazim bu duzeni baska bisiler bulmam lazim

Ekmeksiz gun bitirmeye calisim bakim.
1haftada oyle denim
Evet su icemiyorum
Gunde 1lt icsem bile öpup basima koycam
Dun zorladim 2lt ictim
Ama zorla midem almiyo
Ben degustirmem lazim bu duzeni baska bisiler bulmam lazim
suyu bir kerede lüpletmene gerek yok.. su şieni yanına koy yudum yudum aklına geldikçe iç.. birdeb yükneme canın almıyosa.. yudum yudum iç..ekmeğide kes dediğim gibi.. kahvltıda bir dilim sadece .. proteine ve sebzeye ağırlık ver cane..
pudingde yime:))

tr_lelli canim bardaktan su icmek acayip kesiyo beni..
Pet siseye koyuyorum bazen canim sıkıldıkça bi yudum da olsa içiyorum.. Bi kac ay bu şekilde zorladim (kışın bir yudum su içmeden gunu bitirdiğim olurdu)
Simdi 2 litre rahat gidiyo.. Azcik zorlarsam 3 bile oluyo..

Topigi actigimdan beri 1tane bile cips cekirdek agzima surmedim ki cok yerdim severim.​
Cikilatali gofret ,halley vs cok sevmeme ragmen yemedim.
Disarda yemek yemedim
Haftasonu yedigim patates kizartmasi (peceteyle yagi alinmis) harici kizartilmis hicbisi yemedim
Aksam 7den sonra yemek ekmek yemedim.
Olmuyo olmuyo.

Kışın yaptiğim sporlari anlatayim mi size...
Sabah evden çikip yuruyerek 5 dk uzakliktaki servis duragina yurumemek icin arabayla gidip durakta inip servise biniyordum. Tam binanin onunde inip 2. Kata cikiyorum ve aksama kadar oturarak calisiyorum. Akşamda hava karardiği icin ayni sekilde servis+ arabayla eve gidiyordum.. Tek sporum wc ile odam arasinda gidip gelmek bu toto kolay buyumedi kizlarrrr

Suan bende oyle yapmaya basladim olcmeside kolay oluyo oyle nekadar ictim goruyorum
Birde ben hamilelikden sonra kalan 5kilomu verirken 2ay kadar veremeyip sonra birden vermeye baslamistim
Oylemi olur acaba
Zorlucam biraz daha

[QUOTE="tr_lelli, post: 40505709, member: 193706
Haftasonu yedigim patates kizartmasi (peceteyle yagi alinmis) harici kizartilmis hicbisi yemedim
Aksam 7den sonra yemek ekmek yemedim.
Olmuyo olmuyo.[/QUOTE]
Abartma :-* kilo vermektense sıkılaşmayi tercih ederim.. O yuzden bugun cm olçtum kilo degil cm baz alicam artik

canım olucak olacuk.. he sen reglimiydin bide.. kesin onun şişliği vardır sende.. kesin vermişsindirde.. regli olduğjn için belli olmuyor bence. o çok etkiliyor..

Suan bende oyle yapmaya basladim olcmeside kolay oluyo oyle nekadar ictim goruyorum
Birde ben hamilelikden sonra kalan 5kilomu verirken 2ay kadar veremeyip sonra birden vermeye baslamistim
Oylemi olur acaba
Zorlucam biraz daha
Vucutta bi kirilma noktasi var..
Annem 90 kilo fln.. Bi ara hizla kilo verdi diyet yapiyodu.. Bi kac hafta durdu hic kilo vermedi morali bozuldu sonra tekrar vermeye başladi.. Vazgeçme :-*

lellicim durmak yılmak yok yola devammm..
sen benden daha iradelisn valla.. ben bi yerde boşlıcam bakalım ne zamna
ben çabuk sıkılıyorum işte.. inş hemen sıkılmam..3 kiloyu veriyimde öyle sıkılıyım inş:))

Koca kıs bende oyleydim yeni yeni cikiyorum disari yuruyorum falan.
Oglum servisle okula gidiyo geliyo
Dershaneye goturup aliyorum ama dershane 4-5dk mesafede cok yakin
Onun harici o soguklarda hep evdeydim yattim.
Ben oglusu sinemaya falan goturceksemde yada bi yere gitceksek kapidan binip iniyorum esim goturur her yere.
Biletimizi alir mesela gelip bizi alir birakir geri alir.
Yurucek arkadasim olsa ben her sabah yururum aslinda
Ben sabah yurumeyi cok seviyorum
Ama tek olmuyo
Burda yurume parkuru yok
Yurucek yesilligi olan bi park yok
Gittigim kucuk captaki parktada evladim isin gucun mu yok diyen mi ararsin yada onlara gore baya zayif oldugum icin sacma bakislara mi maruz kalirsin
Aman aman cok gelismis kultur duzeyi cok iyi.olan bi semt degil gelismeye cabalayan ufak bi semt
Yani yuruyemiyorum
Magza geziyorum, carsiyi boydan boya turluyorum yada daha uzak olan markete gidip adina yuruyus diyorum

Yuruyus boyle olmaz ki
Tempolu yurumem lazim yer yer kosmam lazim
Bu semti sevmiyorum bu sebepden.
Yuruce bir parkur br yesil alan hicbisi yok.
Kimsede yurumuyo
Anca yesinler dedikodu yapsinlar.

canım olucak olacuk.. he sen reglimiydin bide.. kesin onun şişliği vardır sende.. kesin vermişsindirde.. regli olduğjn için belli olmuyor bence. o çok etkiliyor..
Canım azaldı yarin öburgun biter.
Bende cabuk sıkılıyorum ama tatile gidince zayif zarif gorunmek,elbiselerimi giymek orda otelde zaten yiyoruz rahatca yemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…